Nefs – Mutmainlik – Haniflik

AÇLIK siyonizmin tek umudu. İnsanları aç bırakmak ölmeyecek kadar ve açlık sınırının çok altında, sürekli aç midesini düşündürerek mutsuz etmektir amaçları. Savaş çıkarıp, dünyayı bu çelimsizlerden kurtarmaktır niyetleri. Hutu kabilesini Tutsi kabilesi üzerine salarak, Boşnaklar üzerine Sırpları salarak, Müslümanlar üzerine “Medeniyet çatışması” diye haçlı seferi kopararak düzenleyerek… vs. vs

Bu saatten sonra üzülmek ve üzmek istemiyorum. Amacım misafirlerin SİZİN ZAMANINIZDAN ÇALMASINI telafi etmek. Bunun için kendimi bu saatlere kadar parçalıyorum. Yeter ki MUTMAİN OLUN.

NEFS MUTMAİN NEFS OLURSA, HANİF OLURSUNUZ. MUTMAİN NEFS, yani İBRAHİM’in nefsi, bize örnek TEK NEFS. “selam selam”, işte bu iki “s” harfi, BARIŞ BARIŞ DUASI.

<> sevgi sevgi

SEVGİ ÇIKIŞLIDIR ZATEN BARIŞ. NEFRET İLE NE İLGİSİ VAR BARIŞ BARIŞ DEMENİN.

***

Bizler üç ana varlığın harmanlanmasından oluşmuşuzdur:

1. Tardyon >>> Madde >>> Ceset;

2. Luxon >>> Enerji >>> NEFS (Kirlian Beden);

3. Tachyon >>> İmajiner Beden/Ruh/Zihin.

Birincisi tuğlalar (hücreler, makromol’ler falan), ya da demir tozları; ikincisi NEFS ise mıknatıs akıları, yani demir tozlarının yerleştiği magnetik seyelanlar. Buna göre nicelik (tuğlalar) rastgele yığılmamak için, bir kalıba (Matrix) göre NİTELİK kazanıyorlar.

(Nicelik=Quantity, Nitelik=Qualify/qualified formations).

Tuğlalar bu yüzden birden DAĞILMIYOR, halen NEFSİN Matrix kalıbına/nitelemesine göre yaşamaya devam ediyorlar. (Saçlar uzuyor, tırnaklar uzuyor, hatta sindirim bile bir süre devam ediyor.)

Yani başıboş kalmış hücrelerden oksijen ihtiyacına az gereksinim duyanlar (kemikler, kıkırdak, tüyler vb.) yaşamaya devam ediyorlar, bir Sünnetullah içgüdüsü olarak.

Ölüm ardından ÜÇ adet bedenimizin birbirine göre durumları şu: Eksi bedenimiz (√-4900kg olan) yukarıya düşüyor: Kendinizi (Bedeninizi) TAVANDAN seyrediyorsunuz. Ama henüz Gümüş kordon kopmamıştır.

Oradaki eksi bedeniniz halen SUPTİL DUBLE olarak beklemede. Ve asıl bilinç/şuur, idrak, yani zihinsel boyut bizzat o olduğu için, ölümün farkında da olamıyor.

Ayet şöyle söyler ZİHİN/Ruh için: “Korktuğumuz ölüm bu muydu?” Korkan ve doğası gereği sürekli panic attack halinde yaşayan, yani çırpınan, korkan nefsimizdir. Nefs niye böyle korkar? Suçlu da ondan! Ruh (Akıl) ise Kalu Bela’da “Ben sizin Rabbiniz değil miyim?” sorusuna, kuşkusuz olarak >>> “EVET YA RABBİ, SEN BİZİM RABBİMİZ’SİN” diye yanıt verdiği için, suçluluğu yok.

Ama nefs Rabbini çok uğraştırdı: “Sen sana ben bana, git başımdan” dedi! Türlü terbiye (Rabb >>> Terbiye eden demek) yollarından, bilhassa AÇLIK (Lanetli ağaç) ile yola gelince, zoraki olarak “Pekala sen benim Rabbimsin” dedi. Allah da ona: “Tamam ama bunu sana unutturacağım. Doğarken unutacak; ölürken hatırlayacaksın”.

İşte nefis, ölümün son nefesinde bunu HATIRLAR! “Eyvah bana, unutmuşum” diye hayıflanır. Nefs HENÜZ dağılmamıştır, ayrıca RUH olan eksi bedeni de kordonuyla kendine çekmektedir.

Ruh, nefs ve beden bileşkesi bu halde beklerken, Gümüş kordonu koparacak kişiler >>> Münker ve Nekir’dir. Onların görevi, Ruh’u kurtarıp, doğrudan MAHŞERDE DİRİLMEYE aktarmak, yollamak, transfer etmektir. Münker ve Nekir geldiğinde ve görevini bitirdiğinde, BEDEN+NEFS+RUH (Zihinsel boyut beden) ÜÇÜ HERKES İLE EŞİT ANDA orada, mahşerde BEDENLENMİŞ olacaklardır.

Adem son nefesini verdiğinde >>> Hans son nefesini verdiğinde >>> Son insan son nefesini verdiğinde >>> TÜM  Z Ü R R İ Y E T L E R  yaşıt olarak >>> Eş-anlı olarak >>> AYIN ANDA ÖLMÜŞ olarak >>> ORADA DİRİLECEKLERDİR.

***

Allaha emanet olunuz. Yazdıklarımı iyi okuyup şu NORMAL DÜNYANIN dışına çıkıp kapalı kapılar ardında, telepatlar-majisyen arasında OLAN ASIL PARANORMAL DÜNYAYI KAVRAYINIZ.

Normal olanları size gazete, Tv veriyor. AMA KUR’AN = BEN OLUNCA, işte o ufuk öyle genişler, öyle bir açılır ki.

MÜ’MİN’İN GÖZÜ AÇILDI MI ŞEYTAN EYVAAAAHH DİYE EN KESKİN ÇIĞLIĞINI ATAR. Şeytana Çığlık attırınız. O meleklerin EN SEVDİĞİ SESDİR. “Way bana demesi” Meleklerin en sevdiği sestir.

MELEKLERİ ALDATMIŞTIR CENNETTE ŞEYTAN MELEKLERE KÜLAHI TERS GİYDİRMİŞTİR. MELEKLERİN ONDAN ALACAKLARI VAR.

“Eyvah, vah bana” diye çığlığı attı mı, melekler hamdediyorlar. (Melekler doğup ölmez, o günden beri KIYAMETE kadar yaşayacaklar. Şeytanı TÜM MELEKLER ÇOK İYİ TANIR. ONUN İÇİN MELEKLERDEN SÖZ ETTİM.)

Geronimoooo.

 

Hans von Aiberg, 145 ve 203 chatlerinden

Not: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.

ceset-nefs-ruh

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar