Her çağın belası süfyanilik – Gelecek – Overwrite – Aceh – Aleviler – Yezidilik – Mezhep hançeri

“Siz onları SEVİYORSUNUZ” ama onların sevgisi EŞİT değil! Yani onlar sizi DAHA     A    Z     seviyorlar.

Biz onları SEVDİĞİMİZ için Mehdi’nin gelişi 300 sene onlara tahammül etmekteyiz. Ama o gün gelince, “Kininizle geberin” denmemiz istenecektir. Sevgiye 300 yıl daha SABREDECEĞİZ! En büyük sabır Haniflerde!

Jana’nın gelecekten mesajları da bu doğrultuda… “Bizleri, ailemize ve klasik büyüklerimize olan sevgi köstekliyor!” diyordu geçende…

Yani 50 yıl sonra ancak “Hanifler Cuma namazı kılmak için Mescit” oluşturacaklar. O Mescide de sizin çocuklarınızdan başkası GİTMEYECEK! Çocuklarınızı “Onların Mescidi İblis mescidi” diyerek aforoz edecekler!

50 yıl sonra yine Fatih’deki bir cenaze namazında KIYAFET ve SHOW  a y n ı  kalacak! Şeyh Efendi’nin kolluklu değil; silahlı korucuları eşliğinde “Humeynimsi” demonstrationlar yapılacak! (Nümayiş) 50 yıl sonra, “Cuma tatil olsun!” diyecekler!

50 yıl sonra bir bardak suyu, kıbleye çömelip, ellerini başlarına koyarak üç yudumda içecekler. Sakalları aynı olacak -o kuşağın-. ATA DİNİ yarım asır bile terk edilmeyecek!

Jana’yı ödeştirmek için geçmişten geleceğe kaydırdığımız Cantor da aynı şeyi söyledi: “İslam yıldırım hızıyla bozuluyor”, ‘Eskiden daha iyiydi” dedi sonunda…

<> ara soru; Aceh’in bağımsızlığı onaylandı mı? yani resmen tanındı mı?

 

OverWrite öyle bir şeydir ki, DÜN kütüphanede okuduğunuz bir bilgiyi ertesi gün bulamazsınız. Web de karışır, karıştırır bu bilgileri!

“Toprak suyu emsin” ACEH’in bağımsızlığı gerçekleşecektir. Önümüzdeki 50 yıl içinde, Kıbrıs, Kerkük, Türkiye’nin doğusu tamamen kopartılacaktır. Tunceli’ne kadar Kürdistan’ı dayatacaklar!

Şimdi benim overrite sorunum şu: Alevi yurttaşları, KÜRDİSTAN’a destek vermekten korumak gerekiyor. “Orada rahat ederiz” düşüncesi oluşacaktır. Oysa 16 milyon kürt içinde bir milyon bile yok Alevi… Irak’ta kürtler sünni, Araplar Alevi! Türkmenler ve bir kısım azınlık Arap sünni sadece!

Alevilik üzerine OverRİTE etmem gerekiyor. Yoksa, Tokat, Sıvas, hep isteyecekler! AB yaptırımları ile biz de vereceğiz!

Aleviliğe sahip çıkmamız gerekiyor.

Çünkü Yezidilik canavardır: 37 aydını Sivas’ta diri diri yaktılar. Allah bile kullarını günahsız yere CEHENNEMDE  y a k m ı y o r ! Bunlar zalim!

<> ama Alevilerin büyük çoğunluğu sosyalist-komünist ayağına bunlara göz yumuyorlar

Evet, çünkü “YEZİDİ” devlet düzenimiz sürüyor. Bu düzenin mümtaz(!) kurucusu Edebali’dir. Koskoca Azerbaycan ile TARİH BOYUNCA birleşemedik! Nedeni, YEZİDİLİĞİN aleviliğe kesin sert tavrı!

Mezheb faktörünü kaldırsaydık, bugün, Viyana’dan çekilen değil; Azerbaycan üzerinden Türkmenistan, Kazakistan’a kadar ENTEGRE bir devlet oluşturmuştuk.

Azerilerin Alevi olması üzerine “BATIYA” yöneldi Edebali’nin torunları… Sanki Macaristan’ı sonsuza kadar elimizde tutacaktık! Sırpları veya…

Ama DOĞU‘ya ağırlık verilseydi, bugün belki TÜRK İMPARATORLUĞU sınırları Çin Seddi’nde biterdi.

Çünkü moğollar BİTMİŞTİ, artık oranın tek hakimi Osmanlı olabilirdi. Üstelik, o zaman kırgız, özbek vs. diye ayırım da yoktu. Hanlıklar vardı (Hıyve hanlığı gibi). Hanlar, buna gönüllüydüler!

Çünkü KIRIM hanlığı Osmanlı ile birleşik devlet olmuştu. (Biz Kırım’ı fethetmedik, BİRLEŞİK DEVLET OLDUK.) Bunu gören diğer hanlıklar da “Birleşelim” dediler.

Rus çarlığı döneminde ateş bacayı sarmıştı: Başta Altınordu Bulgar hanlığı yıkıldı. Sırayla Türkistan hanlıklarına inildi. Hanlar Osmanlıya yalvardılar “Birleşelim” diye. Sanki gidip de Fas ile ya da Endülüs ile birleşecekmişiz gibi AYKIRI YÖNDE bir sürü şehid verdirildi.

İşte kitaplarda yazılmayan tarih bu! :(((

Tam bir EBAYEZİD’i ailece başımıza kılavuz edindik.

Whoop molası veriyorum, siz ltf. sorularımızı hazırlayınız.

<> Soru 1: Aleviliğin gelecekteki durumu ne olacak?

Alevilere geçmişte, şimdi ve gelecekte çok şey borçluyuz -aslında-. Geçmişte EHLİBEYTİN soykırımına ADALETLE direnen topluluktu. Onlar >>>>>> Ali İmran 110 içinde yer aldılar. Bunda anlaştık mı? İtiraz var mı?

<> anlaştık ve itiraz yok

Yani Aleviliğin “Enbaşına” İbn el hakem olayına dayandırdım işi. O bir oldu bitti değildi! Ebu Süfyan ve oğlu ile onun oğlunun “Yeniden Mekke Reisi olma” planları üzerine oynanmıştı.

Çünkü, efendimizin oğlu yoktu, kızından gelecekler HALİFE olursa, Ebu Süfyan ve zürriyeti halifeliğe soyunamayacaklardı. Entrikalarla bu işi çevirdiler.

Halifeliği aldıklarında ise, karşıt-halife olabilecek herkesi beşiktekine kadar kılıçtan geçirdiler. Efendimizin torunlarından büyüğüne suikast, küçüğüne de bir hafta boyunca su verilmeyerek katlettirdi…

<> :((

1965 yılından beri Türkiye’ye gelip ve tüm cemaatlerin içinde gezindim durdum. Yüzlerce şeyh, mürşidi kamil vb. tanıdım. Hepsi ama hepsi, “Alevi öldürmek şeriattandır” dediler. Öldürmeye karşı olanlar da “Onlar zaten kafir, ebediyen cehennemde yanacaklar” dediler!..

Hans von Aiberg, 16/01/2004 (215/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 215 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

2015-02-sophianism

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar