Yaratılış – Ahit sandığı – Soğuk fusion – KMA görevleri – Dabbet – Kuran

<> 1000 kitabeyi Musa nasıl taşıdı, kaldırıp yere attığına göre?

Bunun için bir dağ (TUR dağı) kullanıldı. Nasıl ki Süleyman’ın önündeki dağı karıncalar kum kum taşıyarak yolu açtılar ve düşmanı gafil avladılarsa, işte TUR dağı doğrudan >>> BİN X 1000 oluverdi. Geriye SİNA dağı kaldı.

Sonra bu bin çarpı bin… ÖZEL bir yöntemle sadece İKİ adet TABLETE dönüştürüldü, ki içinde bir defada indirilmiş tüm tevrat vardı. Ama sadece taşınabilir iki tane levhadan ibaretti. Kolay taşınıyor ve kırılabiliyordu.

Tevrat “İbrahim’i yakmayan ateş” ile yazıldı. O bildiğimiz ateş değildi. Bildiğimiz ateş (nar), bununla ne yapabilirsiniz? Koca dağı yakabilir misiniz? Kül edebilir misiniz?

Ama öteki SOĞUK ateş ile (Fusion ile) bunu başarabilirsiniz. Dağı kül etmeden sıkıştırıp birer tablet haline sokabilirsiniz. (Karadelik AĞIR’dır ama unutmayalım ki AKDELİK hafif bir yana nerede ise uçacaktır.)

Fusion (birleştirme, iç-içe eritme) bunu başardı. Fakat batarya şarj olmuştu yani kitabeler/levha/tabletler FUSİON enerjisini taşıyorlardı.

Kırılan kitabelerin Tabutüssekine’ye konması emredildi.

Tabut=Sandık demek. Sekine ise “SAKİN DURAN” demek. O halde SAKİN durmasını gerektiren bir şey varsa o şey aslında SAKİN değildir. Fakat soğuk fusion hem böyle bir canavardır, hem de SAKİN durur. (Tabutüssekine’nin cifir ve misal alemi açılımı >>> Soğuk fusion’dur.)

<> İçi dışından ağır ve büyük gibi mi?

Kendi küçük, fakat yaptığı iş büyük. 1 gram plutonyum verin bana veya kırmızı cıva verin onlar çok sakindir, ama öyle olmadığını ACI bir şekilde isbat edebilirim.

<> Cıva’nın atom ağırlığı yüksek.

<> Özgül ağırlığı 13,6.

(Kızıl cıva, Hg değildir.)

Otobüs geldi!

Bu arada, lütfen bu yazdıklarımı okuyunuz. Çünkü Kur’an’ı sizinle konuşturdum. Farkında değildiniz ama bunu yaptım. Hatta rahat durmayıp duble beta bozunmalarından K-Nötrinolarından falan da söz ettik. Böylece ZZ ekibine nasıl KMA (Alias Allende) olduğumu da fark etmişsinizdir.

Görev tevdi ediyorum.

Şunu bilmeliyiz ki Morris K. Jessup elbette çoook değerli bir bilgindi ama Philadelphia experiment’i yapacak gücü ve bilgiyi aktaran kimdi?

<> KMA

<> Allende

Yani bunları biliyorum ben. İstesem gider K-Nötrinosunu bulmayı bir kaç ayda başarabilirim. Bana Berkeley’in Lawrence Laboratory’si yeter. Öyle milyar dolarlık tesis istemiyorum. (Zaten şimdi başlasalar on yıl sürer.)

<> LA

Evet UC+LA. Melekler şehri. Ama ben çok dışındayım. (Santa Barbara ve Santa Monica’da oturdum.) (Bu arada otomobil sahibi arkadaş eve gidip geleyim dedi ve halen gelmedi.)

KMA’nın görevi “WİE FUNKTİERT” işlevidir. Ben tarif ederim, onlar bulurlar.

Buna 313 içindeki mrs.cp de dahildir. Öklidçi Yol İntegralini ve bunun nasıl Halo uzay transformlarına dönüştürüleceğini ben söyledim. Bunun sonucunda da şu meşhuuuur “Özür” olayı ortaya çıktı. Aslında özür dilenmesi gereken bendim.

Euclides + HaloSpace transforms >>> MAHŞER demek. Tarık ve Dabbenin bitişik olması demek. Ben bunu söylerim gerisini ZZ yapar. Matematikle falan uğraşamam. (Matematiği mrs.cp’ye DEVRETTİK.)

<> Siz bir hazineler hazinesiniz.

Hazine Kur’an’dır. Ne yazıyorsam ne buluyorsam ONDAN yazıyorum, ondan aktarıyorum. O benim arkadaşım. Onunla Tuva vadisine giderim. Onunla evrenin bütün sırlarını çıkarırım.

Kur’an olmasaydı ben nice olurdum? Bir trende bana verilen ilk yabancı kitap Allah’ın işine bakınız ki KUR’AN idi. Aldığım tek yabancı kitaptı o. Rahmetli anneciğim hediye etmişti.

Bir tren kompartmanında bir kadın ne okur? Magazin okur, aktüalite okur, kadın dergisi okur falan. Yani öyle bir şey okuyacağımı sanıyordum uzun yol boyunca… Çıkara çıkara bana verdiği kitap şimdi arkadaşım olan KUR’AN idi. Okuduğum TEK yabancı kitaptı. O bana verilen İLK yabancı kitaptı.

Benim kaderim başından belliymiş meğer! Kadere en en en en çok inanalardanım.

<> Allah rahmet eylesin.

Amin. Annem benim. Daha iki tane annem var ama onlar beni doğurdu, bu annelerin annesi tek annemdi.

Fevzi Çakmak’a anıt mezar yapmak için anneciğimin mezarını nakletmişler ve yerini şimdi bulamıyoruz. Ama yüz metre içinde bir yerde diyorlar. Mezar-taşları da öyle rastgele dikilmiş. Şu Türkiye’nin işlerine akıl sır ermiyor. Fevzi Çakmak rahmetli kaç yılında öldü?

<> 1876-1950

O günden beri mezarını yaptırmıyorlar. Ama geçen yıl tutup akıllarına geliyor, koca mareşale ayıp oldu diye. Çakmak’ın mezarı anneminkinden küçüktü ve sıradandı, taşı da devrilmişti, bir kaç kez diktim onu. Çünkü anneciğime dua etmek için, istemeden onun mezarının minik betonuna otururdum, sonra ona da fatiha ve kur’an okurdum.

Çok dua ettim Fevzi Çakmak için. Üç meydan savaşını ve bunun yanında 7 kadar taarruzu hiç yenilmeden kazandı. Çakmak paşa Allah’ın Anadolu insanına bir lütfudur. Onunla konuştuğumu da fark ettim. (Pardon arkamı dönüyorum… gibi abuk subuk konuştuğumu hatırlıyorum.)

Şimdi akıllarına geldi de 2002 yılında yani yarım asır sonra MEZAR yaptılar rahmetli mücahidimize. Bunun ucu da bana dokundu: Annemin mezarını kaybettim. (Mezar taşları aldatıcı, rastgele dikildiği söylendi.)

Anneciğimi çok özledim. Ben efendimiz gibi hem öksüz hem annesiz hem babasız büyüdüm, duble böyleydim. O benim kısa mutluluğumdu, onu özledim gerçekten, geç bulup çabuk kaybettim.

Edoferon’u da bilmiyordum o yıllarda, bulmamıştık. Kanserden öldü. Kansere düşman oldum o günden beri…

Allah’a emanet olun candaşlar. RZİ.

<> amin

<> siz de dr.

Geronimo gider. hoş-bye der tüm Hanif-body’ye. Pazar gecesi 21’de görüşmek üzere selamen selam. Geronimo hoş-bye dedi ve gitti.

<> slm slm

<> hayırlı geceler slm slm

-sohbet sonu-

Hans von Aiberg, 02/09/2004 (251/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 251 anasayfasına dön | sonraki CHATi (252) oku

251-08-cold-fusion

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar