Mealler – Hadis islamın 100 değnek vurun saçmalığı – Bosna dramı

<> Hocam bir de bunu devamında evlilik konusuyla pekiştirsek…

Ama orada Dinillahi kelimesi var.

Miete ne demek? (ASR=100 demek) peki miete ne demek? Ayette “miete Celdetiv” diyor. “100 sopa” lafını oraya kim koydu?

Mesela on sopa için “AŞRete Celde” diyoruz. Yüz sopa için Asrete Celde diyoruz. Bana lütfen YÜZ kelimesini gösteriniz. Bekliyorum. Arapça bilen mutlaka vardır ve bana ASR=YÜZ kelimesini bulsun. Örneğin Kadir suresinde ELFİ=BİN kelimesi var, apaçık orada duruyor. Bana burada YÜZ kelimesini bulur musunuz?

<> Demek ki yok

Ben tıpkı “taşlayarak öldürmek diye bir ayet varmış ya” onu BULAMADIĞIM GİBİ YÜZ SOPA kelimesini de bulamadım… Ya bakıp yazdığımız MEALLER nereden buldular acaba?

Üç vakit ile beş vakiti (Hatta 55 vakitmiş) karıştıranların oyununa mı geldik yine?…

Ne diyor meal:

“Zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer sopa vurun”

“Zina eden kadın ve erkeğin her birine yüz sopa vurun!”

Hayır, öyle demiyor!

Diyor ki: Fuhuş biçiminde 4 türlü zinayı uygulayanlardan AKTİF olanının CİLDİNE eziyet edin.

AKTİF kelimesini bilinçli kullandım.

Bosna’da bir başka dram daha yaşadık. Gizli bir dram!

Müslüman kadınlara sırplar tecavüz ettiler ve Hamile bıraktılar ve kimi kadını kocası/babası kendi öldürdü… Kızlarımızı sırplar dışında da (Birkaç yüz seçmece teenager gençkız hamile kaldığında müslüman babaları tarafından öldürüldüler. Çünkü hamile oldukları otopside anlaşılıyordu.)

Bu talihsizlerin 6 ay’dan fazla (Nato ancak kıpırdadı) kışlalarda zorla tecavüz edildiği ve kurtarıldıktan sonra öldürüldüğü maalesef biliniyor. Az değil 200 kadar hamile ve 15 yaş cıvarında kız evlatlarımız…

İşte ikinci bir meal “Kız çocukları böyle DİRİ DİRİ GÖMÜLDÜ“.

Sırp gömmedi: Çünkü onun “Çocuğu olması ve sırp kanı taşıması, devşirilmesi İŞİNE GELİR. Bunun için tecavüz ediyordu SIRP zaten!…”

Uyanın da Balığa gidelim!

<> Herşey Allah’tansa hamile olarak hayatta kalanların hayata devam etmeleri ceza mı sınav mı?

Kabil kendi kız kardeşiyle evlendi. Onun soyundan nice peygamber çıktı. Bu en genel yanıt!

Ehlibeytin tamamı katledilerek öldürüldü. Eğer o cellatlar, o Süfyanilerin emrinde ORDU olmasalardı, O ehlibeyt hiç ÖLDÜRÜLÜR MÜYDÜ?

Bir İbni Hakem çıktı ve hakemlik yapacağına, tuttu maçı sattı. Sünnilik ve şiilik denen ilk NİFAK tohumunu ekti. Bu kadar mıydı? Bu kader mi oldu şimdi?

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 06/01/2002 (042/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 042 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

042-10-kizcocuklar-bosna

Yorumlar