Aiberg – Cerenkov ışıması – Takyonlar – Resmi bilim

<> Bu arada (Hocam dipolarizasyon teoriniz tamamen ispatlandı mı?)

Hangi konudaki dipolarizasyon? Higss alanı mı?

<> Takyonların ışık hızına ulaşmadan atlamaları, soyut kütlenin yola çıkmadan amacına ulaşması

Evet! Cerenkov ışınları doğrudan takyon ışımasının bize girişimidir. Bir de Balon deneyi var (Crunch). Ayrıca “Düşüncenin fotoğrafı çekildi”. Bakınız Düşünce fotoğrafçılığı arşivleri.

<> Teşekkür ederim

(Size gelecek hayal ettiriliyor. Örneğin yarın alacağınız yeni bir otomobil ve bunun resmini bir medyum fotoğraf filmine AgNO3‘leri ayrıştırarak naklediyor. Objektif-kamera yok sadece bir messenger kişi ve bir de fotoğraf film emülsiyonu.)

<> Teorinizi ispatlamak için bazı bilim adamlarının müslüman olması, bunun için de askıya alındığını okumuştum.

Evet haklısın. Resmi bilim siyonisttir. Ariel Sharon Şatilla kampında Filistinli mültecileri öldürtüyor ve o yıl NOBEL BARIŞ ödülü alıyor. Hawking alamıyor.

<> 2-Bakara/124: Bir zamanlar Rabbi İbrahim’i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara önder yapacağım, demişti. “Soyumdan da (önderler yap, ya Rabbi!)” dedi. Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar için söz vermem) buyurdu.

(Zalimler siyonistler oluyor.)

<> Hawking ve Zig-zag öğretisi bilim adamlarının bazılarından ayrılma hikayenizi de çok haklı buldum doğrusu. Yollar ayrı fakat amaç ulaşılma istenen nokta aynı.

Evet.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 25/01/2002 (051/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 051 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

051-10-takyon-dipol-cerenkov-resmi-bilim

Yorumlar