Messenger – Geçmiş ile gelecek arasında irtibat kurmak – Cerenkov ışıması – Takyon – Karadelik-Akdelik – Melekler ve cehennem

Biliyoruz ki, karadelikler ile akdelikler evrenin en uzak iki noktasına açılan kapılardır. Yine biliyoruz ki aynı anda KARADELİK ve akdelik BİTİŞİKTİR. Yani sıfır cm aralıktadır. Bu kapıyı geçince paralel evrenlere bile gidebiliriz.

Biliyoruz ki, karadelik maddeyi yutar; Akdelik ise tam tersine kusar. (Yutulanı nakleder)

Ama Messenger kişi Takyonların bizim ışıkhızına girişiminden oluşan CERENKOV ışınlarının TERSİNE gitmesinden yararlanır.

Çünkü gönderilen MESSAGE (İleti, bilgi) artık elektromagnetik değildir. Işıktan hızlıdır ve zamanda TERSİNE de gidebilmektedir.

Çünkü bu kez TAKYON bir kütleyi KARADELİK YUTMAZ tam tersine KUSAR. Ama bu kez AKDELİK takyonları yutar.

Ayeti anımsayınız: “Meleklerden kim ben de varım derse onu (KENDİ) CEHENNEMİ (Quasar/Akdelik) ile cezalandırırız”. Ayeti anımsayanınız var mı????

Her neyse BULURSANIZ lütfen buraya bir ara yazalım.

[] Ayet sohbet esnasında bulunamadı sonradan eklendi:

[] Enbiya/29: Ve içlerinden her kim ben ondan başka bir ilâhım derse biz ona Cehennemi ceza veririz, zalimleri biz böyle cezalandırırız

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 27/02/2002 (062/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 062 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

062-07-gecmis-gelecek-haberlesmesi-karadelik-akdelik-uzak-yakin-cerenkov

Yorumlar