Araplar

Son on dakika! Soru alabilirim! Bu yazdıklarımız üzerine olabilir. (Kalu bela B’nin parantezi gibi falan)

O zaman ben bir şeyler yazayım; Bela >>> EVET demek!

<> Jana’ya yazdıkların bitmiş miydi?

Ertesi gün ve gece Jana’ya devam ettimdi. Bu gece de devam edeceğim. AKABE olayı çok önemli, herkes red alert halindeydik.

Allah Arapların tamamını kahretsin! Cehenneme odun yapsın! ZigZag içinde 2 asırdır bir tek ARAP yok! Bu nasıl bir iş! Zick Zack içindeki binlerce kişi içinde bir tek ARAP yok! SiegSaga içinde de hiç ARAP olMAdı! Bu nasıl bir iş dostlar?

Bir tek KAŞIKÇI mı çıktı!?

????????

Bu nasıl bir millet yahu?

<> Nifakta ve küfürde en ileri millet

Şöyle bir zihinsel olarak gidin mesela Riyad’a… Bu nasıl bir millet? Bu nasıl bir YAŞAM? Bu nasıl bir anlayış? TİKSİNİRSİNİZ!

Pilavı elle yemek SÜNNET! Her eti en yağlı yapıp elle yemek, sonra da üstünüzdeki o beyaz şeye sürmek SÜNNET! Geğirmek ŞÜKÜR sayılıyor! Entarileriyle çöküp, HERYERE tuvalet yapıyor erkekler. YIKAMAK YOK! Bu nasıl bir millet!

Bunlar Londra veya ABD’de OKUMAYA (education anlamında) gittiklerinde medeniyeti ve görgüyü OKULLARINDA öğreniyorlar. Taharet’i Avrupa’da öğreniyorlar. Bu nasıl bir millet yahu?

Devenin çişinin altında serinliyorlar! Su bulana kadar öyle yaşıyorlar! Bu nasıl bir millet yahu!

21. yüzyılda böyle bir millet mi kaldı?

Dört kadınla evleniyor ve dördünü toplam 15 metrekarelik yatakta hep birlikte yatırıyor. Hep birlikte fantazilerini yapıyorlar.

Bunlar NASIL bir kadın yahu? Kocalarının dört adım arkasından geliyorlar. Burka-peçelerin altında bikinileri bile yok! Çarşaflarının altında hepsi! Biri yanlışlıkla düşse şaşarsınız! Bu nasıl kadın yahu!

<> Yukarıda saydığın pisliklerin hepsini (deve idrarı hariç) USA’nın göbeğinde de yapıyorlar. Deve bulsalar onu da yaparlar.

[Candaş], deve pisliğini kolejli prens araplarla, bir Safaride BİZZAT GÖRDÜM! DUŞ alıyorlar DUŞ! Bir de sırıtıyorlar! Yer neresi biliyor musun? Dünyanın EN BÜYÜK OTELİNİN hemen iki km ötesi! Dünyada ondan daha büyük bir otel yok! (Abu Dabi dersem ipucu anlaşılır.)

<> United Arabic Emirates

 

Dubai diyecektim.

Dostlar ben Paltalk’a bağlanmak zorundayım.

Allah’a emanet etti ve geronimo yarın gece görüşmek üzere gitti. Bye.

<> bye bye

<> slm slm

Hans von Aiberg, 09/09/2003 (185/12)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 185 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (186) oku

185-12-deve

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar