Allahın rızası – Yalan dünya hologramı – Haniflik – Allah Cemali – İbrahim ve Hanif Milleti – Mehdi ve Mesihin öğretmeni Dabbet

<> Allah razı olsun sizden ve candaşlarımızdan

Elbette Rabbim razı olacak, burası O’nun evi/sitesi, O anılıyor burada, burada horror eylemi yapılmıyor. Biz de bu evsahibinin (Malikül Mülk) kiracısıyız. Bir iki salise de olsa buradayız. Burası bekleme salonu, bir iki salise bekliyoruz, ardında ebediyete açılan biri yeşil, biri kırmızı iki kapı var.

Orada salise kelimeleri komik kalacak. Bir gün bin yıl olacak ve bu BİR TEK GÜNLERDEN de  s o n s u z  tane olacak.

Artık orada oturup bilgisayarınıza tüm evrenlerin toplam bilgisini indirip koleksiyon yaparız. Yasak ağacı görürüz. Adem atamızı ziyarete koşarız. Efendimizi görürüz. İbrahim atamızın sırtımızı şifayla/şefkatle sıvazladığını görürüz. “Demedim mi sana” der Cebrail’e -aşağıda-, “Bunlar benim milletim!”

Ve sekiz cennetten İKİ MİSLİNİ, yani CEMAL’i görürüz. 16 Cennet geride dursun, “Bana seni gerek seni” diyen Yunus’u anlarız. Ve güzelliğimizle YUSUF‘u kıskandırırız. Orada herkes YUSUF veya Yusfa (dişi Yusuf: Ali-Aliye gibi). O Yusuf güzelliklerinin çirkin kaldığı CEMALİ görürüz.

CEMAL

CEMAL

CEMAL-i şerif…

Sabıkunüs sabıkun. Mukarrebun. Yaklaştıkça daha da güzel.

O Celle Celalühü ve Latif cemal ile BİRLENİLEMEZ, ammaaaaa BİRLEŞMİŞ olabilirsiniz.

Bunu Sidre altındakiler yaşayamasa da… Naim cennet ve Makamı İbrahim komşuları görecek!

Allah İbrahim’e söz verdi: “Pekala, mutmainlik kavgamızı bitirelim dostum İbrahim” dedi. “Nereye kadar mutmainlik limiti/sınırı istiyorsun?”

“Seninle yüzyüze değene kadar isterim YaRabbi” dedi.

“O zaman sana en Sabık makamı, en Mukarrib (yaklaşmış bitişik olmuş) makamı ve HALİL’liğimizi veriyorum. Andolsun bu mevkiye onurlu melek kullarım bile ulaşamadı. Cebrail olan başkanları bile gelemedi. Senden başka herkese “70 bin perde arkasında” saklı kalacağım.”

(Resulullah bu perdeler arkasında mir’ac’da idi.)

“Sen geldiğinde sen ve  M İ L L E T İ N E  (Getirdiklerine, senin kanından değil yolundan olanlara) CEMALİMLE sonsuz mutmainliği sunacağım dostum İbrahim.”

“Söyle o milletine ayrılsınlar öteki cennet ehlinden, iyiliği ve güzelliği emredip kötülüğü/horgörüyü yasaklasınlar.”

“Senin gibi olsunlar (Atalarının dininden değil). Onlar atalarının dininden ayrılırlar ve sana uyarlarsa, cemalim ve Halilliğim onlara da armağandır”.

İbrahim dedi ki: “Rabbim, ben ölüp gideceğim benim dinim bile unutulacak, beni kim hatırlayacak, kim artık benim milletim olacak, kim ben Hanif’im diyecek?”

“Mahzun olma dostum, günü gelince yerden birini çıkartacağım, hitabı kitab olacak, seni ve hanif dinini gömüldüğü yerden çıkaracak. Senin şanını kıyametin başına kadar taşıyacak(lar). İşte onlar SENİN MİLLETİNDİR“.

“İshak ve İsmail’in soyundan gelenlerin bile UNUTTUĞU hanifliği hatırlayacaklar ve kıyamete kadar alametlerine (İsa’nın dönüşü vb) akın akın bu Hanif dine koşacaklar”.

“Ya Rabbi sana koştukları gibi önce bana koştur. Ben oğullarımı istemem. Milletimi isterim, illa ki milletim”.

(MİSAK’tan konuştum.)

<> 43-Zühruf/28: Bu sözü, ardından geleceklere devamlı kalacak bir miras olarak bıraktı ki, insanlar (onun dinine) dönsünler. (Ve cealeha kelimetem bakıyeten fı akıbihı leallehüm yarciun)

<> 3-Ali İmran/97: Orada apaçık nişaneler, (ayrıca) İbrahim’in makamı vardır. Oraya giren emniyette olur. Yoluna gücü yetenlerin o evi haccetmesi, Allah’ın insanlar üzerinde bir hakkıdır. Kim inkar ederse bilmelidir ki, Allah bütün alemlerden müstağnidir.

<> Huu!

Sırrını buldum: Ağlayınca öksürük kesiliyor. İbrahim atamızın hiç ihtimal vermediği bir şeyi başardı BU SİTE veya chat room’dakiler: Haniflik “Founded”. Devamında Foundation olur inşallah.

<> Amin

<> İnşaallah

 

Ve şu KUDRETE bakınız ki, Mesih geçmişte HANİF değildi. Ama bu satırlar var ya… ah bu konuşan Kur’an var ya İsa’yı bile gelecekte (şu an bile) HANİF kıldı.

<> 3-Ali İmran/45: Melekler şöyle dediği vakit: Ey Meryem haberin olsun Allah seni dünya ve ahirette itibarlı biri ve kendisine yakın olanlardan olarak tarafından bir kelime ile müjdeliyor! Adı Meryemoğlu Mesih İsa.

 

Adler’in nereden haberi olacaktı, Haniflik millenium’u ilan edilmeseydi. Al sana bir hanif daha.

Şu satırlar (kitabı Kur’an) var ya, yazdıkça geleceği HANİF diye bir renge boyuyor. Süfyani karası/zift siyahı üzerine güzellik yaratıyor.

Şeytan siz MUHLİS‘lere ulaşamayacak. Benimle bu kadar uğraşıyor, neden? Bana ulaşamıyor. DBB dünyası sürekli-süreğen MEŞHUD‘dur. Nötrinosu yoktur, yani orada her an sabah namazı gibi MEŞHUD‘dur.

Yazdıklarım var ya… Şeytanı deli ediyor deli… Biliyor ki, hanif zürriyet bu satırlardan/site’den kuruluyor. Adem’in zürriyetinin tamamını alamıyor Allah’ın elinden cehennemine… Gözü bizde kaldı, aklı bizlerde kaldı. Ve mel’un şeytan, seni İSA MESİH öldürecek!

<> “Bilinen/Malum günün vakti” geldiğinde. (15/38; 38/81)

Ve Mesih’e not düşüyorum: Bir de benim için vur, benim canımı çok yaktı… Çok yaktı canımı, belalar sardı, bana astronomik para teklifleriyle, yönetici bakan teklifleriyle geldi. Ve ben belki de milyar dolarlara direndim, infak ile geçindim ve yetindim. Ben çalgıcı şarkıcı oldum ben de infak ettim. Elimin tersiyle herşeyi iteledim.

Şeytan beni üç büyük gazete ve kuruluşun başına getirdi. Genel yönetmen oldum. Adımı falcıya çıkardığı anda o zirveden, o karapara makamlarından bir tek saniyede iniverdim MELAMİ ocağına.

Uğraştı, halen de uğraşıyor. RTE’ye başdanışman yapmaya uğraşıyor. AKP’den ve eskiden Anap’tan milletvekili oldurmaya uğraştırıyor. Güldürme beni şeytan…

Ahmet bey tam bir trilyon çeki cebime koyuyor gizlice, bulunca geri veriyorum. Giderim buradan dedim de vazgeçti.

Şeytan bakınız sırf bana sırf bana sadece bana nasıl BÜYÜK CEPHANE harcıyor, görüyor musunuz? Bütün bunları reddeden birine ancak DELİ denir, otistik denir, para hesabı yapmayı bilmeyen geri zekalı denir.

<> Hayır hanif denir

<> bu dünya hayatı yalnızca basit bir eğlenceden ibarettir.

Hans von Aiberg, 03/05/2004 (222/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 222 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

222-06-makami-ibrahim

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar