Paranormal – Haarp – Ay tutulması ve Radyoaktivite – Hasret – Mutluluk – Dabbet

H.A.A.R.P‘nin Türkçesi lütfen.

<> 3 kere “yeri vurmak”                 

[] Aktif Auroral Yüksek Frekans Projesi. Highfrequency Aactif Aauroral Research Project. Dünya üzerindeki magnetik alanların yarattığı aktif enejinin araştırılması projesi  

(İpucu: Bu gece şu anda HAARP devre dışı.) (İpucu: 8. kafdağı yerde Spil’e değer.) (İpucu: Zaman enerjisi Zilzal (deprem) biçiminde dönüştürülebilir.) (Veya onu oluşturan KİŞİ/lerce RA yüklenilerek soğurulabilir.)

Şu anda en büyük MAGNETİK alan, tam şu anda, Magnesia’da; tastamam ben şu an oradayım. Bir garip tarzan olarak…

Yukarıda KÜSUF, aşağıda HÜSUFU engelliyor tam bu gece.

<> (ANTİ-HAARP projesi olarak oradasınız.)

Evet [candaş], evimi çok özledim, çook! 350 Becquerel fazlam var. Sadece yakınlarımda bir milli park korucusu var. (Posta gazetesini okuyan adam.) 40 Becquerel REM doz ile ölür insan! Şu an bir yıldır görmediğim evimi çok özlüyorum.

İşte size Dabbe dünyası ve içdünyası. Tabii illaki PARANORMAL. (Normal olursa şaşarım zaten.)

Küsuf kaçta? Saat kaçta Ay tutuluyor? Ay şu anda nasıl görünüyor?

<> Ay, Salı günü TSİ 21.48’de Dünya’nın tam gölgesinin içine girmeye başlayacak ve rengi bakır kırmızısına dönüşecek; tam tutulma ise saat 22.52’de gerçekleşecek. Tutulmanın tamamı havanın açık olması durumda Türkiye’den izlenebilecek. Tutulma aynı zamanda, Asya kıtasının batı sahilleri, Afrika ve Güney Amerika’dan da gözlemlenecek.

 

465’den 218’e indim. Bir gripli gibi inanılmaz öksürüyorum. Bu benim RA‘dan kurtulmam anlamında. (RA alerjiktir) Kurtulacağım 05 cıvarında inş.

<> inş

Boğmaca gibi öksürüyorum. Allah’ın bildiğini niye kuldan saklıyayım.

<> Şafi eş ŞUFA (amin)

<> amin

 

ŞİFA bu gece geliyor (Meşhud ile birlikte).

Evimi çok özledim; Tarzan Jane’e dönmek istiyor ve kiddy’ciklerine. NORMAL olmak isterdim, bir aile babası, işinden gelip TV koltuğunun başına geçen, tipik mi tipik Türk erkeği… Eşimin yemeklerini birlikte yemek isterdim çoluk çocuk…

Ne çok şey istiyorum değil mi? Öyle biri olsaydım keşke, hacker’lerin benden haberi olmazdı, iftiracılar adımı kullanıp mailler atmazlardı. Ne haberleri olurdu bir garipten…

Eyvah vazgeçtim! Ya beş vakit namaz kılıyor olsaydım? Böylesi daha iyi. Ben mutluyum. Polyanna rol gereği/roman icabı mutluydu, ben VALLAHİ çok mutluyum.

Rol yokki ortada… Rol yeteneğim olsaydı, önce şöyle bir politikacı olurdum (Kezzab), sonra Selahattin Duman ve Ali Kırca gibi dizilerde, reklamlarda oynardım.

Ben normal olsaydım çooook deli para kazanırdım. Öyle ki 100 daire 500 arsa yat mat alırdım (Yacht anlamında). Üff ne biçim faiz yerdim. İhalelere fesat karıştırırdım. Resul Tosun gibi haramzade milletvekili olurdum. Belki ben de Pirelli Türk’ün önemli bir ortağı olurdum. Cola Turca.

Kesinlikle Fenerbahçe başkanı olurdum. Bütün hakemleri satın alırdım. Merkez Hakem Komitesinin adını Merkez Amr ibnül As komitesi diye değiştirirdim. Serdar Bilgili’ye istifa etmesin diye borç verirdim. Hatta meclis başkanı olup “Şeyini şey ettiğimin şeyleri” derdim, benim gibi düşünmeyen herkese.

Yahu ben böyle NORMAL olmak istiyorum. Yerin dibine geçesi Hans, sen hiç normal olamayacaksın oğlum! Normal olamayacaksın olm! Beterin beteri var: Belki de Suudi Arabistan’da itfaiyeci olurdum da kız öğrencilerin diri diri yanışlarını seyrederdim.

Yine ŞÜKÜR VE HAMD rabbime BEN MEMNUNUM MUTLUYUM. BİZLER MUTLUYUZ!

<> Biz meMNuNuz. (3/164)

Bir daha hamd ve şükür! 140 cıvarına indim. :))))))))

<> İdrak edebilirsek (İF) bir daha hamd ve şükür

Evet [candaş], if/si/ob’un tersi.

Hans von Aiberg, 03/05/2004 (222/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 222 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

222-05-eclipse

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar