Alimlere misal Nur-35 ayeti – Cifir – Al ve La kodları – Nur ve Nurun ala nur farkı – Teknoloji

Bu arada NUR suresini kaynatmayalım.

<> Evet Nur suresine geçelim

I/O dedik ve ayn ile elif ile yazılan biri iki yanlı (Al+La) diğeri ise sadece ÂL (Fakat Lâ’sı yok… Buradaki A=Ayn denen bir başka harftir ve o harfin and ve or tersine nor ve not’ı yoktur. (Şeytan hep kötüdür.))

Ayete şöyle girdik:

Allah=Al+La+Hu (Hu = el ev(or)ve(and) la idi)

Allah Evvela…

Bu şifre ile I/O kapısından girdik ve orada toprak (arz), sema (Faz) ve nötr (İkisi arasındakiler) ve bir de lanetli ağaç vardı (Trifaze). Böylece konuyu topladık.

Şimdi bana Nur-35’in ilk ayetini rica etsek yazar mısınız? “Allah göklerin ve yerin nurudur. Onun nurunun misali…..” gibi yazıyorsunuz.

<> 24-Nur/35: Allah, göklerin ve yerin nurudur. O’nun nurunun temsili, içinde lamba bulunan bir kandillik gibidir. O lamba kristal bir fanus içindedir; o fanus da sanki inciye benzer bir yıldız gibidir ki, doğuya da, batıya da nisbet edilemeyen mübarek bir ağaçtan, yani zeytinden (çıkan yağdan) tutuşturulur. Onun yağı, neredeyse, kendisine ateş değmese dahi ışık verir. (Bu,) nur üstüne nurdur. Allah dilediği kimseyi nuruna eriştirir. Allah insanlara (işte böyle) temsiller verir. O her şeyi bilir.

Teşekkürler [candaş].

Nur Allah’ın kendisi değil ÜRÜNÜ’dür. Allah, (Kehf ve Rakim’ini kurduk) göklerin (Faz) ve (and matematik kavram) yerin (toprak) nurudur.

Bir daha dikkat!!!!!!

NUR Allah’ın adı değil İŞLEVİ’dir.

Sakın Allah’ın isimlerini sayarken El-Nur ya da Ya Nur demeyin… Nuran demiş olursunuz, Münir demiş olursunuz ama ALLAH demiş olmazsınız…

 

“O’nun nurunun temsili”

MİSALİ yani alimlere bildirileni. (Temsil=Tesla ile müsemmadır dikkat)

Yani birazdan lamba geliyor:

“O ışık bir cam içindedir”

Ve elektrik akımını bilirsiniz toprak ve faz ile iki hat ile çalışır.

 

“Bu ne yalnız doğuda ve ne de yalnız batıda bulunan, bereketli zeytin ağacından yakılır.”

Yukarıdaki ayette DOĞU ve BATI olmayan kalan iki yön Elektromagnetizmanın ünlü KUZEY ve GÜNEY kutuplarıdır (N-S). Yani N-S adını Allah’ımız koymuş bile…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 19/12/2001 (034/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 034 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

034-07-nur35-nur-nurunalanur

Yorumlar