Demir – Kuran mucizesi – Cifir – Demirdeki şiddet

Demirin inceliklerini/Cifir sırlarını daha önce vermiştim, onları tekrar yazmıyorum. (Bulursanız link’ini veriniz, yeterli olur -ltf-.)

<> 4 Ocak 2002 tarihli chat okunsun.

Demir bilindiği gibi >>>> Atom numarası olarak >>>> 26. (İşte bu mucizedir ve densizler bunu bilmeyerek yok etmeye çalışırken, bizleri Hz. Osman uyarıyor.) Demirin atom ağırlığı (Geçiş elementleri için sırayla ferri, ferro, nikel izotopu dahil) 56, 57. (Bunun anlamı şu: 56’dan 26 protonu çıkarırsanız geriye kalan nötron sayısıdır. Veya 57-26 = 31.)

Hadid suresi inişte de Kur’an tertibinde de değişmemiştir >>>>>> 57. sure olarak indirilmiştir. 57 NÖTRON. Ve 26. ayette de DEMİR sözü ilk kez geçiyor. (Daha önce 1-25 arasında HİÇ DEĞİNİLMEMİŞ.)

Arapça demir H-D-Y-D olarak yazılır >>>>>>>>>> Cifir/Ebced toplamı >>>>>>>>> 26’dır. (D’ler >>> 4, Y=On, H=8.)

Bunlar Mucize değil mi?????

<> Süper!

Sadece demirin 3’ü GEÇİŞ izotopları vardır. 56-57 demir ve 58 Nikel. (Nikel de aslında bir demirdir. Ama ÇELİK‘i çağrıştırması, demirden ÇELİK yapılmasına yol açmıştır.) Bu da bir mucize değil mi?

<> Evet!

57 demir’in asal sayı olarak böleni 19’dur (3×19 = 57). Sadece demirin 19. elektronunda BOŞLUK Vardır -ki bu tek istisnadır-. Demir bu yüzden mıknatıs olmak zorunda kalıp ÇEKİYOR. Eğer diğer elementler gibi 19. elektron da YERİNDE dolu olsaydı (ki orası boşluktur) Mıknatıstan hiç haberimiz olmayacaktı…

DEMİRİN İNDİRİLMESİ >>>> ELEKTROMAGNETİZMANIN İNDİRİLMESİ demek değil midir? Ve bütün bunlar birer Mucize değil midir? “Senden mucize istiyorlar. De ki, mucize olarak Kur’an yeter!” İşte bu ayete SOMUT deliller olarak yazdım demiri…

<> Tarık suresi ile Hadid suresinin cifirsel ilgisi nedir?

“Hologramı var”. Yani tüm Kur’an tüm diğer ayet ve kelimeleri İÇİNDE barındırır. Tarık içinde DEMİR geçmiyor ama, cifirsel olarak bağlantısı var: Tarık’ın motoru (Adiyatı) Nur-35’de anlatılan… Tarık’ın motor düzeneği, yüksek eksi kutup (mercek) ve yüksek artı kutup (en yukarıdaki TOPUZ/Elektroskop) üzerine kurulmuştur. Bunu mu sordunuz?

<> evet, çok teşekkür ederim.

Elektromagnetizma >>>>> DEMİRDEKİ ŞİDDET diye Kur’an’da bildirilmiştir. (Hadid-26 içinde)

Ve demiri de indirdik. Onda zorlu bir kuvvet ve insanlar için birçok yarar vardır

demiri de indirdik. Onda zorlu bir kuvvet

Onda (Demirde) zorlu bir kuvvet (Yüksek elektromagnetik fırtına üretme yeteneği) vardır.

<> Yüreğimizi Kuran’ın Nuruyla aydınlattınız, elleriniz dert görmesin…

Allah’a şükür.

Ve insanlar için birçok yarar vardır“.

Örneğin mıknatıs tüm sanayi devriminin birinci parçasıdır. Örneğin: Elektromıknatıslar ve bundan türetilenler (Elektromıknatıs vinçler, dinamolar, armatürler vb) halen endüstrimizin bir parçası. Gelecekte (Nur-35 ile anlatılan Tarık’ın) YAPISI da yine bu “ve insanlar için birçok yarar vardır” sözü içinde bildirilmiştir. OK? Herkes mutmain mi?

<> evet          

<> Hamd Allahımıza…  

Hans von Aiberg, 29/08/2003 (180/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 180 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

180-04-demir-fe

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar