Hanifler – Duanın gücü – Tarihin yeniden yazılması

<> Dua müminin silahıdır

Dua tüm PARANORMALİTELERİN, tüm ANOMALİ’lerin TEK harekete geçiricisidir.

İki kez iman eden BU DUA SİLAHINI almıştır. İmkansızı mümkün kılabilir artık, ŞEHİDLİK DAHİL Mehdi Resul’ü görmek istemek dahil!

Dua ediniz Yani cephanenizi biriktiriniz. Türkçe dua ediniz. Biz bu satırların tümünü TÜRKÇE yazdık. Hepimiz anladık da haşa ALLAH mı anlamadı.

Evet kendi dilinizden dua ediniz. Allah’a sipariş vermek, yani ısmarlamak için dua edin.

<> Nasıl yani? Niyetimizi tabiki türkçe açıklayacağız

(Dua ile namaz duasını karıştırmayınız, benimki sadece yanüstü, yüzüstü, sırtüstü, yatarken, ayakta her zaman Allah’ı anmanın yani dua etmenin ta kendisi olan duadır.) Namazda ise ORİJİNAL olanı okuyacağız.

<> Anlaşıldı teşekkürler

Ben sana teşekkür Allah’a hamd ederim.

Bir lavabo arası daha! Şimdi geliyorum. Abdest almazsam çatlarım. Ağlayarak yazdığımda benim böyle garip huylarım vardır. Gözüm ıslandı mı HER YERİM ıslanmalı yoksa bir dengesizlik oluyor bende. Bu mecburi abdest. Haydi Abdesti almışken iki rekat da bu gözyaşıyla devam ediyor… Derken ben sizden sadece 4 dakika istiyorum. Lütfen yazışın.

<> ok

Selam ve selam yeniden.

<> slm slm

Aslında mirac erken bitti ama özellere bir iki satır yazıyordum.

Dua çok büyük bir silah. Namaz Allah’a kredi borcumuz ama silah değildir, sadece ahlakımızı güzelleştirir. (Veya tersine azdırır, maun eder) Dua öyle değildir. Namazdan bağımsızdır. Namazdan sonra ya da herhangi bir zamanda yapılır ve dua SİLAHTIR evrenin hassas dengesini bile bozar, Zamanı altüst eder, uzayı tersyüz eder. Bu silahı kullanın.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 25/01/2002 (051/14)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 051 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

051-14-duanin-gucu

Yorumlar