Secde – E=mc² – Enayi Şeytan

<> Dr. bir sorum var secde anında istem dışı olarak secdede yapışıp kalmak ve alabildiğince titremek nedendir? Paranormal mi, normal mi?

Büyük bir dönüşüm…

Nefsindeki bir çok uçarı şey (Enerji) secde ederek “Madde” oluyor.

E=mc² demek, enerjinin madde olmak üzere SECDE etmesi demek.

Enerjiden olan Şeytan’a “Madde ol” buyruldu! (Secde et dendi) Şeytan, “Ben NAR(enerjiden)dan yaratıldım şu toprağa (madde) mı secde edeceğim?” dedi. Ademe secde etmedi.

Etseydi Mümin olacaktı.

Şimdi ise bir HİÇ (Nötrino) oldu.

Tanıdığım en büyük salak kuşkusuz şu mankafa ve süper aptal şeytandır… Koca ebediyeti, rahatı nasıl tepti bir kin uğruna. Bundan daha mankafa gördünüz mü?

<> 🙂

<> hayır

Enayinin teki Şeytan.

Öyle etkisiz ki Euzübillah diyorsun, toz oluyor.

Zaten vesveseden başka bir sermayesi de yok. Karanlıklar kralını oynuyor geri zekalı…

<> DR. bendeki şeytan sayısı çok bol galiba? secdede yapıştığıma göre. bazen burnumdan kan bile geliyor.

Hanifcandaş… Şeytandan değil o. Kan gelmesi burnundaki damarlardan birinin çatlaması nedeniyle… Tansiyon ve durum değişmelerinde o çatlak zorlanıyor. Eskiden doktorlar orayı yakarlardı. Şimdi cerrahlar doğrudan Laser kaynağıyla kapatıyorlar. Küçüklüğünden beri bu var herhalde…

<> evet

Eğer burun kanamazsa, kanama beynin kılcal damarlarında olur ve apopleks hatta ölüm ile sonuçlanır. Burun kanaması bu işin bir sübopudur. Bu kanama Şeytandan değil Allah’ımızdandır.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 27/02/2002 (062/27)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 062 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

062-27-e=mc2-secde-enerji-madde

Yorumlar