Aiberg düşmanlığı – İftiralar – Şafiiler

Bir de Şafii’leri kızdırmışız. Kızgınlar, Benim için “Alevi”dir diyor onlar da… “Yezid, Muaviye ve Ebu Süfyan’a dil uzatıyor Alevi Hans” diyorlar. Muaviye sahabeymiş ve benim Hz. Muaviye Radyallahü anh demem gerekirmiş.

Penceresinin önündeki toz-topraktan abdest aldığını söylüyor Hans denen şarlatan” diyorlar.

Koro halinde tüm maaşlı camii imamları (Semtteki 7 caminin imamları). “Zındık” diyorlar, “Su varken teyemmüm  H A R A M ‘dır” diyorlar. Yine Allah yerine kendilerini koyup HARAM icad ettiler.

Bir de bendeki kafir kanı hep beni dürtermiş Rahat durmazmışım.

Ve bu iftiraların en büyüğünü de şöyle yemiş bulunuyorum: “Hans Aiberg YAHUDİDİR, çünkü yahudilerin dünyanın en üstün ırkı olduğunu söylemekte ısrarlıdır“. Yani bir de yahudiliğimiz eksikti, o da oldu…

:(( Nasıl çarpıtıyorlar ve saptırıyorlar…

<> Allah ıslah etsin bunları

<> bunların söylenmesi çok tabii Dr.

Biliyorum…

<> ALLAH yolunda olanların ortak kaderidir iftira yemek!…

<> çoğunluk aklını kiraya vermiş, başkasına emanet etmiş, araştırmak için Arapça yok, istek de yok.

Evet ama siz biliyorsunuz, böyle hiçbir şey demediğimi…

 

<> 4-Nisa/82: Kur’an’ı, iyice okuyup düşünmüyorlar mı?…

 

Kur’an’ı değil, MÜFTÜYÜ dinleyip, düşünmüyorlar. Koskoca il müftüsü, yani öncelikli adalet sahibi olması gereken ve benim VERGİMDEN maaş alan etik yoksunu yerli papazı kim İL müftüsü yaptı?????

İşte böyle. C’est la vie.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/03/2002 (067/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 067 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

067-02-diyanet-mercedes

Yorumlar