Gözyaşı – İtteka/Müttekilik

Ve duamda: “Rabbim hanifcandaşlarım benim ikizkardeşlerim birbirine GÖNÜL koymasınlar. Onlar birbirlerine asla “kinin ile geber” demesinler. Rabbim, tüm müslümanları, onların ebeveyn/sılayı rahimleri ve (BENİ = HANİFLERİ) Cehennem azabından koru. Rabbim sen mağfiret edicisin…” diye okudum. Amin dedim.

Bir şey unuttum: “BANA DEĞİL Rabbim BİZ+LERDEN isteyene ver” dedim. O zaman çok ağladım, çok.

GÖZYAŞI ABDESTTİR. Cehennemin ödü patlar. Ağlayın haniflerim ağlayın -sadece namazda- 2 dakika içinde ağlayın, günde üç kez yarım damla gözyaşı dökün. ÜÇ damla yaş ile Cehennem size HARAM olur… Ağlarken “Allah’a MÜTTEKİ” olarak ağlayın. Robot gibi namaz kılmayın. Alışkanlık yapmayın namazı… Allah’a ayırdığımız 2 x 3 = 6 dakika içinde BAŞKA BİRİ olun.

Kalan bütün 24 saat sizin olsun. Yiyin için israf etmeyin! İsraf etmeyin, İNFAK edin! Başı okşanacak yetimlere infak ediniz… Darülacezeye infak ediniz. Hayır için koşuşturun. (Bunları bir önceki namazımda söylemiştim). AĞLA MÜMİN AĞLA, iki kere iman etmen için…

En son ne zaman ağladın SEN? SANA SORUYORUM! EN SON NE ZAMAN AĞLADIN SEN? Ne zaman gözlerin ıslandı? Gözlerin ıslanınca -biliyor musun- zararlı monitor ışınlarına bile süzgeç oluyor. BİLSEYDİN, ah bilseydin.

HEY SEN? En son ne zaman ağladın? Bebek iken mi? Ya da filanca yakının öldü diye mi? ALLAH için ağladın mı? HEY SEN, sana söylüyorum. “Benim bildiğimi bilseydiniz hep ağlardınız” kabilinden soruyorum! Ağlamak için İLLA ki Dabbet’ten -tabiri caizse/amiyane- GAZ mı bekliyorsun…

Hans von Aiberg, 12/08/2003 (169/11)

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

169-11-tears1-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar