Zülkarneyn seddi yokolunca – Yecüc Mecüc istilası – Kıyamet

O gün (kıyamet gününde bakarsın ki) biz onları, birbirine çarparak çalkalanır bir halde bırakmışızdır; Sur’a da üfürülmüş, böylece onları bütünüyle bir araya getirmişizdir.

biz onları, birbirine çarparak çalkalanır bir halde bırakmışızdır

birbirine çarparak çalkalanır bir halde bırakmışızdır

birbirine çarparak çalkalanır bir halde

birbirine çarparak çalkalanır bir halde

birbirine çarparak çalkalanır bir halde“.

Bu meal de yanlış! Bunu başka bir yerden bulalım ltf. (İç içe geçmek anlamında olacak meal.)

<> Kehf/99: Ve o gün Biz onları, birbirlerinin içinde dalgalanır bir durumda bırakıvermişizdir Sura da üfürülmüştür, artık hepsini toplamış da toplamışızdır.

<> Kehf/99: O gün onları bırakmışızdır, birbirleri içinde dalgalanırlar. Sura da üflenmiştir; hepsini bir araya toplamışızdır.

birbirlerinin içinde dalgalanır bir durumda bırakıvermişizdir.

O gün onları bırakmışızdır, birbirleri içinde dalgalanırlar

Bu daha doğru meal.

7 anlamlı elbette. Fakat GÖZKÜREMİZİN kendisi ve dışarlak olan MERCEĞİ açısından düşününüz. İki KÜRE de EŞİTLENİYOR, AYNI ŞEY oluyorlar, SPİN kalkıyor ve aynı yörüngede çarpışıyorsunuz. İKİ KÜRE iç içe idi ama bırakıldı artık!

Peki bu zıtspin küresi (dünyası) NASIL oluştu? Yanıtı izleyen cümlede…

Ve o gün Biz onları, birbirlerinin içinde dalgalanır bir durumda bırakıvermişizdir. Sura da üfürülmüştür

dalgalanır bir durumda bırakıvermişizdir. Sura da üfürülmüştür

Sura da üfürülmüştür

Sura

Sura

Sura

SUR’a…. Nefhi SUR. SUR=CORN HOLE. (Worm Hole denmekle beraber, ona Corn Hole adını koyan ALLAH’ımızdır, bunun için BOYNUZLU DELİK diye ad koymuştuk.)

Demek ki orada bir  T Ü N E L  var. Tünelin olduğu yerde GİRİŞ (çekim) kapısı >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KARADELİKTİR! (Çıkış ise akdelik).

Şimdi, Zülkarneyn NE İMAL ETMİŞTİ? (Kehf suresi) NE İMAL ETMİŞTİ????

<> Yapay karadelik.

Evet, mini yapay karanoktacık. Bir karadelik ne kadar KÜÇÜK OLURSA (proton büyüklüğünde) o kadar da AÇTIR. Uzay zamanı polarizleyerek, İZDÜŞÜM dünyası oluşturacak olan KİRİŞ ile betimlenir. Bir karanoktacığın ömrü en fazla MİLYON yıldır. En fazla.

<> Karadeliğin çekim gücünü daha fazla olması için daha mı küçük olması lazım? Bir ters orantı mı?

(Karadelik ile karanoktacığın farkını daha sonra anımsatırsan yazarım [candaş]. Karanoktacık, makrofizik yerine MİKROFİZİĞE girdiği için daha ayrıntılı bir mekanizması var.) Mini karanoktacık içeriğini boşaltmak zorundadır. Yani patlayarak açılması gereken bir VADE’si vardır.

(Karadelik buharlaşması Hawking’in kanıtıdır, isbatlanmıştır. Dolayısıyla minikaranoktacık, quantum ilkelerine uyduğundan NÖTRON gibi 13 dakika niyetine KENDİNİ çevirmek zorundadır, yani açılmak durumundadır.) Bu vade Ayette’de yer alıyor:

“Kehf/98: Zülkarneyn: Bu, Rabbimden bir rahmettir. Fakat Rabbimin vadi gelince, O, bunu yerle bir eder. Rabbimin vadi haktır, dedi.

“Kehf/99: O gün (kıyamet gününde bakarsın ki) biz onları, birbirine çarparak çalkalanır bir halde bırakmışızdır; Sur’a da üfürülmüş, böylece onları bütünüyle bir araya getirmişizdir.

“Kehf/98: Bu, dedi: rabbımdan bir rahmettir, rabbımın va’di vakit de onu düm düz edecektir, rabbımın va’di hakkoldu

Bu VADEDE bir buharlaşma ve günü gelince AÇILMA vaadini mahfuz tutuyor. SUR ve VADE ile artık oradaki minikaranoktacık RESMEN bildirilmiş.

Ayet ayeti açıkladığına göre bunun tevafuku neredeydi? “Bana demir kütleleri getirin” diyen Zülkarneyn’in yer aldığı ayetlerdeydi.

<> Kehf/96: Bana demir kütleleri getirin, tam iki ucu denkleştirdiği vakit körükleyin dedi, tam onu bir ateş haline koyduğu vakit getirin bana dedi: üzerine erimiş bakır dökeyim

Demirden >>> MİNİ KARANOKTACIK >>>> yani SUR=CORNHOLE TÜNELİ.

Şifreler ve misaller yerine oturdu mu? Orada artık bir mini karanoktacık ve quantum matematiğinin olduğu RESMEN anlaşılıyor değil mi?

<> Evet

Soru Yecüc ve Mecüc’ün NUH TUFANINDAN önceki durumuydu. Değil mi? Soruyu kim sormuştu?

<> Soruyu soran burada değil.

:((( İşte hep bundan müştekiyim. Bu konuya devam edelim mi? Yoksa “Dostumuzun geldiği bir zamana mı erteleyelim”. Çünkü zıt spin’in “VADE gelince Sur’a üflenmesiyle” DÜZ SPİN HALİNE gelmesi, beraberinde “MİNİ AKNOKTACIK” olayını da getiriyor ki, bu konu kalan son [yarım] saatimize sığmayacaktır. O halde bunu da ertelenmiş/yarım kalmışlar içine dahil edelim.

Hans von Aiberg, 29/08/2003 (180/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 180 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

180-07-zulkarneyn-wormhole

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar