Tanrılaştırılan Zülkarneyn ve Kızılderili katliamları

Hoşgörün, ayıpları örtün, kimsenin açığını yakalamaya gitmeyin, tam tersine ÖRTÜN ayıpları… Allah bunları EMREDİYOR! O yüzden ZÜLKARNEYN(ler) ellerindeki imkan ile bunu başarabilirler, her kötü toplumu genocyd derecesinde yok edebilirlerdi.

Örneğin Kur’an’da geçen BİRİNCİ ANLAMDAKİ Zülkarneyn, (Grup ekip başı olan komutan) elinde zaten demiri bakırı sıkıştırıp da karanokta yapacak imkanları vardı. Dileseydi, istediği kavimi, TASER toplarıyla ya da yapay akdelik silahlarıyla yerle bir ederdi.

Bunu yapmadı, ta ki Portekizli ve İspanyol “Fatihler” maya, inka, azteklerin milyonlarcasını öldürdüler ve bunu kutsal katoliklik adına yaptılar. USA süvarileri ve sivilleri, milyonlarca kızılderiliyi öldürdü üçyüz yıl…

Bugün yarım milyon kızılderili kaldı, Koca ABD’de yarım milyona indi nüfusları

Sadece AND dağlarında öldürülen kızılderili sayısı (bunlar 1500 yıllarında oluyor, yani üzerine 5 asır geçti) 2 milyon. Beş asır önce 2 milyon PERU indios’u öldürüldü.

Demografik hesabıma göre: Tokyo ve Newyork toplamına muadil bir nüfus soykırımına denk bu!

Bütün Orta ve Güney Amerika kızılderilileri hep O zülkarneyn’in “Tanrı” olduğuna inançlarından dolayı gelen sarışın ve beyaz ırktan conquistador’lara bir avuç beyaz askere kendilerini kıydırdılar.

<> Kehf-96: “Bana, demir kütleleri getirin.” Nihayet dağın iki ucunu denkleştirdiği vakit: “Ateş yakıp körükleyin” dedi. Demiri bir ateş koru haline getirince. “Bana erimiş bakır getirin üzerine dökeyim” dedi.

<> Kehf-97: Artık Ye’cuc ve Me’cuc bu seti ne aşabildiler ne de delebildiler.

 

ZÜLKARNEYN tanrı değildi! Ama onu Tanrı yaptılar, Quetzalcoatl adını verdiler. (Quet=Baş tanrı) TANRI(!) döneceğini söylemiş ve gitmişti. Sarışın açık renk gözlü, topsakallı ve başında viking kaskı bulunan bir “TANRI” idi.

Günün birinde ispanyol-portekizliler GELDİLER, tipleri aynen anlatılana çok benziyordu. Miğferleri vardı, uzun sakalları vardı… İŞTE TANRILAR dönmüşlerdi.

Tanrılar da buna şaşırdılar: Kendilerine tapıyorlardı milyonlarca kızılderili… VE ALTIN -bin tonlarca altın- onlara verildi.

Ve karşılığında ÖLDÜRÜLDÜLER! Çünkü katolik kilise “BUNLAR KAFİRDİR” mutlaka telef ederek Allah’ın emrini yerine getirin” böyle EMRETMİŞTİ ROMA’DAKİ PAPA!

Vatikan’daki YOBAZ KATİL! Aynı emri bu katiller protestanlara da verdiler!

AYET DİYOR Kİ: “Ey zülkarneyn, bunlara KÖTÜLÜK YAPABİLİRSİN“. Ayette “İleride İLLA Kİ BUNLARA KÖTÜLÜK GELECEĞİNİ” Allah peşin ve baştan bildiriyor.

Zülkarneyn DEĞİL ama, İspanyol-Portekizler bunu çok rahat yapıyorlar. Ve AYETTEKİ ÖNGÖRÜ er-geç ortaya çıkıyor. Yani Zülkarneyn’in yerine ötekiler BUNLARA kıyım uyguluyorlar.

Allah Kehf suresinde bu KATLİAMINyüzlerce yıl sonra YAPILACAĞINI” önceden haber vermiş oluyor İDİ.

Pekiyi kötülük yapanların sonu ne olur? (Sadece katolik İspanyolların değil, onlara elini öptüren PAPA‘nın sayesinde yapılıyor bu kötülük) Dönemin PAPALARI‘nın tamamı şunun muhatabıdır:

<> Kehf-87: Dedi ki: “Kim zulmederse biz onu azablandıracağız, sonra Rabbine döndürülür, O da onu görülmemiş bir azabla azablandirir.”

O da onu görülmemiş bir azabla azablandırır“.

görülmemiş bir azabla“.

görülmemiş“.

görülmemiş“.

görülmemiş“.

HİÇ BİR CİNAYET cezasız kalmaz! Papaların ve Patriklerin ÇOOOOOK ÇEKECEĞİ var! Dinimizde bu ruhban saltanatı ve zorbalığı KALDIRILMIŞTI, ama İslamiyetle yeniden papazlık geri döndü. (Dinimiz derken, HANİFLİĞİ kastediyorum)

Hans von Aiberg, 20/08/2003 (174/05)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.


önceki bölümü okusonraki bölümü oku

174-05-zulkarneyn-palenque-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar