Arasat – Herkes birleşebilir mi – Oyuk dünya teorisi – Mars’ın etkisi – Ekonomik tuzak

Tüp bitmiş, çay yapamayacağım. :((( Herkese sanal çay benden.

<> Thanx

(İnşaallah Cennet’e devretmiş oluyorum böylece, ah bir gidebilsek oralara…)

<> İnşa Allah

<> dr. orada artık chaylar benden insha-Allah

Orada herşey artık ALLAH‘tan.

<> Allah’tan bana benden de hepimize ;-))

Vallahi (ki yemindir) ben ARASAT‘a bile razıyım. Yeter ki cehennemden kurtulayım. Bugün yine 20’nin üzerinde yalan söyledim. :((((

<> Dr. yeri gelmişken arasat?

(Arasat >> Ne Cennet, ne Cehennem >>>> ÇİLELİ DÜNYANIN (yazı-kışı-çamuru-hastalığı, mikrobu hepsi burayla aynı ama DÜZ sadece.) Dünyanın tüm meşakkatleri var (Deprem, volkan patlaması dahil kazalar ve denize girmek gibi güzellikler). Bunu hatırlatın da bir gün yazalım.

<> Ok

(Arasatın altı Zemheri soğuğu = Cehennemin en üst tabakası; üstü de yakıcı güneş, cilt yanığı vb. Gecesi de var gündüzü de. Geceyi belirleyen güneş batması değil; zemherinin fotonları gasbetmesi ve dondurması, ama bu peryodik.)

[] Nicki “cemaatler_birlesmeli” olan bir kullanıcı kanala giriş yaptı

<> haklısın cemaatler birleşmeli

Bir soru: Neden Altın klorür var da; Altın oksit yoktur? Altının tuzu olur da neden PAS TUTMAZ demek istiyorum. Altın ve klor birleşiyor; fakat altın ve oksijen birleşmiyor! Ama ORTAK dostları olan Klor ve Oksijen ise rahatça birleşiyorlar. Klorat falan oluyorlar.

Herkes BİRLEŞEMİYOR. Ama ORTAK DOSTLAR sayesinde/Arabulucular sayesinde Altın ve Oksijen yanyana gelebilir. Aramızdaki Kloratlar da dostumuzdur…

<> Oyuk dünya da aslında bu konu ile ilgili değil mi?

(Evet [candaş] HohlWelt = Hollow World ışık hızına doğru İSBATLANACAK bir varsayımdır.)

<> Uzan, Tayip, Irak, Mars?

 

Mars >>>>>>>>>>>>>>> İnsanların ÜÇÜNCÜ dünyası, Koloniler dünyaya yakın olmaya can atıyorlar. 300 yıl kadar sonra sadece dünya çevresindeki yapay UÇAN KENTLERDE yaşayanların sayısı 100 milyonu aşar. Metalden dev kentler… Yunan adaları büyüklüğünde… Bu birinci halka…

İkinci elbette Kur’an’da haber verilen AY iskanı… İkinci dünyamız… Bir milyar nüfusu kaldıracak güçte…

Üçüncü olarak MARS var. (Merkür’ün dönmeyişi bir dert, 450 santigret sıcaklık bir yüzünde, -180 derece ise öteki yüzünde… Yine Venüs, inanılmaz yoğun atmosferi nedeniyle gözgözü görmüyor. İlla ki koloniler çok iyi izole olmak zorunda.) Ama MARS biraz uzak da olsa, Nevada çölü kadar YAŞANIR bir yer. Kanalların üzeri saydam kapatıldığında “IHLARA VADİSİNİN GÜZELLİĞİNİ” yaşayabiliyorsunuz. Veya Mersin’deki Cennet ve Cehennem’i…

Mars iyidir [candaş]. Tavsiye ederim 😉

<> İnşaAllah

Ama Mars dünyaya yaklaşınca bahsettiğim suikastler başladı. Şiilere saldırılması doğrudan SÜNNİ işiydi. (Jana öyle demişti.) Bu kadar da olmaz ki, Hz. Ali’nin ve yakınlarının türbesine böyle İsrail bile saldırmazdı. Aşkolsun Sünnilere… :((( İsrail saldırsaydı, bugüne kadar daha bin kere türbeyi bombalamıştı. Zaten şiilere saldırılması İsrail’in işine gelmiyor.

Bu kez bu işi yapan (Eski taşeronları) usame 1000 Ladin. WTC’yi PROVA ediyor aklınca…

Pislik bu kez PAKİSTAN’dan kaynaklanıyor. İyice Pakistan Süfyani oldu ve çıktı. Pakistan’dan gelecekte çooook çekeceğiz. Usame’ye bağlı tam bağlı ve intihar komandosu olan 50 bin üzerinde Pakistanlı olduğu TESCİL edildi. Bu dev ve gizli orduya Pakistan hükümetleri de seçmen olmaları açısından inanılmaz taviz veriyor.

Pakistan’da “Süfyani=Şeriatçı” olmayan hiçbir hükümet yaşamadı. Butto’ların (Ki bizdeki karşılığı Sosyal Demokratlar) canlarına okudular. Orayı HADİS şeriatı yönetecek uzuuuuun bir süre…

<> Bolşevik İhtilalinin önde gelen 31 ismi (Lenin dahil) yahudi! Lenin de Mason Locasına bağlı.

Evet, Duma’nın tamamı bir ara YAHUDİ idi.

Biz yine Mars’tan söz edelim. Siyaset bıktırıcı geliyor bana…

<> Ama zamları onlar yapıyorlar 🙁 Ha Stalin ha Erdoğan.

Erdoğan zeki ve akıllı sayılmaz. Onu Berlusconi+locaları planlıyor. MGK o planlara engel olmasın diye “AB tarafından PARALİZE edildi”. AB’nin MGK’yi yok etme isteği, “Türkiye’deki işbirlikçi adamları” AKP aracılığıyla, yastık altından çıkarılacak olan paraları AB kasalarına çekmek.

Şimdi GÜVEN ortamı oluşturarak, yeniden LÜKS tüketimine (ki otomobil satın almak bir lüks değildir, ha keza beyaz eşya vb.) saklanan paraları ve altınları ortaya çıkarmayı düşünüyor. (Berlusconi’ye görev veren AB’den söz ediyorum.)

Tarihimizde ilk kez otomobil satışları patladı. İşbirlikçi (ve de aldığı kredileri ödeyemeyen medya patronları) medya ise manşetlerinde AKP’yi yağlıyor da yağlıyor. Sanırsınız Türkiye köşeyi döndü… Aslında güven ortamı yaratarak, tüccarın beyaz eşyasına ve otomobiline PARA AKIŞI sağlanıyor.

60 yıldır ninelerin sakladığı altınlar, plastik ve dandik otomobil almak için ortaya çıkarıldı. Yeni otomobili alıyorsun, her yeri plastik. Elinde kalıyor! Ayıptır yahu! Yerli, ucuz diye diye “Ucuz etin yahnisini” yiyoruz. Dünya vitesi unuttu, çoktaaaaan otomatik debriyaja geçti. Daha bizim yerli arabalar o kıvama gelemediler.

<> (Nema ödemeleri de esasında kandırmaca: Otolara >>> Son yastık altı birikimlere peşinat.)

Evet [candaş]! Nema BÜYÜK bir dümendi. AZ bir NEMA‘ya annenin bileziklerini alıp eklersen bir otomobilin oluveriyor. Veya köhnemiş eski model beyaz eşyalardan kurtuluyorsun. Nema tuzağına HERKES düştü. Bir anda tüketici toplum oluverdik.

Tam bir dakika sonra Lab.a girmek zorundayım. Geronimo bugün beyaz önlüğünü giymek üzere! Hiç bir şey demeden birden KAÇTIM! Bye.

<> Byebye

Hans von Aiberg, 29/08/2003 (180/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 180 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (181) oku

180-08-mars-colony

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar