Mars’ın kötü etkisi – Starwars project – Fil suresi – Laser Maser Taser

Az daha MARS canımıza okuyacaktı: Yıldızlar SUÇLU değildir. Ama SUÇ için kışkırtırlar.

Sonra da iman eden ve birbirlerine sabrı öneren, merhameti öneren kişilerden olmaktır o“, “İşte böyleleridir uğur ve bereket dostları“.

<> Peki, bu çatlak Saudilerin amacı ne dünyayı kana bulayarak? Ne istiyor Saudiler?

Sorun SUUDİLER değil [candaş]! Sorun USAME ve GULBEDDİN denen iki aşağılık ve Pakistan! (Pakistandaki Araplar) Suudiler ve Pakistanlılar, sadece MENFAAT ve paraya tav olalım derken, kendi bilgileri dışında az daha Kabe’ye füze iniyordu.

(“Starwars Project” search pls).

<> The Starwars Project. In the 80’s the United States government and the Russian Government got together to create a large sattalite named StarWars.

Yatırım o kadar büyük ki, ikinci (mesela WTC gibi) saldırı DİREKT uluslararası uzay istasyonundan yapılmış olacaktı, kiralanan kamikaze uçaklarla değil! Onlar hem Vatikan’a, hem Kudüs’e, hem de Mekke’ye saldıracaklardı. Kimse suçlanamayacaktı! “Şunlar yaptı” denemeyecekti.

O sanıyor mu ki, hiç kimse ona asla güç yetiremeyecektir!“, “Yığınlarla mal telef ettim! diyor“, “Hiç kimsenin kendisini görmediğini mi sanıyor?

300 yılda bir kez dünyanın canına okuyor Mars! Çağ açıp kapıyor (Doğu Roma imparatorluğunun yıkılması = İstanbul’un fethi gibi) İyi işler yanında 1100 yılları gibi >>> Haçlıları başımıza musallat ediyor vs vs. bunlar konu dışı…

<> siyerde geçen kabenin yıkılması artık gerçekleşmeyecek mi?

 

AYET bizim önleyeceğimizi peşin bildirmiş [candaş], ama yine de ayette bir yer var ki, İLERİDE yine bunun yapılacağını bildiriyor. Orayı bulabilir misin?

<> Fil suresi?

Evet FİL SURESİ! :))))

<> Fil/1: Rabbinin fil sahiplerine neler yaptığını görmedin mi?

<> Fil/2: Onların tasarladıkları planlarını boşa çıkarmadı mı?

<> Fil/3: Onların üzerine ebabil (sürü sürü) kuşlarını gönderdi.

<> Fil/4: Onlara pişirilip-sertleştirilmiş balçık tasları atıyorlardı;

<> Fil/5: Sonunda onları, yenik ekin yaprağı gibi kıldı.

Sır o ayetlerde zaten yazılı: İYONİZASYON! Yani metal yüzeylerinde SERBESTÇE gezen tüm elektronları ÇEKİP alırsanız. Sır burada işte.

Nasıl alırsınız? Basit: FOTON (laser/maser/Taser) silahıyla bir metalik cismi foton bombardımanına tutarsınız. Bunun DOĞAL sonucunda, o metalik cisim TÜM elektronlarını kendine çarpan fotonlar yüzünden kaybeder ve İYONİZE olur. (Eksi iyonize)

O metali vuran değil; TERK EDEN elektronlar tıpkı bir “KRATER“e yani kabaca Ay yüzeyine çevirecek biçimde elek gibi delik deşik eder.

Onların üzerine ebabil (sürü sürü) kuşlarını gönderdi“, “Onlara pişirilip-sertleştirilmiş balçık tasları atıyorlardı“, “Sonunda onları, yenik ekin yaprağı gibi kıldı

(Ebabil’i anlatmıştım)

Onlara pişirilip-sertleştirilmiş balçık tasları atıyorlardı

MADDE dalgaları denen (Louis de Broglie’yi araştırınız.) (Aynı anlamda MASER ve TASER silahlarını da search ediniz.) Hatta bu linkleri şimdi bulup buraya yazabilirsiniz. Beklemedeyim?

<>FİL = DONANIM (File giydirilmiş olan donanım ama, FİL değil). ASHAB = Sahip ve güdücü, izleyici, izsürücü. Rabbi’nin FİL sahiplerine ne yaptığını gördün mü? Baskınlarını savuşturmadı mı? Ortada Afant yok… Ama GİYSİSİ VAR! Kalın bir zırh, filin tepesinde bir kule… Hortuma bağlı bir gülle (Kale kapısını yıkması için). O hortum ve o gülle, ne kadar benziyor bir topa? Hele Kule… Sanki bir TANK‘ın top taşıyan üst bölümü gibi. Ebabil kuşlarının iki resmi var.” demiştik daha önce…

Broglie Madde dalgaları, Taser ve Maser linklerini kastetmiştim.

<> http://www.nobel.se/physics/laureates/1929/broglie-bio.html

[] http://web.archive.org/web/20031024194319/http://cva.morehead-st.edu/culture/people/townes_charles_hard.html

[] http://tr.wikipedia.org/wiki/Charles_Hard_Townes

<> What is a MASER? MASER stands for Microwave Amplification by Stimulation. Emission of Radiation. A LASER is a… MASER. In each frame, a…

<> Louis de Broglie ışığın bazen dalga bazen de parçacık gibi davranmasından esinlenerek, diğer parçacıkların da dalga yönleri olabileceği savını ortaya attı. Buna göre momentumu p olan bir parçacığa dalgaboyu l=h/p olan bir dalga eşlik ediyor ve parçacığın özelliklerini tamamlıyordu.

<> Nasıl bir gitar teli uzunluğuna bağlı olarak sadece belli frekanslarda titreşiyorsa, atomun çevresinde dolanan bir elektronun de Broglie dalgası da sadece belli dalgaboylarına sahip olmalıydı. Bu çeşit bir dalga 1913 yılında Bohr’un hidrojen atomundaki elektronların enerji seviyelerini bulduğunda yaptığı varsayımları açıklıyordu.

<> Maser weapons are microwave beaming weapons. They use a small mass reactor and an internal antenna array to create a broadband blast of microwave radiation. As maser is deflected by metals, armor’s EKD is tripled against maser weapons. Basic maser weapons use disposable energy storage in form of clips or energy storage backpack. TL 9 weapon.

<> Melee weapons. Bludgeon: the standard TL 4-5 police melee weapon.

 

TASER’i buldunuz mu?

<> Taser: a little box providing a high-voltage, low-current electrical charge that can temporarily short-circuit the human nervous system.

 

EVET, buldunuz teşekkürler! “Taser” >>> Kur’an’da “Tesir” diye geçer. (Müesser, müessir, tesir eden) Maserde de bu “MÜESSİR” kelimesini görebilirsiniz!

Evet herkese teşekkür:

Hans von Aiberg, 09/09/2003 (185/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 185 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

185-04-maser-tanks

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar