Hybridasyon – Arim seli – Berabere kalmak

Ss, şimdi yeniden sizlerdenim.

<> ss

Hybrid için ALLAH’ın baştan beri BİZİM meclisimize verdiği ayet:

34/16: Ne var ki onlar yüz çevirdiler; biz de üzerlerine Arim selini gönderdik. Onların iki bahçesini, buruk yemişli, acı ılgınlı, birazcık da sedir ağacı bulunan iki bahçeye çevirdik“.

İki KAMP (WEMB ve VAMP), iki Bağ yani… Ve biri ETİK, diğeri kendi HUKUĞU için kapışıyor. Yani Allah’a yüz çeviriyorlar.

Allah bu kez Arim selini, yani Area’M 51‘i, HYBRİD oluşturan (sperm sıvısını değil) YUMURTA akı ve sarısı olan sıvıya izin veriyor.

Burada kullanılan AMNİYÖZ sıvısı değil; Kurbağa yumurtasının DOĞAL sıvısı. SEL diye çevirmişler. Ğussae nasıl sel demek değilse; ARİM de sel değildir. Ayetin Arapçasını yazar mısınız ltf.

<> 34-Sebe/16: Fe a’radu fe erselna aleyhim seylel arimi ve beddelnahüm bi cenneteyhim cenneteyni zevatey ükülin hamtıv ve esliv ve şey’im min sidrin kalıl

Teşekkür [candaş] Şimdi daha kolay çevirebilirim:

1. Hybrid’deki Arim olayı;

2. Zamandaki Arim olayı:

Hybrid nasıl ki iki canlının (domuz iç organlı/insan dış yüzeyi/maymun kemik ve kas yapısı/Kurbağa gözler ve yüz hatları) iki canlının BERABERE kalmış bir hali gibiyse,

2. Zamanda ARİM de BERABERE kalmanın bir MİSALİ

Şimdi buna göre ne olmuş? Bir bakalım:

34/16 : Ne var ki onlar yüz çevirdiler; biz de üzerlerine Arim selini gönderdik. Onların iki bahçesini, buruk yemişli, acı ılgınlı, birazcık da sedir ağacı bulunan iki bahçeye çevirdik.

üzerlerine Arim selini gönderdik. Onların iki bahçesini

WEMB ve VAMP bundan etkileniyorlar. İki cennet (bağ bahçe) tarihi diledikleri gibi DEĞİŞTİREMİYORb e r a b e r e  kalıyor. SENTEZLİ bir tarih oluşuyor.

buruk yemişli, acı ılgınlı

Yani Komünizm yine var ama dünyayı eline geçirmemiş. WEMB cenneti yok maalesef! Ayette YABANİ MEYVE diyor… Yabani meyveler bilirsiniz ACI ve sası olur.

birazcık da sedir ağacı bulunan iki bahçeye çevirdik

Bağ-Bahçe=Cennet ama Cennet, Sanskritçe GEN kökeninden yani CENİN gibi, CİN gibi, CAN gibi, GİZLİ anlamı içeriyor.

Hans von Aiberg, 10/09/2003 (186/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 186 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

186-10-arim-seli-sebe-16

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar