OverWrite – Tarihin yazılması – Ay menzilleri  – Gizli teknolojiler

OVERWRİTE için hassas ayar çekeceğiz. Tarihe hiç dokunmadan TARİH’in sonrasını yazacağız.

Dünya Bağdadi’nin çocukluğundan bu yana GİZLİ TELEPAT SAVAŞLARIYLA yönetildi. Kimse anlamadı bunu. Onların savaşı (Messing, Velikovsky vb.) 05.30’da bitiyor.

O ana kadar dokunamıyorsunuz, onlar önce geldiğinden TARİH onların yazdığı gibi oluyor.

Ama ondan sonraki gelecek için OVERWRİTE izni bu gece (Başlangıcı 4 Kasım) çıkıyor. Centilmenlik yok, protokol yok! Yahudi Lanetli olacak!

Bu satranç da böyle oynanıyor, ne yapalım! Ve ben iyi bir Overwriter’ım. Belki de bu çağın en iyisi… (Tevazumu hatırlatın bana, yoksa şımaracağım.)

<> İlk büyük değişimler ne olur Türkiye’de?

Bu OVERWRİTER’ı yeteneğiyle ilgili olarak bu andan itibaren GELİŞECEK ve ORTAYA KONACAKTIR [candaş].

Göksel olaylara hep hurafe derler. Ama BURUC suresi bir hurafe değildir. Kur’an’daki AY MENZİLLERİ bir hurafe değildir. Ay’ın şimdi içinde bulunduğu KUR’AN MENZİLİNİN ADI İKLİL KALB (Akrebin kalbi) menzilidir. Bunun tam tersinde ise 29 Nisan Butan ve Süreyya menzili var.

Ay menzillerini hiç duydunuz mu? Onlardan BUGÜNE rastlayanı bulabilir misiniz?

<> Evet. Daha doğrusu senin yazdıklarını okuduk.

Ama bunu ilk yazanlar İbni Haldun ve Muhyiddini Arabi. Ay menzili ve felekleri diye ayrıca verdiğim isimlerde MENZİL adları var. 10 Kasım’ın adı AKREBİN YÜREĞİ (İklil Kalb).

<> Futuhat al Makkiye

Evet, Mekkiye’de de var bu çizimler. Belki web’den süreyya, iklil, ay menzilleri diye search edebilirsiniz. Bu geceki menzil çok önemli. Türkçe sayfalarda aratırsanız belki kolay çıkar.

<> http://www.inter-nettes.de/astro/mofi03/Mofi03_.html (Bu akşamki ay tutulması kare kare fotoları.)

Teşekkür, böylece belgeledik.

Ay, Mars kadar kızıllanacak. Onun bitmesi için daha 05.30’a kadar fotoğraf çekilmesi gerekiyor.

Kulağıma davul sesleri geliyor. Haydi geronimoo diyorlar bana…

Bir de iyi haber: Radyasyon yok, yeşile yapışmak yok, chatlerin aksaması yok! Hiçbir aksilik yok. Sadece WOW dönemi başladı ve en iyi yazman da benim.

<> Hamd olsun Allah’a

<> How about DG 20’s? Gönderelim mi/tutalım mı?

Candaş, benim elimde HİÇ DG 20 yok! Bir tane asli, bir tane yedek olsa, isterim bunu.

O saatleri de anımsıyor musun? 30KM’lik blue tooth, senin gönderdiğin casio saatten imal edildi. Yani o iki saat yüzünden 2004’deki bilgisayarında artık kablodan hatta telefondan kurtulacaksın. (Telefon bağlantısı 30km’den sonra gerekiyor.) Onu herkes uzaktan kumanda (remote control) sandı. AMA o öyle değildi. Sırrını biz biliyoruz.

2004 Vesteller tablet+notebook olacak. Sizler artık şu hantal şeylerden kurtulacaksınız. 30km içinde size müthiş bir tablet geliyor. Vestel bunu UCUZLATILMIŞ teknoloji olarak yapacak. Tabii Bill Gates de atağa kalktı. Ama bu teknolojinin merkezi sadece Manisa olacak. Dünya merkezi…

Üstelik dünyanın en iyi yazılımcısı yani TARZAN bizde… Tarzan AL-TES tekniğinin kurucusu. (Tesla’nın bitmez buluşlarından başka buluşlar.) Casio’da yıllarca çalıştı. O bizim elimiz ayağımız idi -ZigZag olarak-. Ve [candaş], o saati de yapan Tarzan’dır.

Ben şimdi onu uyandırmaya gidiyorum. Sıkı müslümandır, oruçsuz yaşayamaz. Hoşkalın. Paranormaller dünyasından bir chat daha burada bitti. Diğer günler şunlar: Salı Perşembe gece; Pazar sadece gündüz.

<> sağolun hocam

<> i.geceler kaptan

Tarzan İsuzu’sunda uyuyor. Uyandırayım.

Nohudu bol yayla çorbası içeceğiz. Üzerine de yine nohutlu Ebegümeci (Spil’den toplanır yenilir) ve bir de bol sulu Ayva kompostosu (Hoşafı). Bir semaver çay. Son sigaralar derken uyuruz herhalde…

<> Afiyet olsun

İsuzu karavan partisine hoşgeldiniz.

Geronimoo gider. bye.

<> slm slm hg

<> iyi geceler

Hans von Aiberg, 09/11/2003 (198/13)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 198 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (199) oku

198-13-ay-menzilleri

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar