İki Bağ ve gizlilik ilkesi – Zigzag – Jury – Paranormal

birazcık da sedir ağacı bulunan iki bahçeye çevirdik

Bağ-Bahçe=Cennet ama Cennet, Sanskritçe GEN kökeninden yani CENİN gibi, CİN gibi, CAN gibi, GİZLİ anlamı içeriyor.

Gerek Zero-n, gerek Timebulance ekibi (Tesla’yı, Kozyrev’i vb. anımsayınız) ŞÖHRET olmadılar, GİZLİCE gelip gittiler. Hatta Kozyrev’i ve Gurdjieff’i TÜRK okuyucusu BENDEN öğrendi, bunlardan haberleri bile yoktu insanların.

Üniversitede toplam 470 FEN öğrencisine TESLA‘yı sordum. %88’i HİÇ tanımamış ve duymamış İDİ. Kalanlar da BOBİN falan dediler. Ben ve eşim dışında KİMSE (Okutmanlar dahil) TESLA’YI duymamışlardı bile… Sadece 5 kadar öğretim üyesi National Geographic ve discovery TV kanallarından izlemiş ve çok şaşırmışlardı TESLA‘ya…

İşte EĞİTİM SEVİYEMİZ bu, ÖĞRENİM DÜZEYİMİZ DE BU! :((((( Öğretmen Tesla’yı bilmez İSE, ÖĞRENCİYE nasıl öğretecek de, öğrenci de TESLA’yı bilecek?…

İşte İKİ bahçe sahibi GİZLİ (Cenin+et Cennet) formatıyla çalışmaktadır. Bunun için SİYONİZM ve bağlı klüpleri (Masonluk, Rotaryenlik, Lions ve BBerg) GİZLİ örgüt kapsamında çalışmak zorundadır.

Bugün SİYONİZMİ HİÇ BİLMEYEN duymayan o kadar çok insan var ki, bu da bir %88 daha eder! Siyonizmi SADECE bizim gruptan ÖĞRENEN candaşlarımız var: (isimleri lazım değil)

Eskiden çok SAFİYANE bana soruyorlardı: “ZİGZAG’ı NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ?” :))

ZigZag ve bağlıları (siegSaga ve ZickZack) ThuleCorn örgütü gibi, siyonizm gibi SAKLI’dır.

Ötekiler ÖRGÜT iken, ZigZag ve şimdi bizim ZİPZAP ikisi de ÖRGÜT değildir. Hanif/protestant bir İSLAM cemaatidir. KARASANCAK’tan ve Çift boynuzlu MESCİD KUBBESİ tepesindeki sembolden başka HİÇBİR tabelası da yoktur.

ZigZag & ZipZap bir K.M.Allein (Alias) yönetiminde sadece (şimdi olduğu gibi e-mail/eskiden “LETTER” anlamında mail) ile haberleşir. Biri 114 denen (Ali İmran 113 ila 115 ayetler) ZİGZAG’ı, diğeri de 104 denen “VE İÇİNİZDE -gizli- OLARAK BULUNSUN” dediği ZİPZAP Hanif JURY’sini/Şurasını barındırır.

Bizler asla MASON dernekleri gibi lokal/loca/klüp/Ayin/Ritüel ve şaklabanlıklarla uğraşmaksızın, HANİF heybetiyle ve İSLAM vekarıyla ve BARIŞ KEZ BARIŞ diyerek bir JÜRİ oluşturduk.

ZigZag’ın Allende’si Jana’dır. Ben Zipzap’ın “EKİM BEY“iyim. Jana ve BEN illa ki EN GİZLİ en özel biçimde görüşmekteyiz.

Kimseden SAKLIMIZ yok! İşte ne konuşuluyorsa BURAYA  y a z ı l ı y o r. Sizler de TORUNLARINIZ da birlikte AYNI anda okuyorsunuz. Sadece MIB tedbiri/önlemi olarak Şerife ve Şerif olan ikimiz GİZLİ GÖRÜŞMEKTEYİZ! Konuştuklarımız SAKLI/GİZLİ değildir. Ne konuşuluyorsa, buraya ve ZigZag’ın chatlerine asılmaktadır.

Ha/vet’ler PARANORMALLER arasında bile AÇIK AÇIK yazıyorum. Allah bilir kaç kişi ileride okuyup da “BU ADAM DELİ” diyeceklerdir. Çünkü %100 Kur’an’a dayanmasaydı, ben bile bu yazdıklarım karşısında kendime DELİ diyebilirdim.

Deli diyen de HAKLIDIR! Deli değilim bunda haksızdır, fakat kuşkulanmak insanın da HAKKIDIR! (Sceptism bir bilim yöntemidir)

HAKLI/HAKSIZ>>>>HA/VET gibi bir şey oluyor! HAKLI veya Haksız da olsa Sceptizmi HOŞGÖRMEK zorundayız. Biz barış ve barış diyen HANİFLERİZ. HOŞGÖRÜ olmayan yerde BARIŞ mı olurmuş?

Hans von Aiberg, 10/09/2003 (186/11)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 186 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

186-11-tesla

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar