Tallahassee planı – Zülkarneyn – Zaman yolculuğu – Denizin ayrıldığı yer

CENNET kelimesini irdeledik. Çünkü bizim BUGÜN’den itibaren bazı değişikliklerimiz olacak. Mir’ac gecesiyle birlikte TT Trio/Team yeni bir GENOT planına geçiyor. Bu planın adı T-Allaha-C. Okunuşu Tallahasee. Bu kelimeyi bir search eder misiniz?

<> Florida’da bir şehir adı?

Evet, bundan sonraki buluşma orada olacak! Kimlerle buluşacağımı bilseniz aklınız durur: MIB.

Tallahasee’nin anlamını bilen var mı? Yani o kente neden bu kızılderili ismi verilmiş? Anlamı ne? Büyük bir şef mi yine? Search lütfen.

Bu ismi KUR’AN’da adı geçen “Kaptan Zülkarneyn” vermişti. Binlerce yıldır YAŞIYOR! İsim Tennessee gibi “Gelecekten geçmişe nakil”. Çünkü her sebep izlendiğinde, bir “İSİM” yani “Koordinat/rendez-vous” yeri gerekiyor.

Şimdi buranın önemi ne? Burası SON WANEN’in oluşacağı SON YER!

Wanen (1N) nasıl oluşur?

O imalat tarihinden itibaren zamanda geriye yolculuk yaparak gider. Gelecekte GRACELAND (Kureyş) Missisipi deltasının tam üstünde duran World-Wide Capital city olan WEMBWALHALLA‘nın izdüşümüdür burası.

1N serisi imal edildiğinde, ANA MADDE (iumium) TALLAHASEE’den elde edildi. Onu oraya bırakan da BİNLERCE yıl önce, Zülkarneyn idi.

Batıya yolculuğunda “Güneş’i Missisipi deltasında KARAÇAMUR’a/BALÇIĞA (bu maddenin pastasına) batarken bulmuştu”. Hatırlamışsınızdır. Pastayı “Uranyum pastası gibi” düşünün. Şimdi bana o BALÇIK kelimesinin arapçasını bulup yazabilir misiniz?

<> Kehf-86: Nihayet, Güneş’in battığı yere varınca onu kara balçıklı bir gözede batar buldu. Onun yanında bir de kavim buldu. Dedik ki: “Ey Zülkarneyn, ya bunlara azap edersin ya da haklarında güzel bir tavrı esas alırsın.”

<> “fi aynin hamietin

Sağolun. Şimdi bu ayetin bir SIRRINI anlatmaktayım.

AYN göz demek.

Aynin? Göze, evet ama 49 anlamından biri! Yani quelle, source diye çevirmeyiniz. Hani Musa ve Yuşa’da da balık canlanmıştı. Nereye kaçmıştı?

<> denize

<> Kehf-61: Bu ikisi, iki denizin birleştiği yere vardıklarında, balıklarını unuttular. Bunun üzerine balık da denizde bir deliğe doğru yola koyuldu.

<> “fil bahri seraba”

Deniz ama, HASSAS koordinat olarak NEREYE? “fi aynin hamietin” ve yukarıdaki arasında bir bağ kurdunuz mu? Yani MUSA‘ya denizin ayrılacağı ADRES! Denizin ikiye yarılacağı adres.

<> “iki denizin birleştiği yer”

<> Yecüc-Mecüc ün kirişi!

Tüm yanıtlarınız doğru. Kur’an’ımız biliyorsunuz, TEVAFUKLU’dur.

Hans von Aiberg, 26/09/2003 (192/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 192 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

192-02-tallahasseesina

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar