Mutmainliği yanlış anlamak – ZigZag – Ters evrim – Melamilik

<> İnsanlar, üstlerine elzem olmayan işlere burunlarını sokmaya çok meraklılar… Sonra da bunun adı mutmainlik oluyor, artık nasıl mutmainlikse!

Söylediğin gibi, insanlar mutmainliği genelde yanlış anlıyorlar. Hiç gereksiz, büyük kızımla ilgili bilgi vermek zorunda kalmıştım. Bir başka gün de kendi içimizden (ZigZag) biri ile şöyle bir yazışma olmuştu. Ben Kanada(Polaris)ya gittiğimde; Tennessee Night da Antarktika’ya (Antipod’uma) gitmişti. Densiz bir ZigZag üyemiz şunları yazdı:

1. “Tekerlekli sandalyede bir insan nasıl kutba gider?”

2. “Antarktika’da Axel Heiberg dağı veya buzulu diye bir yer yok.”

Birinci sorunun yanıtını, özellikle NAKLEN PC’den yayın ile mrs.cp verdi. İkinci sorunun yanıtını da hem bize hem diğer üyelere “MUTMAİNLİK” olsun diye yine photos bölümüne bugün astım. Antarktika haritasına bakabilirsiniz. Orada KOCAMAN bir Axel Heiberg Dağı (veya buzulu) göreceksiniz Yani mrs.cp’nin gittiği yer!

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/10/axel-heiberg-glacier.jpg

Şimdi bizim, ZigZag’a kadar yükselmiş bu APTAL bilim adamımız ya maksatlı, ya da yanlış yapıyor. Yanlış yapıyorsa, bu AFFEDİLMEZ >>> ÇÜNKÜ >>>>>>>> BİLİM ADAMI (scientist Ph.Dr.) Bilim adamı yanlış yapıyorsa belki affedilir ama, ZİGZAG içinden ihracı gerekir.

ZigZag içinde olup da YANLIŞ yapılmasına taaa Cantor’dan beri ÖDÜN VERMİYORUZ! Thule’yi de böyle yitirmiştik. Yanlış diye hoşgördüklerimiz, sonra Maksatlı olarak “ZİGZAG‘ı naziler ve masonlara” birlikte peşkeş çekmeye matuf idi. Sen bilim adamıysan, tutup AXEL HEİBERG coğrafi isimlerinin TAMAMINI bileceksin.

“Kuzey Kutupta yani Arktika’da adası var ama, Güney’de Antarktica’da, böyle bir coğrafi isim yok; bizi rezil ediyorsunuz!” gibi Hawking’e dik çıkmıştı.

Ne olur ne olmaz, bizim de içimizde böyle kuşkular olabilir diye, o haritayı astım.

Bir de Maymun-insan-domuz-evolution resmini astım. Mizah için değil; AYETİ RESİMLEDİĞİ İÇİN! onu beğendiniz mi?

<> ironik

<> çok güzel

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/09/From-monk-2-pig-evol-of-man.jpeg

Şaka değil, gerçekten AYET resimleyen bir karikatür!

ZigZag’da bir kişi daha var. O da canımı sıkıyor. Gelecekte kimi doğumlar “Yapay rahimde” de olabiliyor. Kiminin bildiğimiz anlamda bir anne babası (yani ninni söyleyeni vb.) olmuyor. Sadece bir tür klon da olabilen laboratuar yetimleri oluyor kimi…

Walhalla’daki kripto merkezinden söz ediyorum. GELECEĞE söz ediyorum! O türde doğanlara “HAYVAN” deniyor! Bu hesaba göre Jana ve mrs.cp “HAYVAN” oluyor!

İşte o kişi, Kur’an’dan “DABBET“in hayvan diye tercüme edilmesine kendini kaptıranlardan. “ZigZag’ı üç hayvandan bozma insan yönetiyor. Sağlam bir topluluğa, felçli insanlar hükmediyor” dediği için ihracına Aliasa Carla (Mistresspassenger) karar verdi.

Kur’andaki ayet, bu kişilere “Hayvan” demiyor. Tekerlekli sandalyelerde süründüklerini, Tarık’tan ta arzın dibine girdiklerini, yeşile yapışıp inanılmaz eziyet çektiklerini, güç yardımından başka hiç bir ÜCRET almayarak yoksul olduklarını anlatıyor.

Ayet onlara HAYVAN demiyor ki! Hangi hayvan, Kur’an’ı böyle didik didik anlatabilir ki? İhracı haketmişti. Derinde, dipte debelenmek, sürünmek başka HAYVAN olmak başka şey!

<> Nasibi yokmuş

İhtirası vardı: SiegSaga’nın varisi olarak görüyordu kendini. Oysa SiegSaga başındaki Dr’un ölmesiyle ;))) bu kurum kapatıldı. Şimdi bunun acısını alıyor. Çünkü kendisi selefin Halefi durumundaydı. Pirince giderken, evdeki bulgurdan da oldu!

Geleceğe bunları duyurmak istedim. Yoksa nefsimden öfkelenmiş veya bize hayvan dendiği için kızmış değilim!

<> Fazla hoşgörülüsün… Melamiliğin suistimal ediliyor.

Melamilik zaten DABBET doğasıdır. Yerle bir olmaktan öte, yerin dibinde olmak.

<> İyi ki hepimiz melami değiliz. Yoksa yeni Haccaclar türeyecek.

%=)

Hans von Aiberg, 17/09/2003 (189/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 189 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

189-05-axel-heiberg

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar