Kaderin değiştirilmesi – Evrenler – Paranormal ihtimaller – Hızır-Musa-Yuşa – Yeniden dirilmek

<> Gelecekte olacak olan olaylardan haber vermek ya da bazı konulara temas etmek gaybı bilmek olmaz mı? Eğer bu mümkünse bilinebilen bu konular geleceğin değiştirilmesi doğrultusunda çalışılarak tarih değiştirilmez mi? Eğer ki değiştirilirse bizlerin bu tarihin içinde olmama durumumuz söz konusu olmaz mı?

Gelecekte olacak olan olaylardan haber vermek ya da bazı konulara temas etmek gaybı bilmek olmaz mı?

Önce buradan başlayalım:

Hızır dedem “Sana gelecekte şu şu şu olacaktı!” diyor ve ekliyor: “Ama ben bunu değiştirdim -Allah’ın emriyle-” (Geminin delinmesi, çocuğun öldürülmesi, duvarın onarılması vb.)

Allah’ın emri nerelerde yazılıdır?

1. Levhi Mahfuz’da, –Kİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR-

2. Allah’ın emri RUH’a iletilmiştir. (Sana Ruh’tan sorarlar, de ki: Ruh Rabbin EMRİN’dendir…)

3. Allah’ın EMR ve KAZASI (kaderin oldurulması) Gökten yere doğru indirilmektedir. (Görmüyor musunuz diye başlayan ayetler)

4. EMR‘in neden ve sonucu (ya da hiyerarşisi)

a) Amir (Emreden)

b) Memur (emri alıp uygulayan)

Bunları 4 KAN grubuyla örneksemiştim. A, B, AB ve sıfır.

Gizli değişkenlerin bu dört mekanizmayla HEMZEMİN olduğunu ve ödendiğini anlatmıştım. (Bunlara yeniden dönmeyeceğim)

Tüm ihtimallerin (olasılıkların, probability) mutlaka asimetrik olduğunu; fakat bir tek istisna ile SİMETRİK olduğunu belirtmiştim. (İki adet %50 asla yenişemezler.)

Yenişemeyince de İKİSİ BİRDEN olmak zorunda kalır. İKİSİ BİRDEN oluşur: biri A evreninde, diğeri B evreninde… Bunun için gemi batırıldı, çocuk öldürüldü vb.

Yine demiştim ki: İkisi aynı evrende de olabilir: Yani AB ihtimali, ikisi birden mikro düzeyde oluşur:

a) Polarizlenmiş fotonlar örneği (paralel davranışı aynı evrende iki odacık evrencikte gerçekleştirirler.)

b) Kocaman devasa diyebileceğim Alpha taneleri, en sıkı muhafaza/mahfaza olan (Case) kurşundan bile dışarı çıkarak bilimi hayrete boğmaktadırlar. Yani ÇOĞU alfa taneciği çıkamazken bazıları NÖTRİNO gibi dışarı çıkabilmektedirler.

Öyleyse evrende AYNI YERDE fakat minicik olasılıklar dahilinde minicik evren içinde evren yaratarak A ve B ihtimallerinin her ikisini de yaratabilmektedirler, yani AB kan grubu ortaya çıkmaktadır.

Bu çok normaldir. Alfa tanecikleri gibi ÖLÜM de bir tür dışarı çıkmak demektir.

Herkes aynı anda ölmüyor. Birileri ölüyor, kalan sağlar bizimdir. Ölümün fotoğrafı odur ki, DIŞARI kaçan ALFA tanecikleridir. Ya da radyasyonun yarılanmasıdır.

Bir de SIFIR ihtimali var: Yani HİÇ gerçekleşmeyen ihtimal. Pozitif (+%44 gibi) ve Negatif (-%22 gibi) iki ihtimal vardır. Sıfır ihtimali bu ikisinin (cebirsel değil) aritmetik toplamının %200 gibi bir LİMİT’e kadar dayanmasına izin verir. Bu ne demektir?

<> Çocuk ölmedi

Hayır.

Mesela. Mutlak SIFIR yoktur demektir. Ama %0 (yüzde sıfır dediğimizde) MUTLAK olmayan ihtimaller vardır. (Eğer %200 olsaydı, insan bir daha asla dirilmeyecekti = İnsan tanrıdır olurdu.) Ama %0 demek, “Kulum sen dirileceksin” demektir. Yani “VAR olan (örneğin %1) idin, şimdi %0 ile yok oldun (bana rücu ettin). Seni ötede (-%1) yeniden var edeceğim. Seni nasıl ki ilk seferinde yarattımsa, ikincide yaratacağıma niçin inanmıyorsun ?”

Eğer yokluk = %200 olsaydı, zaten İLK SEFER yaratılmazdık. Yani o zaman ALLAH bile YOK olurdu. Dolayısıyla Allah’ın hicap ve zulmet perdeleri, Arştan Arz’a kadar RAF RAF biçiminde, %199’dan başlayarak burada %99’a kadar perde perde inmektedir.

Evvel ve Ahir (baştaki ve sondaki hariç) kalan yaratıkları kapsar. Kaldı ki Allah’ın ezeliyatı %-Sonsuzdan %+Sonsuza kadar ebediyetiyle kaimdir. Ve Hayim’dir (Hayat halindedir).

Hans von Aiberg, 29/04/2004 (220/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 220 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

220-05-a-b-ab-o

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar