Evlatlarımıza HANİFLİK nasıl anlatılır?

Evlatlarımıza HANİFLİK nasıl anlatılır?

Bu sorunun yanıtı kalın bir kitap, ya da bizim chatlerden alınabilecek en basit süzüntüler.

Haniflik denen islam çarpı islam fenomeni İBRAHİM ile ortaya çıkmıştır. Adem, Nuh vb. dahil KİMSE o güne kadar HANİF değildi. Namaz secdeden ibaretti, Rüku vb. yoktu.

İbrahim’den itibaren, BEŞ büyük şart yerine geldi. İbrahim ilk PROTESTANT olarak işe başladı ve kendi soyunu DEĞİL, bizleri (MİLLETİNİ) düşünerek dua etti.

Kelime-i Şehadet, Hacc, Sawm, Salat ve Zekat onunla birlikte kural oldu. Daha önce bunlardan neredeyse HİÇBİRİ yoktu (Kelime-i şehadet yoktu >>> ALLAH BİRTEK derlerdi). Namaz >>> Secde’den ibaretti. Oruç HİÇ yoktu, Zekat ASLA verilmezdi, HACC HENÜZ bilinmiyordu (Kabe yoktu). Zemzem yoktu, İsmail ile birlikte inşaa edilen Beytullah yoktu.

Bizim dinimizi kuran İBRAHİM atamızdır.  H A N İ F L İ Ğ İ N  birinci kuralı budur. Biz Öncekilerin ya da Resulullah’ın dinini değil; İBRAHİM‘in dinini tıpatıp yapıyoruz.

KUR’AN >>> HANİFLİK bazında indirildi. Çocuklarımızın önce bunu bilmesi gerekiyor. BESMELE İbrahim’e indirildi. Zebur, Tevrat ve İncil’de de vardı. Örneğin Süleyman(as) Sebe melikesine “BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM” diye yazarken, kökenini İBRAHİM‘e inen 50 sayfada aldı. O 50 sayfada TÜM kitaplar kodlanmıştı. O AROMA idi. Lezzet idi, özün özü idi, tüm besinlerin SERUM haline gelmesiydi.

İbrahim aslında SOYUNA değil, MİLLETİNE dua etti. Soyu maalesef bozuk çıktı: LANETLİ BENİ İSRAİL ve AŞAĞILIK Beni İsmail. Bunları tartıştık.

İbrahim’in koyduğu kuralların sadece BİR TEKİNİ Rabbimiz değiştirdi: ORUÇ ayı (Ramazan boyunca) insanlar oruç açıldıktan sonra cima (seksüel buluşma) edebilirler. Onun dışında hiçbir KURAL asla değişmedi. Değişenleri din ticareti yapan ruhban (Aslında şeytan) kimseler değiştirdiler.

Üç vakit namazı önce 55 vakit yaptılar, sonra beşe indirdiler, 6 rekatı 40 yaptılar. Hacc’da inanılmaz bidatlar icat edildi, insanlar birbirlerini tünellerde ezip ŞEHİD(!) oldular:). Zekat 14-de birden 40-da bire değiştirilerek, iyi bir KAZANÇ elde edildi (hep söylerim: fourteen ile fourty birbirine karıştı).

Ve zor olan şudur ki: Resulullah’ın vefatından, terhilinden 220 yıl sonra yazılmış HADİSLERİ gözlerinin yaşına bakmadan ÇÖPE atmalısınız. Bu trash kutusu BEYİNLERİMİZDEDİR. Beyinleri temizlemeliyiz.

İbrahim ve Hans Aiberg BABALARININ dinini reddedip, tahkik edip, aklen müslüman oldular. İbrahim’in kardeşleri babaları AZER‘in sapık dininde kaldılar. Hans’ın kardeşleri de (hepsi hristiyan).

Şimdi bütün bunlardan sonra KİM RABBİNİN NİMETLERİNİ İNKAR EDEBİLİR Kİ? Hidayeti veren ALLAH da, İSTEYENE bak: o sensin. “Rabbim ilmimi artır” diyen  S E N !  Sen Hanifsin. Allah’ın emri:

1. Cahilden yüzçevir ve kaç!

2. Ehli kitab müminlere İYİ MUAMELE et ve onlara “Sizin ve bizim RABBİMİZ tek ve aynı olan O Allah’tır” de. İyilikle davran! (İyilik = BARIŞÇILLIK).

3. Kalan tüm müslümanları SEV (annen baban bile içinde onların). Ta ki, seni DİNİNDEN çıkarmaya çalışana kadar sev. Eğer dininden (Hanif islam) çıkarmaya çalışırlarsa onlara “KİNİNLE GEBER!” de, korkma!

4. Allah taşkınları (Hizbullah, Taliban vb.) ve şaşkınları (Şeyh’e karısını kızını teslim edenleri) sevmez.

Bu kurallar altın kurallardır. İbrahim BABASINA BİLE revaç etmedi: KİNİYLE GEBERDİ AZER.

BU ÖĞRETİyi izleyin, süzün ve ahfadınıza veriniz. ALAN ALIR, almayan NUH‘un asi oğlu Kenan gibi boğulur gider. Allah Resulüne şöyle buyurur:

“Onlardan sana ne?”,

“Sen sadece öğüt ver ve müjdele >>> AYETLERİ“,

“Kendini parçalama, kimse kimsenin günahını üstlenemez!”

ve benzeri 170 kadar ayet var.

SEN >>> ANLAT >>> GÜZELLİKLE >>> BİLİM IŞIĞINDA >>> ALLAH HİDAYET VERİRSE VERİR ve/veya vermez! Neyin ŞER, neyin HAYIR olduğunu sadece RABBİMİZ BİLİR. Ondan başka  H İ Ç B İ R  varlık bilemez (bildirdikleri dışında).

Hans von Aiberg, 4 Ağustos 2002

1471991_651891524863415_847361794_n

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar