İhlas suresi – Samed – Sünnetullah – İç uzay dış uzay – Şeytan

Ve SAMED‘deyiz, bu mekanizmanın bizi TEK YÖNLÜ (ariter) olarak beslediğini quantum ilkeleri dahilinde anlattım.

(Bu ilkelerin Kur’an’daki toplu adı >> Sünnetullah’dır. Diğer yasalar topluluğu da HİKMET diye bildirilmiştir. Hikmet TEKNOLOJİ ağırlıklı bilimdir. Sünnetullah ise Kozmolojik yasaların teorem bazında tümüdür.)

Bir tek mikrooganizma olan bu KAİNATımızdan sonsuz tane var. Onlar da tıpkı hücrelerimizin bizi oluşturduğu gibi >>>> SÜPER UZAYI (A. Misal alemi) oluşturuyorlar. Süper Uzay, tamamen bir TÜNEL (Hablilverid) ağıdır. Tünel şebekesidir: Buna quantum köpüğü denir.

Tünelleri dışarıdan görmeye (dört boyutlu uzay) Aşağı Misal Alemi, içeriden görmeye (7 boyutlu açılmamış tünel içi) YUKARI MİSAL ALEMİ / HYPER SPACE deniyor.

Hiper uzay kelimesinde anlamışsınızdır SUPER >>> ÜST kelimesi yok; HYPER >>> İÇ, BERİ kelimesi var… İnfra ve Ultra da böyle. Super Ultra’yı; infra ise Hyper’i karşılamaktadır.

Kur’an’daki ÖNÜNÜZDEKİNİ, ARKANIZDAKİNİ derken, bu ilahi terminolojiler bir bir anlatılmış ve bu isimlerle şifrelenmiştir.

[] 36-Yasin/45: Onlara: “Önünüzde ve arkanızda olandan sakının, belki esirgenirsiniz” denildiğinde (dinlemeyip inkara devam edenler).

 

Süper uzay dıştan bakılan bir tünel şebekesi; hyper uzay da İÇİNDEN yol alınan aynı şebekedir. Süper uzaylı gözlemci quantum köpüğü içinde olanı göremez. Öteki de dışarıyı göremez. İşte bu iki fark şudur: İlk sorulan soruyu bir daha sorar mısınız?

<> Ayetlerde rics ve ricz ayrı ayrı. 5/90, 6/145, 7/71, 9/95, 9/125 (RİCS); 6/125, 10/100, 22/30, 33/33 (EL RİCS); 34/5, 45/11, 8/11, 2/59, 7/162, 29/34 (RİCZ); 7/134, 7/135 (EL RİCZ)

<> 2-Bakara/59. O zulmedenler sözü (qawl) değiştirdiler, onlara söylenenden başkası ile; bu yüzden o zalimlere gökten bir RİCZ indirdik, çünkü fasıklık yapıyorlardı.

<> 9-Tevbe/125. Kalplerinde maraz olanlara gelince, onların RİCS’ine RİCS ekler ve onlar kafir olarak mevt oldular.

 

EVET. Şimdi noktayı koyalım.

Süper uzay tüneli ve Hyper uzay tünel süreçlerinin içinden nakledilen veya dışından (osmotik olarak) içerik ve tutardan, şer, bela, yanlış üzerine yanlış yapma, ehvam, paranoya/zann vb… İşte bu iki farkı, iki ayrı kelimeyi içermektedir.

Vesvese (şeytandan gelen) mesela “RİCZ“dir. Ama İÇERİDEN Allah’ımızın verdiği ise rics üzerine rics’dir. Allah verdi mi belayı, şeytanın vesvesesine benzemez. O vesvese dış uzaydan geldiğinden bir euzü besmele çekip kurtulursun. Ama Müntekim ve Kahhar olan Allah’ımız BELA veya CEZA veya AZGINLIK vermek dilediğinde; Allah’ın şerriden ŞEYTANA MI sığınacaklar?

Bu konu bitmedi. Bir sonraki chat’te DEVAM edecektir.

Bu arada ben yapayalnızlığın sendromları içinde biraz dinlenmek için izin istiyorum. Good afternoon!

<> Kısaca, çok kısaca: Jana ve Hawking geleceğe mi gitti? Hawking’imizin “yok”oluşu basına nasıl açıklanacak? Bundan sonra ne olacak? Daha sonra gelecek zaman yolcusu olacak mı?

(Cambridge’e döndü, gitmedi. Jana onun HEMŞİRESİ olarak götürüp dönecek.)

<> ohhh

Geronimooooooo. bye.

<> çok teşekkürler

<> selam selam

<> byeee

Allah’a emanet olunuz.

Kul RABBİ ZIDNİ İLMİ!

Bye.

Hans von Aiberg, 19/09/2003 (190/12)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 190 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (191) oku

190-12-super-hyper

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar