Ahit Sandığı – Fission Fusion Ağır su-1

2-Bakara/60: Bir zamanlar Musa, toplumu için su istemişti de biz, “Değneğinle şu taşa vur!” demiştik. Taştan hemen oniki göze fışkırmıştı. Her bölük insan kendilerine özgü su kaynağını bilmişti. “Allah’ın rızkından yiyin, için; yeryüzünde bozgunculuk yaparak şuna buna saldırmayın.” demiştik.

Göze? ve kendilerine özgü su kaynaklarını bilmeleri? 12 ayrı özellikte suyun olması ve her bölüğün de (12 bölük de olabilir) su kaynaklarını tanıması?

Musa da aynı soydandır.

Ve Talut’un ünlü tabutüssekinesi (Ahit sandukası)

Şimdi: Bu ahit sandığını neden 12 kabile değil de sadece İKİ kabile taşıyordu? Diğerleri dokundukları anda enerjiye dönüşüyorlardı? Sadece iki kabile ve onlar da KENDİLERİNE VERİLEN SU ile bir tür  A Ş I  oluşturuyorlardı.

Çünkü Levililerin içtiği su Deteryum ve Trityum içermiyordu. Tabutüssekine ise bunun tersine bu iki izotopu içeren su içenlerden dokundukları anda ağır suyu transfer ediyordu.

Elbette ETÜD yapmamız gerekli:

1. Fusion’da (çekirdek birleşmesi, erimesinde) illa ki illa ki illa ki tek tetikleyici madde AĞIR SUDUR. Buna ağır hidrojen suyu da diyoruz. (Deuterium ve Tritium’u etüd ediniz.)

<> 2-Bakara/248: Nebileri onlara şöyle söyledi: “Onun mülk ve saltanatının belirtisi o Tabut’un size gelmesidir. Onun içinde Rabbinizden bir huzur, Harun hanedanının, Musa hanedanının bıraktığından bir kalıntı vardır. Onu melekler taşır. Eğer iman sahipleri iseniz, bunda sizin için elbette bir ibret vardır.”

<> 2-Bakara/249: Talut, askerleriyle yola çıkınca dedi ki: Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir. O halde, ondan içen benden değildir. Ama onu tatmayan bendendir. Eliyle bir avuç alan kişi başka. Bunun ardından, pek azı müstesna olmak üzere ondan içtiler. Nihayet o ve onunla beraber iman edenler ırmağı geçtiklerinde şöyle dediler: Bugün bizim Calut’a ve ordusuna karşı hiçbir gücümüz yoktur. Allah’a kavuşacaklarını düşünenler ise şöyle konuştular: Sayıca az nice topluluk vardır ki, sayıca çok nice topluluğa Allah’ın izniyle galip gelmiştir. Allah sabredenlerle beraberdir.

Candaş bu 12 gözenin sırrı ortaya çıkıyor mu? 😉

<> Evet kaptan. Deteryuma bakıyordum bu arada

Ve 12 göze’yi Latince bazında yazalım >>> DEU+ter (iki ve on).

DEUTERİUM’un formülünü bulabilir misiniz? (Ağır su ailesi)

<> Fizyon silahı dışındaki tüm nükleer silahlar zarar verici etkilerini sağlamak için füzyon reaksiyonunu kullanır. Füzyon silahının ilk uygulamalarından olan artırılmış fizyon silahında birkaç gram ditiryum/tirityum gaz karışımı kullanılmıştır. Aşamalandırılmış radyasyon içeren silahlarda ise hidrojen ve lityum gibi hafif element izotopları kullanılmıştır…

Ve linklerden DEUTERİUM’u arayınız. ltf. AĞIR SU NE DEMEKTİR lütfen araştırınız.

<> http://en.wikipedia.org/wiki/Deuterium

 

Tşk. AĞIR SU bir de… onu da araştıralım.

<> Döteryum, hidrojenin önemli bir yerdeşi olup, bu izotopun zenginleştirilmesi ve oksijenle birleştirilmesinden elde edilen suya “ağır su” denir. Ağır su, nükleer reaktörlerde, uranyumun parçalanması sırasında çıkan nötronların yavaşlatılması için ılımlayıcı olarak kullanılır.

[] http://web.archive.org/web/20040621045822/http://www.youthforhab.org.tr/tr/yayinlar/enerji/hidrojen/hidgazi.html

<> Basınçlı Ağır Su Reaktörleri, Basınçlı Su Reaktörleri ile benzer özellikler taşırlar. Ağır su reaktörü olarak adlandırılmalarının nedeni moderator ve soğutucu için ağır su (D20) kullanmalarıdır. Bu tür reaktörlerin en yaygın olarak kullanıldığı ülke Kanada’dır. Kanadalılar son 40 yılda CANDU (CANada Deuterium Uranium) adını verdikleri Kanada reaktörünü tasarlayıp geliştirerek Basınçlı Ağır Su Reaktörü teknolojisinde lider olmuştur.

<> [ http://web.archive.org/web/20040412122947/http://www.6dtr.com/SU/ ] isimli siteden YERYÜZÜNDE KAÇ SU VARDIR? başlığı altında… Protiyum, döteryum ve tritiyum suyu. Sırası ile H2O, D2O ve T2O ve daha 18 çeşitten fazla su çeşidi…

Fusion bombaları için okyanuslardan alınan AĞIR SU. Pekiyi bunun tersi nedir?

Fusion’un tersi >>> Fission (çekirdek bölünmesi). Bu da aynı ayette var: “Irmak’ın suyu”. İşte bu her çağın belası. Fission (yani zararlı ve öldürücü artık üreten) radyoaktif toksik’tir. Bunları genelde derin sulara gömerler.

Fusion ise HİÇ radyasyon yaymaz. (Tokamak’ı hatırlayınız). Ama Fission, Alpha, Betha ve Gamma denen üç tür radyasyon birden yayınlar ve mecalsizleşirsiniz, erirsiniz adeta…

“2/249: Talut, askerleriyle yola çıkınca dedi ki: “Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir.O halde, ondan içen benden değildir.Ama onu tatmayan bendendir.Eliyle bir avuç alan kişi başka.” Bunun ardından, pek azı müstesna olmak üzere ondan içtiler.Nihayet o ve onunla beraber iman edenler ırmağı geçtiklerinde şöyle dediler: “Bugün bizim Calut’a ve ordusuna karşı hiçbir gücümüz yoktur.”

“2/249: Talut, askerleriyle yola çıkınca dedi ki: “Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir.O halde, ondan içen benden değildir.Ama onu tatmayan bendendir.Eliyle bir avuç alan kişi başka.” Bunun ardından, pek azı müstesna olmak üzere ondan içtiler.Nihayet o ve onunla beraber iman edenler ırmağı geçtiklerinde şöyle dediler: “Bugün bizim Calut’a ve ordusuna karşı hiçbir gücümüz yoktur.”

“Talut, askerleriyle yola çıkınca dedi ki: Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir. O halde, ondan içen benden değildir. Ama onu tatmayan bendendir.”

 

Talut kimdir? Kral. Fakat daha önemli bir görevi var:

“Tabutüssekineyi” Musa’dan emanet alıyor >>> MUSA’dan. Bu da bir FUSSİON reaktörü. Bunun bir radyasyon sızıntısı yok, ama geldikleri (tüm geleceğe verilen mesaj gereği) IRMAK fission artığı dolu, zararlı ışın artıkları.

Burada tabutüssekine için ve onu taşıyanlar için AĞIR SU yok. Olsa da Fussion’un tek ihtiyacı olan AĞIR SU kirlenmiş radyasyon bulaşmış durumda. O su İÇİLMEYECEK, o sudan BİR  A V U Ç  (Yani ağır Hidrojen suyu ayıracak kadar) kullanılacak ve kimse içmeyecek!

 

“Allah sizi bir ırmakla imtihan edecektir. O halde, ondan içen benden değildir. Ama onu tatmayan bendendir. Eliyle bir avuç alan kişi başka. Bunun ardından, pek azı müstesna olmak üzere ondan içtiler. Nihayet o ve onunla beraber iman edenler ırmağı geçtiklerinde şöyle dediler: Bugün bizim Calut’a ve ordusuna karşı hiçbir gücümüz yoktur.”

Calut (Goliath) kimdir?

<> Nefilim

Nefilimler içtikleri ırmak nedeniyle radyoaktif mutasyona maruz kalmışlardır. (Genleri bozulmuş ve hipofizleri biyogeometrik yasalar gereği aşırı çalışmıştır.)

Talut “Tabut”u Calut ve nefilim ırkı için götürmektedir.

Talut’un muhafız alayının görevi o tabutu en uygun YERE taşımaktı.

Ne var ki hepsi o Nefilim gıdası olan ırmaktan içmişlerdi. Tabutüssekineyi taşımak bir yana (Sadece Levililer taşıyacaktır) radyasyon onları dermansız mecalsiz bıraktı, yürüyemediler bile…

<> 2-Bakara/248: Nebileri onlara şöyle söyledi: Onun mülk ve saltanatının belirtisi o Tabut’un size gelmesidir. Onun içinde Rabbinizden bir huzur, Harun hanedanının, Musa hanedanının bıraktığından bir kalıntı vardır. Onu melekler taşır. Eğer iman sahipleri iseniz, bunda sizin için elbette bir ibret vardır.

<> Levililer neden melek diye anılıyor?

Hayır, MELEKLER gerçekten “İÇİNDE” onun. Leviatlılar dışındaki dört sapından tutuyorlar.

Buradaki ayeti arapça yazar mısınız? (Sadece şurasını: “Onu melekler taşır”.)

<> 2-Bakara/248: Ve kale lehüm nebiyyühüm inne ayete mülkihy ey ye’tiyekümüt tabutü fyhi sekynetüm mir rabbiküm ve bekyyyetüm mimma terake alü musa ve alü harune tahmilühül melaikeh* inne fy zalike le ayetel leküm in küntüm mü’minyn

Nebi olan kişi, bu tabutu “Musa ve kardeşi Harun”dan emanet alan kişidir. Bu ahit sandığında TEVRAT levhaları vardı, yani bir reaktör ve onun hadim melekleri oradaydı.

Bu AĞIR nesneyi taşımak mümkün değildir. Ama meleklerin soyut kütlesi yerçekimine değil; tersine gök çekimine doğru tabutu kaldırıyordu.

Bakınız müthiş sır şurada: Levi ve Levi+tation.

😉

İkisini bana web search birer link olarak yazar mısınız? (Birer örnek veya cümle yeterli).

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 12/08/2004 (246/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 246 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

246-05-tabutussekine-heavy-water

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar