İsrailoğulları – Huriler – İmran Ailesi – Paranormaller

Gelelim konuya: Yahudiler içinde 11 kabile YAKUB’un, yani lakabı İSRAİL olan peygamberin soyudur. Ama YUSUF’un içerdiği kabile İSHAK soyunu temsil eder. Yani dedesinden nakil ile YY genlerini almaktadır. Yusuf’un dedesinin babası ise İbrahim atamızdır.

İbrahim atamızın SAMİ olan eşi SARAH (Sare) her ne kadar Babilonya yerleşmeliyse de kökeninin SEBE devletinden geldiği (Meşhur Sami göçü. Bakınız proto Samiler, Sebe, Main ve Himyeri devletlerinden ÖNASYA ve MEZOPOTAMYA’YA göç ederler. Akkad, Asur vb. devletleri böylece kurulur. Özellikle tarih atlaslarına bkz.)

Tabii o dönemde henüz Belkıs yoktu (Süleyman as. zamanında ortaya çıkacaktır.)

Belkıs’a YYx geni nereden geldi? YUSUF’un diğer 11 kardeşinden farkı var. Allah onun soyundan gelenleri Kur’an’da İMRAN AİLESİ diye lanse etmiştir. Kabile veya ulus devlet dememiştir. Çünkü YY geni çooooooooooooook seyrek çıkan ve 7 kuşak boyunca suskun olup, 7 kuşak başlarındakiler de sadece TAŞIYICI’dır.

<> 3-Ali İmran/33: Gerçek şu ki Allah, Adem’i, Nuh’u, İbrahim ailesini ve İmran ailesini alemler üzerine seçti.

Evet, NUH ve İdris zaten YY genindendir. Fakat İmran ailesi öyle bir aile ki, ÇOK AZ ferdi var, ancak, her biri bir sürpriz yumağı… Zekeriya normal mi? Yardımcı-Misakçı Yahya normal mi? Meryem normal mi? İsa normal mi?

<> hayır

İşte bunlar DİREKT YUSUF’un kabilesi (İmran)dir. Her biri seçilmiştir.

İmran’ın kelime anlamını sizlere yazmış mıydım? İSRAİL ile bağlantılıdır. Sanırım yazmıştım. Yakub dedesinden YY geni almıyor. Ama Yusuf, O’NA veriliyor ve dolayısıyla YUSUF’un soyu (İmran) adını alıyor.

Yuda, Levi gibi isimler KABİLE‘ye verilmekle birlikte, dikkat ediniz ki, Yusuf adı hiçbir İsrailoğlu kabilesine verilmemiştir. Çünkü bu paranormal geni (YY) çook az sayıda kimseler içeriyor. (Elizabeth’den söz etmiştim.)

İbrahim atamızın oğullarının çok yaşlıyken doğması, İshak’ın da aynı durumda olması, Yakub’un da… Zekeriya’nın da Yahya’yı 150 yaşından sonra doğ(ur)ması, bunlar dikkat ederseniz, sizlere YY genlerinin ipuçlarını vermektedir.

Ve bu doğumlar NORMAL olmamıştır. Yahya, Meryem ve İsa hatta Zekeriya normal doğum süreçlerinden geçmemişlerdir.

En extreme örneği de İsa’nın doğumu… Hele ki İsa’nın tüm doğum süresi üç gündür. Cibril Kutsal Ruh’u Meryem’e üfledikten üç gün sonra elinde bebekle, Meryem yurduna döndü. Bebek konuşabiliyordu.

Bunların hiçbirine normal demeyin.

Ama bunları normalize edebiliriz: YY dersek iş biter ve normal olur! 😉

İsa’ya HAYAT veren Kuşkusuz Allah idi. Ama hayatı MUHYİ olan Allah, Muhyi (Yahya) olan kulunun eliyle verdi. Bunun için adaşım olan Yahya Allah’ın elbette HAYY adını değil ama, onun edilgeni olan muHYİ adını almıştı YAHYA!

Yahya’nın vaftizci oluşu doğrudur. (Tabi işin içinde kan gibi şarap ve ekmek falan gibi ayinler yok.) İsa’yı vahada yıkamıştı. İsa o zaman hayat buldu!

Hans von Aiberg, 01/10/2003 (194/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 194 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

194-05-imran-ailesi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar