12 İsrail kabilesi – 10 Kayıp kabile – Kureyş ve Kurayza – Başörtüsü – Araplaşmak

Ali İmranlar 12 İsrail kabilesinin YUSUF soyundan gelen tek dalıdır. Yusuf, Meryem, İsa, Yahya, Zekeriya, Eyyub’un eşi, bunları YAHUDİ sanmayınız. (Juda/Yahuda >>> 12 kardeşten sadece biridir ve adını YAHUDİ diye tüm yahudilere vermiştir.)

12 kabileden, yani 12 kardeşten sadece Yuda (Yahuda) (Yusuf’u kuyuya atmayı öneren) ve Ahit Sandığı WATCHER’ları olan (Bekçi) LEVİ kabilesi kaldı.

Herhalde duymuşsunuzdur İsrailoğlullarının kayıp ON kabilesi olduğunu… Duymayan varsa, bir search ve link verin lütfen. Ben biraz beklerim.

<> biliyoruz, 10 kabile kayıp, sadece levi ve juda devam ediyor

Aslında bu kayıp kabileler sadece İsrailoğlu olma özelliğini yitirdiler. Bugün İsrail’in başdüşmanı olan Filistinliler (özellikle Yaser Arafat) kayıp kabilelerden biridir. Araplaşmış ve müslüman olmuşlardır. Diğer bir kabile de kız-alıp verme biçiminde kısmen Araplaşmıştır.

Kureyş ve Kurayza’yı anımsayınız.

Suudi Araplar içinde tamamen araplaşmış, inanılmaz miktarda kayıp kabile elemanları vardır. (Öyle ya, Siyerde ve İslam tarihinde hep sözü edilen Asir Yahudileri, Medine Yahudileri, Mekke Yahudileri, Hayber Yahudileri, Himyer Yahudileri, Yemen Yahudileri, bunlar BİRDENBİRE ortadan mı kalktı?)

Size yol gösterici olarak Ebu Süfyan’ı (Godfather Sophian) anımsatayım. Mekke ve tüm Arap kentlerinin REİS’i olmasının nedeni, Kureyş’den çok KURAYZA kanı taşıması; ve bir istisna olarak MUSEVİ dininden değil; PUTPEREST! Tam biçilmiş kaftan yani…

Bir kere Halis Yahudi ama Musevi değil! Bu Kureyşi’nin de işine geliyordu, Kurayzi’nin de…

Nasıl olduysa, çok miktarda Yahudi (Filistin nüfusunun tamamı) araplaşıp, müslüman oldular! Şu anda orada (Din faktörünü dışlayalım, ırk faktoryeli olarak) Yahudi ile yahudi kavga etmektedir. Komik ama, gerçek bu!

Mısır da öyle… Musa’dan itibaren, Kıptiler Araplaştılar ve firavun soyu olduklarını unuttular. Mağribi (Sahra, Atlas ülkeleri) de öyle! Bunlar berberi, Tuareg ve Sudan Nilotu iken, tutup araplaştılar. Fas, Tunus, Cezayir, Libya… Bunların hiçbiri ARAP değildir. Tamamı BERBERİ’dir.

Değildir, çünkü; Araplar ve İsrail SAMİ kökenlidir. Ama saydığım Berberiler HAMİ kökenlidir. Çoooook uzaktan, ta Nuh Nebiden akrabalar…

Araplık İslamı bahane ederek, hele hele Emevi diktatörlüğünde eze eze yayıldı. Birçok dil arada kaynadı gitti.

Hami dillerinde Hımar >>> SAÇ, ve Şar >>> Eşarp iken, Arapça’da tersi sayıldı. Ama nasıl ki, Kur’an’da her dilden kelime varsa, Hami dilinden de özellikle HMAR kelimesi (Nur-31. ayet) yer aldı. Fakat Ebu Süfyan yasası gereği, Hımar >>> Başörtüsü, eşarp oluverdi!

Araplar oldum olası kadınlarını ya küçükken diri diri gömerler öldürürler ya da yetişince karaçarşaflar ardında RAHİBE yaparlar -ki bu gelenek hep sürecek, Ta ki Mehdi’ye kadar-… Kadınlarını her türlü diri diri gömüyorlar…

Çarşaf-peçe tipik maganda erkek kıskançlığı… Kurayza’dan gelmiş RAHİBE folkloründen derleme…

Hans von Aiberg, 01/10/2003 (194/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 194 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

194-04-israil-kabileleri

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar