Kodlar-Burçlar – Vedd – Paranormal – Arı ve karınca

Yağus=Aslan gibi düşünün çekirdek asitlerini, burç simgeleridir.

Ama VEDD bambaşkadır >>>>> İnsanı bulmak ve oluşturmak için programlıdır. (Kova burcunun simgesidir, Aslan’ın 180 derece tersi.) Aslan’da BEN (Süper ego gibi NEFS), Kova’da BİZ (Kavm) hakimdir.

Yani VEDD nefse karşı kor ve onları BİZCİLLEŞTİRİP popülasyon haline getirir. Arı’ya vahyedilen, V=VEDD‘dir. HY=HAYAT. V+H+Y vahyedilmiştir. Arı’ya (En Nahl) popülasyon/sosyal toplum olma vahyedilmiştir. Arı ve ipekböceği aslında bir tür SEÇKİN mutanttır.

Bal’da meyve şekeri yerine (Glikojenler yerine) DEXTROZ vardır. Yani bitki şekeri SOLELLİ olarak hayvan şekerine polarizlendirilmiştir. Arılar polarizi çok iyi bilir. (Güneşe=RA göre açıları belirleyici danslar vs.) Ve karıncalarda ise Duyargalardaki Binary sistem. Nahl ve Neml’in sırrı VEDD’den geçmektedir. Bunlar nedir??? Arapçasını Türkçeye çeviriniz ltf. Arapça sözlükten???

<> Arı ve karınca.

Evet arı karınca… İkisi de VEDD sırrınca Kur’an’da İKİ SURE olarak yer alıyorlar. Duyargayla Süleyman ile konuşuyorlar. (Ultra micro wave)

<> Formasyon manevrasının masterleri. Bu mutlaka bir sistematik iletişim gerektirir.

<> 16-Nahl/68: Rabbin, balarısına şöyle vahyetti: “Dağlardan evler edin, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan da…”

<> 27-Neml/18: Karınca vadisine geldiklerinde, bir karınca şöyle seslendi: “Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin ki, Süleyman ve orduları farkında olmayarak sizi ezmesinler.”

 

VEDD budur. (Beşinci katalizant çekirdek asidi = Tepkiyi başlatır, kendisi değişmez ve katalizör olarak tepkimeden ayrılır.) Yecüc ve Mecüc de bu katalizantın etkisindedirler. Prion denen ilkel canlılar da…

Katalizant şunu yapmıştır: Bir insan düşünün: Uzaktan bakıyorsunuz insan yani TEK bir nefs, yakınına gidince onun sayısız arı (veya karınca)dan oluşmuş bir koloni olduğunu görüyorsunuz. VE(dd) katalizantı bunu başarıyor. Arı ve karıncayı TEK BİR VARLIK gibi bizcilik/imece ruhuyla dokuyor.

Bir gergedan düşünün: Allah dileseydi onu bir koloni yapabilirdi. Yani bir tek nefsi BİZCİL nefslere bölebilirdi. VE (And) işte bunu yapıyor.

Katalizant olduğundan da bulamıyorsunuz veya bir yere koyamıyorsunuz. Ama onu illa ki bulmak isterseniz, yusyuvarlak protein toplarına bakınız. (İleri bilgiler hekimlerimizden ltf.) Onlar CANSIZ proteinlerdir. (Adı üzerinde katalizör girer ve çıkar gider.)

Girdiği protein yuvarı ise “Canlı” olmaya yönelir. Eğer solelli ise elbette… Sol elli olunca “Hücre GÖÇÜ” başlar. GÖÇ ========> Katalizant’ın peşine takılmaktan ibarettir.

Bu konu da bitmezler arasında candaşlar. (Daha parabiyoloji ve organik simyaya girmek için erken.) İşte Elif Lam Mim Ra Sad’ların sırrı (49 sırrından sadece biri). Ben bir Hüüüpletirken, sizler de soru hazırlayınız ltf.

<> el neml-ul ebyed (beyaz karınca) Nuh’un gemisine binen tuz renkli saçlara sahip (albino) insanlar ile bir bağlantısı var mı?

El neml-ul ebyed = Termitlerin inanılmaz yapışkan çamuru. Termit çamuruna şimdiki isimler verirsek, Japon yapıştırıcı, Bally vb. Bunlar SU ve TUZDAN etkilenmezler. Yani Neml-i Ebyaz demek, Termit denen bir karınca türünün KOVANI (hariçteki yuvası) muhteşem bir yapıştırma tekniği. (Termit ile ilgili link bulunuz ltf.)

[] http://www.derinbilgiler.com/sub/hayvanlaralemi/yazilar/termit1.php

<> İşte bu yüzden bu sitede termitlerin gizli dünyası incelenmiş, fiziksel özellikleri, yaşadıkları mükemmel sosyal sistem detaylarıyla anlatılmıştır. Tüm bunlar okunduğunda insanın ulaşacağı sonuç şudur: Yeryüzündeki tüm canlılar gibi termitler de Allah’ın ‘örneksiz ve kusursuz yaratan’ isimlerinin apaçık bir delilidir.

<> 59-Haşr/24: O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, ‘şekil ve suret’ verendir. En güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O’nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir.

[] http://www.harunyahya.org/tr/Kitaplar/956/termit-mucizesi

[] http://web.archive.org/web/20040317084432/http://www.insectia.com/beta/e/iv_c202034.html

Tşk’ler.

Hans von Aiberg, 29/04/2004 (220/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 220 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

220-04-termit

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar