Mutantlar – Evrim – Doğal olmayan seleksiyon – Parabiyoloji – Cifir

Yeni sorular var mı? Bitmemiş konular vardı son beş-altı chat’te, bitirememiştik. Onlardan hatırladığınız var mı? (Benden kısa yanıt beklemeyin >>> Kur’an ile aynı yöntemi uyguluyorum.)

<> Geçmiş chatlerde insanın kulağından embrio üretilmesi vardı, yarım kalmıştı?

Evet, kulağın oyuntusu (matriks kalıbı) adeta bir cenin barındırıyor. Sanki kulak içine embriyonun kuyruğu giriyor.

Bu arada bir HUD-SALİH olayı daha gerçekleşti. DENİZKIZI (veya erkeği siren/marmaid). Denizkızı doğumunu gördünüz mü? Ayakları resmen balık yüzgeciydi ve belden aşağısı bitişikti. Böyle bir doğumu hatırlayan var mı? (Bu hafta içinde doğdu.) Daha önce de iskelet veya PUL olduklarından FOSİLLERİNİ vermiştim. Böyle bir MUTANT hatırlıyor musunuz? Üç-dört gün önce doğdu.

<> evet

Huri kanı 8 kuşakta bir çıkıyor, ama bu 77 kuşakta bir çıkan YUNUS hastalığı. (Jonas syndrome diyoruz gelecekte.)

Tufan öncesi GENLERDE böyle tuhaf şeyler vardır. (O dönem katalizantlar da devreye giriyordu ve kromozomlarda kalabiliyordu.)

Katalizantlar derken, bağımsız ENZYM’lerin sisteme  D A H İ L  olmasını kastediyorum. (Hekimlerimizden biraz yardım=Yorum istiyorum.) Çünkü Enzymler olmasaydı CANLI OLMAZDI. ENZYM’ler gelmiş geçmiş en büyük SIR yaratıktır. Canlı mı >>> HA/VET, cansız mı >>> HA/VET.

Tufandan önce BEŞİNCİ (A,G,C,T dışında beşinci) olarak devreye girebiliyor, sistemde kalabiliyorlardı. DR?

<> Sisteme dahil olması nasıl oldu?

Bunlar SONRADAN SİSTEMDEN çıktılar. Önce DAHİLDİLER. Çekirdek asitlerini yama ve ekleme yaparken, eğer “Karşıt asit=Baz” bulunamazsa, kendileri oraya yerleşiyor; bir anlamda kendilerini bir joker gibi, o çekirdek asitine dönüştürebiliyorlardı.

Ancak TUFAN’da sadece 4 asitli bir SELEKSİYON ÇİFTİ gemiye alındı. O günden sonra çekirdek asitleri 4’tür. (Kriptoda biz bunlara A,B,C,D >> Ebced diyoruz.) Buna göre mesela 110 milyar kombinasyon kurabiliyorsunuz.

Beşinci asitler ise bağımsızlaşıp salt katalizant (Enzym) oldular. Z harfini çıkarırsanız, yeniden ENYM (Ebced, A, G, C, T, enZym değil) haline geliyorlar.

(Parabiyoloji >> Konu doğal olmayan seleksiyonlar.)

<> (Gebelikte kullanılan Thalidomide yüzgeç kollu doğuma neden oluyormuş.)

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/10/jonas-mermaids.jpg

Link için teşekkür. Bundan 77 kuşak sonrası geçenlerde doğdu. Keşke onu da bulabilseydik.

[] http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4527624.stm

ÇAYsadım. Biraz izin… whooooopshhhhhhhhhhhhhhhh, neredeyse yüzüyordum. 🙂

<> Afiyet olsun

Dalgalar kıyıya kadar ELİF (dik) gelirler (cod=AL=1), kıyıda devrilirler >>> LAHHHHHH ve siz bunu, KULAK VERİNİZ duyaCAKsınız. LAH=LA+EL EVVEL.

Evrende herşey Allah’ı zikreder (biz duymayız o başka). Bu ayettir!

<> Tegabün/1: Göklerde ve yerde ne varsa Allah’ı tesbih eder. Mülk O’nun, hamd O’nun ve O, her şeye kadirdir.

Tşk. öğr. 🙂

Hans von Aiberg, 09/05/2004 (226/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 226 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

226-03-yunus-ad-kawmi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar