Haniflik – Allah tarafı-Şeytan tarafı – Şeytanın azdıramadığı tek topluluk – Süfyanilik – Mezhepler

<> 2-Bakara/130: İbrahim’in milletinden kim yüz çevirir? Ancak kendine kıyan sefih, hakikat biz onu Dünyada ıstıfa ettik, Ahırette de o hiç şüphe yok salahile seçilenlerdendir.

<> Sefih, İblis için kullanılıyor ayrıca. “Ya İbrahim’e uyarsınız, ya da İblis’e…” deniyor açıkça.

İslam’ın iki mezhebi ikisi birden SEFİH’dir [candaş]. Biri ortodoks müslümandır ötekisi katolik müslümandır. İblis bu iki mezhebin kanlı kavgasını çıkartıp keyifle seyreden baş sefihten öte bu iki mezhebin PAPA’sıPATRİK’idir.

İslam adına yapılan ne varsa, İblis için yapılmıştır bugüne kadar… Şu saltanatlara bakar mısınız? Ehli Beytin canavarca öldürülmesine bakar mısınız? Hurafe ve bi’dat dini olan şu maskara İSLAM dinine ve onun palyaço iki mezhebine bakar mısınız?

İşte bu noktada ARTIK atalarınızdan ayrılın! Tek bir atanız var o Allah’ın biricik dostu… Tek bir İslam dini var >>> Hanif İslam. Artık sizin ATALARINIZ ile ilişkiniz kesilmiştir. Siz artık PROTEST bir Allah kulusunuz!

MEZHEB’i şeytan kurdu-kurdurdu. Dini unutturmak için Ebu Süfyan’ı dost edindi İblis. Muaviye ve Hakem olayını oluşturdu. Önce Ali’yi sonra bütün ehli beyti şehid ettiler. Ve bunu yapanlar (Muaviye çocukları, Yezidler vb.) “Biz peygamber soyundan seyidleriz” dediler.

Emeviler’de SEYİDLİK, Yezid 1000 Muaviye 1000 Ebu Süfyan soyuna getirildi. Sanki bir tek ehli beytten kişi bırakmıştı da… Beşiktekini bile delik deşik ettiler.

<> 17-İsra/73: Az kalsın seni, sana vahyettiğimizden uzaklaştırarak ondan gayrısını bize isnat edesin diye fitneye düşüreceklerdi. İşte o takdirde seni dost (HALİL) edinirlerdi.

<> İblis dostluğu işte.

Evet, İblis İslam’ın İKİ mezhebini kuran ASIL GÜÇTÜR. Mezhebin ikisini de o kurmuştur.

Ve sizi bir afetten kurtardı Allah. Bu afet şuydu: Eğer daha önce doğmuş olsaydınız, bana erişememiş olsaydınız, ATALARINIZ dini, pardon din dedikleri mezhebiyle başbaşa kalacaktınız.

Allah’a sonsuz şükredin ki, bu köklü değişimi (İbrahim protestliği olan ruhu) bize verdi, artık MEZHEBİNİZ yok!

<> HAMDolsun

<> Çok ŞÜKÜR ALLAH’ımızA

Sadece Allah’ın indindeki tek ve en güzel İslam dini olan HANİF islamı buldunuz! İbrahim ile BİR yani EŞİT oldunuz! Bu bir darbedir, devrimdir.

Daha bir kaç yıl öncesine kadar “Benim mezhebim yok” diyebilir miydiniz? Hatta bunu söyleyene düşman olurdunuz. Şimdi o devrim yapıldı >>> “Bizim bir mezhebimiz, tarikatımız YOK!

Allah sizlere bir alamet olarak bu çağı seçti.

İftiharla hep “Ben Sünniyim” dediniz veya “Şiiyim” dediniz.

Sünnilik nedir?

Süfyan dede, Muaviye baba ve Yezid’in kurduğu bir ŞEYTAN MEZHEBİ, kan üzerine kurulu. 12 imamı birden öldüren, Efendimizin kanından gelen torunlarını öldüren KASAP bunlar!

İşte bu kasaplar bu saltanatlarını oturtmak için kitabı bırakıp HADİS uydurdular. Meczub tarikatla primler verildi. Adına da Sünneti Seniyye dendi.

Lafa bakın! Neyin övgüsü bu? Cinayetlerin soykırımın mı?

Allah’tan başka bir sünnet daha yoktur. O da SÜNNETULLAH’tır. Sünnetullah ise HANİF din ile birebir özdeştir, inanmayan ayetlere baksın.

Secde edeceğim geleceğim, bir dk izin.

<> 34-Sebe/20: Andolsun ki; İblis, onlar hakkındaki zannını doğru çıkarmış ve mü’minlerden bir topluluk hariç ona tabi olmuşlardır.

Geldim. Tansiyonum çıkınca, pardon değişince secde etmek bana çok yarıyor, sanki beynimden çekilen kan tekrar yerine gidiyor. Tavsiye ederim. İlahi haşyete yakalandığınızda, ürperdiğinizde, namazınızı kılmış bile olsanız, secde ediniz. Mesela “Elhamdülillah” deyiniz ya da Eşhedü enla ilahe illallah deyiniz.

(Biz sadece buna kalubela’da ŞAHİTLİK etmiştik. Efendimize ŞAHİT değilsiniz, o tanrı değil! Efendimize Allah ve melekleri gibi biz müminler de selavat ve selam getireceğiz.)

Kelimeyi Tevhid La ilahe illallah ve Kelimei Şehadet ise eŞHeDü en: “La ilahe illallah”tan ibarettir.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 01/09/2004 (250/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 250 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

250-05-mezhepler-sefih

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar