Futuroloji – Adler/Mehdi – Haniflik – İsa/Mesihin Şeytanı öldürmesi

<> 110-Nasr/1: Allah’ın yardımı ve fetih geldiğinde… <<< GM gibi saltanatlar sona erecek… =)) Adler ve İsa bizimle

 

Adler yok artık onun adı Mighty. (Almancası Mag, möglich, İngilizcedeki May ve onun past hali olan Might ile ilgili.) Past tensi Might’tir MAY’in bilirsiniz. İşte Mighty’nin anlamı da bu. GERÇEK BİR LAKAP ve İSİM.

<> O mighty God 🙂

GODieu >>>>> ALMİGHTY

Mehdi >>>>>>>>>> Mighty.

<> Might = Modern Islamic Great Khannifated TEAM

Evet. 2300 yılları kadar modern bundan 6000 yıl geriye KÖKLÜ olan Hanif kelimesi aynen Tevrat’da da vardır. (Khanif) Tevrat Avram Khaniva’dır diyor. Avram >> Abraham >> İbrahim.

<Spider> ben çıkmalıyım… Her yahudi gibi eğlence vakti şimdi

<k> Spider bir kere daha çok özür dilerim!…

<Spider> [K] özür dileme dost özürün beni eziyor özürü hak etmiyorum kanala gelip muhabbeti çorba eden benim

Bu sözünden dolayı [K] elini öpüyorum. Allah’ın BARIŞ’ı buydu işte. Önce insanız. Bizi ahırette ayıracak olan DİNLERİMİZ ama dünyada BARIŞ İLE BİRLİKTEYİZ. Barışmayan barışmasın.

<> kalan vakitte Şeytan öldürülüp Hanif düzen kurulduktan sonraki zamanlardan bahseder misiniz??

Evet. O benim de bilemeyeceğim zamanları kapsıyor. Çünkü bir DUMAN bir sis çıkacak ve tüm inananları alıp götürecek. (Çanakkale’deki kaybolan İngiliz alayını anımsa.) BİZ görmeyeceğiz insanların şeytanlaştığını… Hafif bir buluta binip Allah’a rücu edeceğiz. “Allah diyen” oldu mu kıyamet kopmaz.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 20/01/2002 (048/21)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 048 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

048-21-futuroloji-mehdi-mesih-seytan

Yorumlar