Zamanda yolculuk – Futuroloji – Paranormal – Zaman yolcusunun hastalıkları

Dünki konuyu sürdürelim mi?

<> Evet

Ha unuttum. Ben dünden beri kaptan oldum. Sizinle birliğim kahrolsun armatör. Bu gemi bizim için uçar.

<> Tam yol ileri değil, tam yol bize

İnşallah. Ve dünün önemi şu:

Tele-tensor (Zaman içinde ulaşım ve erişim menzili.)

Günümüz ile MMM majisyenleri arasında “Ölü mesafe/Menzil dışıydık.”

Bu mesafenin 2050’lerde alınacağı sanılıyordu. Ama Allah lütfetti yarım asır kadar bir kazancımız oldu birden bire. (Zamanın doğası gereği, bize bir ikram oldu.) Geleceğe 45 yıl daha yaklaştık.

Ve düşünce hızı telepatisyenliği için gereken ünlü 300 yıl mesafesi DÜN ALINDI. Misyonumuzun bağlı olduğu Mighty (Arapça Mehdi) ile aramızda ÖNCEKİ GÜN gereken MENZİL İÇİN tam irtibat sağlanmış oldu.

[] Kaptan bir süre yazmadı

Evet geldim ve hoşgeldiniz dedim.

Arada bir bugün özele kaybolabilirim. Hep siz mi özel odadan yazacaksınız? Bir kere de ben yazmışım çok mu? Adalet isterim adalet. Dermişim. 🙂

<> :))

Demiş bulundum.

<> Dediniz, adalet gerçekleşti

Evet sevgideğerler. Dünki Tarık sizi sardı mı? O konuyu sürdürelim mi?

<> evet

Fena konu değil.

<> Bu gün de konuyu siz seçin adalet olsun 🙂

İlahi Adalet mi?

<> hocam konu TIP olabilir mi?

Tıb da olabilir.

<> radyestezi

<> zaman gezgini hastalanmaz mı?

Evet böyle hastalıklar var maalesef. Geleceğin tıbbında “Koloni hastalıkları” yanında bir de “Zaman vurgunu, zaman şok dalgası sendromu, zamanda VEN (Toplardamar=Zamanda geriye yolculuk), Zaman gezmeninde apopleks” ve beyin ile ilgili üçyüz kadar yeni terim de var.

Yeni bir çağ yeni bir hastalık literatürü oluşturur. Atom bombası patladığından, Çernobil’deki gibi bir dizi hastalık terimi oluştu. Halbuki daha önce yoktu.

<> Lokman (Lock-man) tıbbı hakkında çok az veri verdiniz Captain

 

Lock-mann (Lûkman Hekim) o ölümsüzlüğün ilacını buldu. Bu da bir başka paranormalite tabii. Diyorum ya Normal giden hiçbir şey yok.

Ve diyorum ki, “normal olan Elmalılı gibi müfessirler, paranormal olan Kur’an’ı hiç anlamadılar ve anlatamadılar. Hep VAAZ gibi yazdılar. Sanki Cuma hutbesi verdiler hutbe gibi okuttular bize.

Bize kelimelerin ne anlama geldiğini söylemediler. Babamız gibi nasihat çekip Günah ve haramdır aldığın her nefes edebiyatı yaptılar.

Sözgelimi kelimeler üzerinde duralım. BİZLER köklü bir değişim sürecine girdik. Birden çıta yükseldi. Up grade olduk. (Versiyon büyüdü, up date olmadık, güncellenmedik.)

<> Ve şuan biz bunu download etmekteyiz:)

(Firmamızı seçtiğiniz için teşekkürler)

<> Bir download için üç mail atıyoruz arkadaşlar da alsınlar diye

:))

<> Hocam bu şakanızı da yanlış anlarlar :))

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 21/01/2002 (049/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 049 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

049-02-zaman-yolcusu-hastaliklari

Yorumlar