Karasancak – İşaretli melekler – Mehdi – Rahimdışı doğum – Bir günün Bin yıl olduğu yer

Ve sizler şu bir avuç insan, İşaretli Rabbin askerleri. Elinde KARA SANCAK tutan. Bu sancak asla ve asla KAZANANA kadar BAŞKA RENK OLMAYACAKTIR. KAPKARA OLACAKTIR. Ta ki Süfyanizm bitirilene kadar. Bu sancağa hiç bir renk vermeyin. Bu sancak KAPKARA KALACAKTIR. (Adler’in YAŞANMAMIŞ TARİHİ Mein Kampf.)

KEHF açılacak, Mağarada uyuyan Adler’ler oradan çıkacak, bir kaç saatlik bir zaman boşluğuna (Mağara) düştüğünü sanacak, üç asır geçtiğini görecek.

O Kehf’in aynı zamanda ANA RAHMİ olduğunu görecek. Danseden Kraliçe’nin BELDEN YUKARI bir RAHMİNDE O Kehf’ten Adler yeniden doğacak.

Mighty denecek ona.

Cave=Kehf demişler. (Türkçesi de yakın= Kovuk, aslı kofuk, kof=Mağaradan gelmedir.)

Mighty’ye de Mehdi demişler. Dilleri dönmemiş Arapların herhalde. Mighty diyememişler de Mehdi demişler. KEHF demişler Cave diyeceklerine. (Fransızca Cavern[e])

Ve Yaşanmamış bir tarih 350 yıl öteye TEHİR ediliyor. Mağarada 8 saat kaldık ama o 360 yıl tutuyor… Birgün = 3×8=24 saat. Yani yaklaşık BİN YIL.

“Allah’ın bir günü sizin saydıklarınızla BİN YILDIR“.

(Tevrat, Zebur, İncil ve Kur’an’da, dördünde birden şu an yazılı bu ayet, ayrıca BRAHMA dininde de aynen vardır.)

[] İncil, Petrus 3:8: Sevgili kardeşlerim, şunu unutmayın ki, Rab’bin gözünde bir gün bin yıl, bin yıl bir gün gibidir.

[] Tevrat, Mezmurlar, 90:4: Çünkü Senin gözünde bin yıl, aslında geçmiş bir gün, dün gibi, bir gece nöbeti gibidir.

[] Bir Brahma Günü’nün bin çağ sürdüğünü ve Gecesi’nin de bin çağ sürdüğünü bilenler – gerçekten bir günün ve bir gecenin anlamını bilmektedirler. (Bhagavad Gita)

[] Kur’an, Hac/47: Gerçekten, Rabbinin Katında bir gün, sizin saymakta olduklarınızdan bin yıl gibidir.

[] Kur’an, Secde/5: O, gökten yere, (yukarıdan aşağıya) işleri düzenler, sonra da o işler, sizin saydıklarınızdan bin yıl kadar olan bir günde O’na yükselir.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 31/01/2002 (053/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 053 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

053-10-kehf-bir-gun-bin-yil

Yorumlar