Matematik – Misal Alemi – Tarık suresi – Tek Gök

Bir diğer anlamı da AŞAĞI MİSAL ALEMİ’dir. (Wheeler uzayı super space ve Geon’lar meraklısına…)

<> Feinberg uzayı

Evet. Bu uzayın matematik isbatını Feinberg yaptı. Wheeler öngördü. Dolayısıyla matematik isbatı yapılmış bulunan bir uzay demek, VAR demektir. (O uzayı laboratuara sokamazsınız. Hep teorik kalacaktır.)

Matematik kanıtı yapılmış herşey ZATEN vardır. Bilimin reddetmediği tam tersine kanıtladığı her şey ZATEN   V  A  R  dır. Bize onun keşfi kalıyor…

Işık hızına erdiğinizde, tüm alemler (Negatif/anti/… vb. uzaylar) ortadan kalkar. Sayısız paralel evrenin yerine bir tek VEKTÖR=Yöney uzay gelir. Yani sonsuz sayıda evren bir tek model olurlar. TEK BİR GÖK olurlar. “Andolsun GÖĞE….” bu demektir.

“Andolsun göğe ve TARIK’a…”

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 01/02/2002 (054/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 054 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

054-07-matematik-misal-alemi

Yorumlar