Cifir – Paranormal – Kadın ve Erkek özellikleri – Güzel ve yakışıklı farkı – Aşk

Buna karşılık bir erkek bir kadını bir tokatta bayıltırken, tonlarca ağırlığındaki yumruklara dayanıklıdır. Yani doğum gibi acılarda ölecek bir erkek aynı zamanda Muhammed Ali Clay gibi de boksördür.

Bu da şövalyelik şartıdır.

Dayanıklı olacak, yağız (Alttaki kas dokusunun kırmızısı erkeği koyu gösterirken, bunun yerine kadınlarda tersine yağ dokusu onları beyaz gösterir, malumunuz) olacak. Yani güneşte kalacak, daha çok UV sentezi (D vitamini) yapacak. Güzel olma mecburiyeti olmadığı için, her yeri çizikler ve yaralar içinde olacak…

Oysa kadın için bu böyle değildir, güzel olma zorunluluğu kendine çok dikkat etmesini gerektiriyor.

(Hiç bir kadın bugüne kadar Müslim Gürses’in konserinde kendine jilet atmamıştır. Hiç bir kadının Kerbelada kendine işkence ettiği görülmemiştir.)

Kadının güzel olması demek Erkeğe göre güzel erkeğe nazaran güzel olması demek, kendi aralarındaki güzellikten söz etmiyorum.

Kadınlar erkekleri güzel bulmadıkları için şarkılara, şiirlere, tablolara ve edebi eserlere konu yapmazlar. Oysa her erkek sevgilinin zülüflerine kirpiklerinin ucuna, parmaklarının ucuna neler yazdılar tarih boyunca neler de neler…

<> Karacaoğlan

Erkek bu şiirleri ve melodileri gül/bülbül edebiyatını tabloları hep Güzel karşıt cinsi için yapmaktadır.

Kadın erkeğe ne diyecektir ki? Sakallarının ucuna şiir mi yazsın? Pala kaşlarımıza zarif mi desin?

<> 🙂

Dökülmüş/dökülmekte olan cansızlaşmış saçlarımıza beste mi yapsın?…

<> 🙂

<> Gözlerine yazabilir mesela 🙂

<> göbeklere

<> Feriştahı unutmayın hocam, Edeleli erkeğim falan…

(Mükremin Abiye hastayım)

<> Feriştahı biliyorsunuz o zaman

<> ruhuna

Erkek zerafete aşıktır. Çünkü belinden yukarısı ağırdır. Hele biraz kilo alsın, gidip de lunaparktaki o gondollara ve tehlikeli salıncaklara falan binemez. Oysa kadınların her yaşta korkusuzca lunaparklarda çığlık çığlığa eğlendiğini bilirsiniz.

<> Allah Allah

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 03/02/2002 (055/14)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 055 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

055-14-cifir-kadin-erkek-guzel-yakisikli

Yorumlar