Mezhep faciası – Hadis dininin oluşturulması – Sünni uydurması – Lanetli süfyani soyu

Bizim Hadisleri de böyle yaratmadılar mı? Sahabeye ne iftiralar atıldı ne iftiralar… Onların ve Resulullah’ın ağzından neler uydurdular ki inanmayan [Z]’in yazdığı nefis yazıyı (Sahihi buhari ve müslimi) okusunlar.

Bizde de bir İznik konsili var: Ebu süfyan’ın oğlu Muaviye ve torunu Yezid’in KONSÜLÜNDE toplanıldı ve 4 MEZHEB yaratıldı. (4 İncil yerine geçiyor.)

<> hala bu adamların zamir’den samir’den amr’den farkı olmadığını anlamayanlar var hem de aramıza gelip anlamamakta ısrar ediyorlar mezhep=fıkra=şirk=deccalin yolcuları

Evet.

Süfyan çetesinin ilk üçlüsü kendi uyduruk saltanatçılıklarına “SÜNNİ” diye bir kılıf uydurunca, hele hele Hadisler de “SAHİH” olunca “Kahrolsun Ali taraftarları” dediler. Onlar Rafizi dediler, Kızılbaş dediler. Kendilerine de HAK mezhebi dediler.

HAK ha???????

Hanbeli’ye göre Kur’an eksik…… Keçi gelmiş ayetleri yemiş. Bu adamın halen İSLAM DİNİNDEN olduğuna inananınız var mı? Varsa o kişiye yanıtım çok açık: SİZ İSLAMI BİLMİYORSUNUZ derim. Kur’an’a eksik ve fazla diyenin DİNDEN ÇIKIP tekfir olduğunu bilmiyen saftirik derim.

<> İslam tarihini çok iyi bilmek lazım

Ve Şafii… Kusura kalmasın… Ben abdest alacağım ve elime ANNEM, kızım, kızkardeşimin, halamın, teyzemin eli değerse abdestim bozulacak ha????????? Şafii kusura kalmasın. Ben incest paranoyaları bilmiyorum, aklıma bile getiremiyorum.

Böyle böyle 4 Mezhebimiz var dostlar. Yani bizim de DÖRT incilimiz var. 4 ayrı İLMİHAL. Bu da bizim dört incilimiz. Konsil ise Süfyan-Muaviye-Yezid’den ibaret. Onlar “HAK mezhebi” dediler 4 mezheb hak oldu. Sahih hadis dediler, Sahici ve hak oldu. Ehli beyti öldürdüler. Gelecekte de Mighty ve Almighty’nin karşısına çıkacaklar Süfyaniler ve siyonistler.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 13/02/2002 (059/12)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 059 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

059-12-mezheplerin-olusmasi

Yorumlar