Aiberg hakkında – Aiberg’in görevleri

Merak etmeyin ben mecnun, deli vb. değilim. Veli, evliya, şeyh, mürşidi kamil gibi aşağılıklardan hiç değilim. Ben Mehdi ve Mesih de değilim. (Daha 310 yıl var onlara) Ben servet para budalası, dinini satan ve sahte gözyaşları döken de değilim.

 

<> dr. kaftanınız ve sarığınız da yok

Evet bir HANSBANK var ama BİR TEK KURUŞ benim alacağım bile yok. Pekçok TV peşimde REKLAM isteğim de yok, Medyatik olmak isteğim de yok. Türkiye’nin en iyi müzisyenlerindenim. Evde müzik çalmıyorum.

Cem Uzan’ın son teklifi Haftada 60 bin dolar ve 500 bin dolar transfer ücreti. AMA GİTMEDİM. Cem Şaşmaz, Duran Dündaroğlu, Muhasebe müdürü ve hatta Sadettin Teksoy bu teklifi bana getirdiler. Alt tarafı canlı yayın yapacağım… Hanginiz bana “PARA ve REKLAM BUDALASI” diyebilir? Derseniz iftira olur.

İki büyük gazetenin müdürü ve genel koordiratörü, genel yayın danışmanı oldum. Benim yerime Zafer Mutlu geçti. Ben istifa ettim ve ayrıldım. Çünkü adımı falcıya çıkarmışlardı insanlar ve okuyucular.

Bugün Hans von Aiberg’i daha iyi tanıyabiliyorsunuz… Bunlar REKLAM olmayan REKLAMlardı. Reklam değildi. İsmiyle şahidiyle ve deli paraların uçuştuğu ve sisteme girmeyen bir HANS von AİBERG’i bugün biraz daha tanıdınız sanırım…

<> konumuza dönsek hocam

Konu ne daha onu bulamadık ki?

<> Tarık bitmemişti

Evet Tarık suresi ayet kaçtı?

<> son iki ayet

Son iki ayet Tarıkın değil Tevbe’nin idi. Tarık suresinde nerede kalmıştık?

<> Herkese iyi geceler ve iyi sohbetler dostlarım…

Bizim ROOM uyuyor muyuz?

<> Ayet: Sulb ve Teraibden insan çıkarttık, kaburga ve omurga

Sen de olmasan yani neredeyse “İyi uykular” diyecektim.

<> 7. ayet imiş

Bunu geçelim çünkü bu ayete girince konu çok çoook ötelere gidiyor. Birgün bu kaburga ve omurgayı ETRAFLI anlatırım Allah inşa…

 

<> inşaAllah

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 11/02/2002 (058/13)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 058 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

058-13-aiberg-kimdir

Yorumlar