Zamanda yolculuk – Geriye doğru yolculuk mekanizmaları

3. Konumuz ZAMANDA ARKAYA GEZMENLİK olduğundan, bunu irdeleyeceğiz:

Zamanda tarihe yolculuk için de şu mekanizmalar vardır:

1. Bedeninizi koruyarak zamanda geriye gitme

2. Bedeninizi gençleştirerek tarihe yolculuk

Birinci mekanizma çok özel şartlar istemektedir: Bunun anlamı çok çoook özel karadelikler BULMAK demektir. (Zaten bir karadeliği bulmak dert. Hele hele en uygununu bulmak en büyük dert.) Bu tür karadelikler şunlardır:

a) Çıplak tekillik içeren karadelik:

Bu tekillik IŞIKTAN HIZLI DÖNDÜĞÜ İÇİN  o l a y    u f k u  kalkmış ve içindeki karadelik tekilliği görünür olmuştur. Işıktan hızlı döndüğü içindir ki yörüngesine oturup da aracın motorlarını kapadınız mı, “Bedeninizi koruyarak” Tarih’e gidersiniz.

<> Olaylar çeşitli

Evet türlü türlü.

b) tipi karadelik Asimetrik yıldız çökmelerinden oluşan bir “GÖK YILDIZI“dır.

(Gök yılanı, ve ayetlere göre “Göğün alev alması, kızarmış bir bakır gibi göğün yırtılması, gökyüzünde kızarmış bir gül gibi” açılan karadelik tiplemesi…)

Arkaya geçtiniz mi, “ÖTEKİ EVRENE” çıkarsınız ve zamanda geriye giderken vücudunuzu korursunuz.

Ama pratik değil: Çünkü öteki evren bir meçhul…. Ya orada yaşam yoksa? Konacak bir istasyon yoksa. Ya Deccal’in ırkının yaşadığı bir evrene çıktıysak?

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 13/02/2002 (059/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 059 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

059-02-zamanda-yolculuk-mekanizmalari-tekillik

Yorumlar