Zigzag Zipzap – Ali İmran suresi – Gizli hazine Haniflik

37 yıldan beri bu güzel ülkedeyim. Artık ben bir 114’den öte 104’üm aynı zamanda… Doğru Doğudan+Batın Batı’dan ve 110 MERKEZDEN.

Sizlere çok önemli bir haberim var: Messenger VAL ilk kez parmaklarını oynatabiliyor ve yazabiliyor.

<> şükür ALLAH’a

İsteği üzerine Laptop ona iletildi.

Şunları söyledi:

“Kur’an indiğinden beri, Allah HANİF kelimesinin anlamını tüm müslümanlara unutturdu.” Tüm müslümanlar HANİF kelimesini, eski ve batmış bir din ve arkeolojik bir inanç saydılar.”

Hanif kelimesi YOK OLDU. Ta ki, Allah’ımız o kelimeyi hatırlatana kadar.

Adı Millenium, İslam Miladı: Sırrı A’lâ suresinde.

HANİF kelimesi unutturuldu”. Resulullah’a bile unutturuldu. İbrahim milleti kelimesiyle birlikte unutturuldu. İbrahim sevgisiyle birlikte unutturuldu.

Gün o gün ki,

Ali İmran 104 ile birlikte “AYRILIN” diye ima edilmişti.

İki doğunun ve iki batının rabbi tarafından 114 ÖNCELİKLE klasik hristiyanlıktan ayrıldı ve sadece İSLAM olmadı Hanif müslümanlar oldular…

Hanif kelimesinin DOĞU tarafından bilinmesi istenmedi, araya kesin bir uçurum kondu.

Batın Batı/114 grubu “HANİF” müslümanlık yerine HAFİF müslümanlığı gündeme getirdiler. Allah’ın EMİR VE KAZASININ inmesini beklediler.

Sözkonusu KAZA şuydu: “Ali İmran-104=AYRILACAKLAR“ın çekirdeği DOĞRU DOĞUNUN atakları bekleniyordu. Ama ortada kimse yoktu.

114’lerin ise ” H A N İ F ” kelimesini kullanması için Bir oluşum gerekiyordu. “Bir kavim/Zümre kendini DÜZELTMEZSE Allah da onları düzeltmez” ayeti uyarınca 1965’den beri ÇOK  U Z U N  bir süredir bekliyordum.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 27/02/2002 (062/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 062 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

062-02-ali-imran-gizli-hazine-haniflik-ayrilin

Yorumlar