ZigZag-Zipzapp – Jana – Milat – Kıyamet alametleri

<k> hans gitmeden var mı bi emrin?

Emir Allah’tandır [K]. Janna seninle tanışmak ister.

<k> biz de çok isteriz

Felci şu anda %25 kadar ve sol taraf da kendine geliyor. İsviçre’de bir klinikte. Amerika’ya dönünce seninle tanışmak istiyor.

<k> miss [K] hala davet ediyor kendisini. İnşaAllah tanışırız kendisiyle.

Ve sana çok teşekkür ediyor.

<k> Biz sizlere teşekkür ederiz

Ne tuhaf bir dünya… Hatırlayana kadar kendisini hristiyan hatta inancı cılız ve aklı fotomodellikte şöhrette olan biri sanırken… Bir felç geçiriyor… Sonra bir HANİFE ve MÜSLİME olduğunu hatırlıyor.

Yüzünü değiştirecek, çünkü defile mankeniydi.

NJ’ye mutlaka gelecek ve sana Laptop’unu verecek.

<k> bekliyoruz

Beni de anlatacak… Hanif’in hanif’ten saklayacağı hiçbir şey yoktur. APAÇIK/DOSDOĞRUYUZ. Mrs [K]’ye ve minik [K]’ye slm ve slm.

“Bütün sırların ortaya çıkacağı o gün gelmiştir.”

Kıyametin ortanca alametleri Firavun’un cesedi ile başladı. Sonra Mathias’ın pırpır uçağı Kızıl Meydan’a indi ve Demirperde ÇÖKTÜ. Ve Benim MİLAT başladığı (WTC olayı) gün de Ortanca alametti.

 

<k> ben kaçtım dostlar. Yüce ALLAH sizleri CEMALULLAH’tan mahrum bırakmasın…

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 27/02/2002 (062/20)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 062 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

062-20-zigzag-jana-aiberg-kiyamet-alametleri

Yorumlar