Sivil Toplumlar Protestolar üzerine kuruludur.

sevgi_saygi_minnetle_aniyoruzSelam  Sevgideğer  Yurttaşlarım, Fikirdaşlarım… Eğer bu gün büyük futbol takımlarından birinin maçı olsaydı, Tüm Türkiye sokaklara dökülürdü  gecenin kaçında olursa olsun.

Ülkenin başbakanı `Siyasette bir marketing var. Meclis`te de bunu bilmeyen liderler var` `Evet ülkemi pazarlıyorum. Kıbrıs`ı da pazarlıyorum` deyip ülke ekonomisini elinde tutan Türk yani yerli sermayenin kökünü kazıyıp, Yabancı sermayeyi sömürgeyi güçlendirmekte ve bunların yanında yavru vatanı da pazarlayıp prim yapmak için değil direkt hediye etmesine karşılık;

HİÇBİR ültimatom, protesto, nota bile vermedi bu Halk…

Bizler kurtuluş savaşında bir fiil işgal edilmiş vatanımızdaki yabancı güçlere direniş başkaldırı yapmasaydık bu günler ne günler olurdu?

Atatürk’ün bayrak olarak önerdiği Kurt sembolü Meclis’te kabul görmemişti… Kurt Türk’ün sembolü ve doğasını simgeleyen bir semboldür aslında.

Bir kurt ile köpek arasında ki fark kadar Türk ile diğerleri arasında fark vardır. Safari belgesellerini izlerken ordaki vahşi hayvanlarla ne  kadar dost olsanız da YABAN’ilikten taviz verilmez. O şirin hayvancıklar sizinle oynarken de hep bir mesafe koyar aranıza. Sürekli tetikte fakat sevecenliklesinizdir. İşte Türkün doğasında dünya menfaatlerine karşı YABANİLİK olduğundan Barbar denmesine sebeb olmuştur çağlar içinde. Fakat aslında Türk  SAVAGE olabilir ancak… Soylu, Vahşi… Ev kedisi gibi olmak var. Yada  yaban kedisi gibi kendi doğasında barışcıl uysal dış etkenlere karşı yabani… Vahşi doğa’da  (belgesellerde) yaklaşırsınız fotoğraf çeker iç içe yaşarsınız fakat, birkaç metreden fazla yaklaşırsanız hemen size tıslayıp hırlamaya başlarlar. Asla kendileri sevdirmezler ne kadar şirin ve oyuncu olsalarda. Çünkü Asillik başkasının oyuncağı maskarası olmak değildir. Fakat barışcıl oyunlarda yok değildir.

Türk’ün doğasında bu MESAFE ve savage var. Bizde birkaç metre mesafeye kadar bekleyecek kadar BARIŞÇILLIK var. Bu mesafeyi hep koruruz, insanlara karşı protestizdir savage ruhumuzla. Artık Sözlerde kalarak kınamalarla yakınmalarla sümsükleşmek fetoş ablalaşmak bize yakışmaz.

EYLEM yapalım. Eylem >>> Sivil toplum örgütleridir. Bunların düzenleyeceği protestolardır. Bizim ahlakımız PROTEST'tir! Bizler de ilerici (progressive) insanlarız G Ö N Ü L  B A Ğ I  ile bir aradayız. Bizler Kan bağı değil Ne Mutlu Türküm Diyebilene çizgisinde ki Atatürk Milliyetci’siyiz. Kan-dar, kin-dar, din-i dar,  kafatascı yobaz mukallit değiliz. Dünyada TÜRK MİLLETİNDEN ve Türk milliyetçilerindeniz, ahirette ise İBRAHİM MİLLETTEN milliyetçilerindeniz. Milliyetçilik KUTSAL bir emirdir! Kim milliyetçi/ulusalcı değilse o Allah’a karşı da gelmiştir, çünkü Kuran’da “fırkalara bölünmeyin TOPLUCA, HEP BİRDEN Allah’ın ipine tutunun. Eğer çekişip didişir, bölünürseniz güç ve enerjinizi tüketir parçalanır çürür ve bozguna uğrarsınız. Bu tükenişten kurtulmanın yolu birbirinize tahammül ile koalisyon oluşturmak yani sabretmek gerektiği” yazıyor.

Biz PROTESTANT demonstration'cu, Nümayişçi, pasif karşı koyucu Mitingçi, direnişçi, Saygılı bir Mukavamet…ve daha aklınıza gelecek tüm kelimeleri, sahiplenin! İBRAHİM Peygamberin babasına, Babil krallarına DİRENİŞ biçimini benimseyelim. Ne Yunus as. gibi kaçacaksın, ne de Hz. Zekeriya gibi tek başıma hepsini hallederim" diyerek kalabalığa saldıracaksın. (Zekeriya'yı linç ettiler, sığındığı ağaç kovuğundan çıkaramadıkları için organlarını-kalbi dahil-söküp parça parça oradan aldılar.)

Ben bu düzeni (Mesela AKP'yi Fetoş'u siyonizmi, ABD-AB çıkarlarını) AZER gibi görüyorum. Evet hergün dayak yiyoruz bu Azer'lerden  çünkü o Devlet  B A B A  Yani bizim Azer babamız! (Anımsatma: Atamız İbrahim'in babasının adı Azerdir ve günde 9 öğün oğlunu döverdi) İbrahim atamız ne kaçtı  ne saldırdı ne de üff dedi! o BAMBAŞKA yöntemlerle babasına direndi  Putları kırdı varyoz/balyoz ile büyük put kırdı dedi. "Babacığım beni ölçüsüz dövdüğün için elin acıyor ve yaralanıyor. Bırak ben kendimi ağır bir şeyle döveyim, ellerine yazık" dedi.  babacığını en en en en sonra da Allah'tan afıını istedi. Elçilerin kıssalarında/öykülerinde BİZLER için  i  b  r  e  t   vardır.

Doğama saldıran tüm herşeyi PROTESTO ediyorum. PROTESTANT’ım bu yüzden fikren, dinen, ilmen ve hukuken… Olmaz olsun böyle demokrasiye yaşasın nomokrasi>>hukuk düzeni (Adalet Mülkün temelidir.)

TestingWrite not: Sevgideğer Hans von Aiberg'e İbrahim ss, Protestant ve savage ruhu gibi konularda açıkladığı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Yorumlar