İsra ve Mir’ac

İsra suresi ilk ayeti yazar mısınız?

<> İsra-1: Bütün varlıkların tespihi o kudrettedir ki, kulunu, gecenin birinde Mescid-i Haram’dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya yürütmüştür. Bu, ayetlerimizden bir kısmını o kulumuza göstermek/onu ayetlerimizden biri olarak göstermemiz içindir Hiç kuşkusuz, O, Semi’dir, Basir’dir.

Şimdi irdeleyelim: girişte SONSUZ ÖZÜNLÜ (sonuşmaz enerji olan) NUR KUDRETİNİ (ennoorgy) anlatılıyor (Tesbih, azalacağına çoğalan TAKYON enerjisinin adıdır).

Bütün varlıkların tespihi o kudretdir ki… ayetlerimizden bazılarını kendisine gösterelim/kendisini ayetlerimizden bir parça olarak gösterelim diye…

Bunu Resulullah’a bir kaç kez gösterdi. Cebrail (ki takyon) YÜKSEK bir ufukta idi (Sidre) ve dünya izdüşümü vermişti. Daha önce de Resulullah onu görmüştü (Hira dağında KEHF‘de).

Gelelim devamına: “…kulunu, gecenin birinde Mescit-i Haram’dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya yürütmüştür…

Şimdi: İKİ KIBLE arasında bir YÜRÜMEDEN söz ediliyor. Yani eski Kıble KUDÜS ile şimdiki kıble KABE arası…

Resulullah yürümüyor. Resulullah sanki 5cm kadar Z boyutunda havada duruyor, onun altından X ve Y (dünya yüzeyi) yürüyor. Yani bir mescidde ayağını kaldırıyor, diğeri altından geçerken İNİYOR. Ve yatağı bile soğumamış oluyor! (Bunun için Philadelpiha deneyi başarılı olmuştu).

X ve Y arasında iki noktayı ENİNE geçtikten sonra DİKİNE Z boyutunda ise Mir’acını tamamlıyor (Sema’ya çıkıyor).

Hans von Aiberg, 10/08/2003 (168/8)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

168-08-isra-haram-aksa-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar