Provokatörler – Küfür

<elf_> Dostlar!… Aldanmayınız!… Asıl Adı: Bülent AYBERK… Yıllarca gazetelerde çalıştı tutunamadı… Prof. Hans adı ile önce KİTSANı sonra tüm müslümanları kandırdı. Danımarkalı falan hiç değil… Erzincanlı Bülent… ONA GÖRE İÇKİ HELAL-ÖRTÜNME YOK – KURANDAN EMEVİLER AYET ÇIKARDI der… İslamı bırakır Hanfilik uydurur… Aldanmayınnnnnn… SAHTEKARI DAHA İYİ TANIMAK için işte adres: (…)

İKİ KİŞİ GİRDİLER: biri provakatör, diğeri ise BURADA kalıcı (midasın kulağı). Biz neden Şura olamayız, gördünüz mü? Kendi ÇIKTI, biz bile atamadık!

Bir tane daha var! Üçü de erkek. Barış Yazıcı gibi KADIN olmaya can atıyorlar. Yaren Berkay dümenleri… 19cular ve Fetoşçuların FETOŞ numaraları bunlar! Fetiş numaraları.

Ama bizde MÜFETTİŞ yok galiba… İki kişi kaldı! Midas sayısını azaltınız ltf. Fetoşcuğumun fetişçileri

Herkes bizden mi? Fetoş kızın talebeleri yok mu artık? Fetoş kızlar;))) Fetoşun Übenası. Kız gibi oğlanlarCİNSİYETİNİ seçemeyenler, ikiyüzlüler.

Artık Fethullah Gülen‘e FATOŞ diyebilirsiniz. Siteyi o kurdurdu. Muradiye Aliye Güven Hanımefendisine emir verdi!

Şimdi bu yazdıklarımı İLGİLİ bölümleri aynen o SİTEYE yamayacak bir OPS var mı? Fetoşcuğumun sitesine.

Önce insanız, sonra KADIN ve erkek, bunu Hanifliğin, protestantlığın BİRİNCİL maddelerinden biri olarak belirleyelim lütfen. Öncül bir maddedir. ÖNCE insanız yahu!

Benim böyle bir siteden haberim yoktu. Fetoşcuğumun açtırdığını biliyordum ama adresini/ismini bilmiyordum, öğrendim, bir ara bakarım. KÜLTÜR yerine KÜFÜR‘ü sevenlere biz de bir site açmıştık. O ne alemde? Hiç okumadığıma emin olunuz. Çünkü KÜFÜR sevmem…

Küfür dediğimiz şeyler ALLAH’a hakarettir, insana değil! Onun için adı küfür (kafirce sözlerdir).

Hans von Aiberg, 17/08/2003 (172/09)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

165681777

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar