Acı su Tatlı su ve Berzah – Osmotik geçiş

<> 25-Furkan/53: İki denizi birbiri üstüne salan O’dur. Bu, tatlı ve yürek ferahlatıcı; şu, tuzlu ve acı. Ve ikisinin arasında bir berzah, geçişi engelleyen bir perde koymuştur.

İşte şimdi CHAOS ve COSMOS arasındaki matematik geçişi sağlayan OSMOS’un örneğini yakaladık.

İki denizi birbiri üstüne salan O’dur. Bu, tatlı ve yürek ferahlatıcı; su, tuzlu ve acı. Ve ikisinin arasında bir berzah, geçişi engelleyen bir perde koymuştur” değil mi?

İki denizi birbiri üstüne salan O’dur.

İKİ YOĞUNLUĞU FARKLI SIVI ORTAMI örnekliyor. Birisi yoğunluğu 1 olan bildiğimiz hayatın kaynağı Su= “Bu, tatlı ve yürek ferahlatıcı“. Diğeri ise ÇOK yoğun:

a) TUZ dolayısıyla (NaCl);

b) Diğer Tuzlar (MgCl, AuCl, ZnCl vb.) ile soda…

<> 27/61: (Onlar mı hayırlı) yoksa yeryüzünü oturmaya elverişli kılan, aralarından (yer altından ve üstünden) nehirler akıtan, arz için sabit dağlar yaratan, iki deniz arasına engel koyan mı? Allah’tan başka bir tanrı mı var! Doğrusu onların çoğu (hakikatleri) bilmiyorlar.

<> bizim evren ile deccalin evreni yani antievren çıkıyor ortaya?

(Hayır [candaş], bu süper uzayın üstünde, diğerleri süper uzayda)

<> ok

Böylece İKİ FARKLI yoğunluk durumunda OSMOS oluyor. Yani ESİR denizi(chaos) ile (Ki nötrino denizi de deniyor) bizim DENİZ(uzay elektromagnetizmal plazma denizidir, boşlukta boş yer yoktur) bir OSMOS var.

YANİ ALLAH BİR SEDD koymuş ayırmış Chaos ile Cosmos’u… Fakat TAM ayrılmış değil, HÜCRE zarının OSMOS ile ÖZÜMSEMESİ, yani zarında kapı pencere gözenek açmadan, dışarıdaki suyu sitoplazmasına alması AÇIKÇA belli oluyor değil mi?

<> ok

(Kur’an’da hiçbir şey eksik bırakılmamış, detayla anlatılmıştır uyarınca soruyorum.)

<> evet

<> Nefs: 7 boyut yani antitakyon yani ruh; beden: 4 boyut yani kuant. Doğru mu anladım?

(Evet doğru; nefs tünelin zarı, dışı beden içi bilinç; bu daha doğru.)

<> biyolojik beden yaşamından ruh beden yaşamına geçiş olarak algıladım

7 ve 4 = 11 geçişleri… Bakalım bize öteki (nötrino vesvese ve sihirler) nasıl geçiyor?

Hans von Aiberg, 04/09/2003 (183/13)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 183 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

183-13-osmosis-cell

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar