Mekke’ye saldırı – Üçüncü güç

[] Kaptan ajanda nickiyle bağlandı.

<> selam selam kaptan

U nu guess who?

Pardon, diğer taraftaydım. Geç kaldığım için özürler, ss.

<> slm slm hoş geldiniz

Hoşbuluştarana hamd şükür candaşlarım. Jana bir fotomontajı göndermişti. (Onu photos’a yapıştırdım) revenge diye ve inanılmaz bir Kâbus fotoğraf.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/08/revenge_mecca.jpeg

Mars’ın yakın geçişi ile din verilerinde ve siyerde bildirilen “Kabe’nin yıkılması” üzerine konuşuluyordu.

Mars yani savaş yıldızı bunu yapar mı? Yani katilleri dürter mi, kışkırtır mı? Yanıt EVET idi, buz gibi oldum. Ares gezegeni dünyada en yakın olduğu noktaya saldırı düzenletir mi? Taşlar yerinden oynar mı?

Buna üç önemli yanıt geldi:

1. Uri Geller “Asla” dedi. Bu bizim wineyard’dan değil dedi!

2. Jana, “Asla bizden hiç olamaz” dedi.

3. Ama USA Pasific saatiyle biz TÜM İNSANLIK böyle bir tehlikeyi atlattık.

O meş’um saat, ABD saatiyle tastamam 11 Eylül günü WTC’ye saldırılan saat olarak belirlenmişti. Bu kez ÜÇÜNCÜ bir güç bunu planlamıştı. Kudüs’deki ağlama duvarına…

Yazmak bile istemiyor canım.

ÜÇÜNCÜ bir güç daha var üzerimizde… İki bağ dışında bir üçüncü güç… Bu çok dehşet vericiydi, üç gündür uyuyamıyorum. :(((

<> Uçak: “American” isimli..

Onu “yukarı” taşıyanlar, son giden Rus ekibiydi. Ama onlar ve Ruslar da MASUM! Oradan Kabe’yi vurmayı [planlayan] uluslararası uzay istasyonundan biri de değildi. Vurmayı planlayan, DÜNYADAKİ biri veya organizasyon.

Böylece tam 39 saattir, Jana’nın ve Uri’nin ORTAK direktifiyle int’l uzay istasyonunun tüm aktiviteleri kapatıldı. Son kargoda giden her şey imha edildi. Derin bir nefes alındı. GEÇMİŞ OLSUN!

<> Ohhh, şükür

Bunu 313 kişi birbirimize bıkmadan söylüyoruz/Zero-n de aynı sevinci yaşıyor.

Vatican’a, Kabe’ye, Kudüs’e vb. bunlara SALDIRI asla olmamalı. Bu Anıtkabir’i havadan vurmaktan çok öte, taşlar yerinden oynar! Öyle bir oynar ki, haçlı seferleri başlar.

Hans von Aiberg, 09/09/2003 (185/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (184) oku | 185 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

revenge_mecca

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar