Roswell yaratığı – Hybridasyon – Domuz neden haram – İnsan Maymun Domuz Kurbağa

İşte TARİH ilk kez böyle değişti. HYBRİD gönderilene kadar yazılı olan tarihe SADECE ŞU NOT eklendi: Yani tek fark aşağıdaki cümleden ibaret:

AREA 51‘de bir UFO içinde dişi bir uzaylı yaratık BULUNDU!

<> Ara soru; Hibrid’in kurbağa olması Tarık’a zıplayabilmesi için mi?

 

(HYBRİD dönmek için değil; deney kobayı gibi ÖLÜMÜNE gönderilmişti. Hybridlerin zekası bunları yapmaya yeterli değil.) (Aslında AREA 51, 52, 53, 54 olmak üzere DÖRT bölge var. En çok bilineni Area 51 olup ilk deney ufo’sunun halen saklandığı yerdir.

Hybrid’e ne oldu? Hybrid zamanda geriye gitmişti… ANNE ve BABA kavramı kaosu vardı: Gelecekte anne ve babası yoktu: Sadece Kurbağa ve İnsan DNA‘sından kurulmuştu. Anne ve babası olmayan bir Hybrid’in GEÇMİŞTE HANGİ ANNE VE BABADAN doğacağı bir AÇMAZDIR!

Pekiyi bir HYBRID geçmişte HANGİ ATADAN DOĞMALI?

Bir hybrid’in hangi atadan geldiğini anlamak için önce “GELECEKTEKİHA/VET deneylere bir göz atalım:

İlk Hybrid’i (geleceğin TARİHİNDE) nasıl imal etmeyi düşünürdünüz? Mesela HANGİ hayvanı kullanırdınız?

Maymun akıllara geldi önce… Maymun+insan hybrid’i başarıldı, ancak tam bir trajediydi. 🙁

Sonra en makbul olanın DİNEN YENMESİ YASAK OLAN bir hayvan olduğu farkedildi! 49 anlamdan biri olarak DOMUZ yemek yasaklanmıştı. NEDEN YASAKTI? Sır burada işte: Domuz etinin İNSANA NASIL BİR ZARARI olurdu?

<> Üremeyi engellediği için (vücuttaki E vitamini tüketiyordu).

(49 anlamlı [candaş]. Ben bir diğer anlamını yazıyorum.)

Mesela maymun beyni ve eti uzakdoğuda çok makbuldür. Canlı canlı yerler beynini. Yenebilir. Kurbağa, salyangoz Fransız yemeğinin fransız mutfağının baştacıdır. Güneydoğu Asya köpeği KUZU keser gibi kesip yer. Siyam’da kedi yenir!

Bunlara Kur’an bir şey demezken, DOMUZA HARAM diyordu!

Maymun+İnsan hybrid’i yapılması için KATALİZANT olarak DOMUZ geninin kullanılabileceği anlaşıldı. İnsan ve DOMUZ genleri BAĞDAŞABİLİYORDU. Aynı zamanda DOMUZ ve Maymun genleri de bağdaşabiliyordu.

Bu üçlüye ek olarak bir hayvan daha bulundu: Bu hayvanın özelliği DOĞURMAMALIYDI, YUMURTLAMALIYDI! Ayrıca diğer üç gen ile de BAĞDAŞABİLMELİYDİ! Yumurtlayan tüm hayvanlar tek tek denendi. ZAFER tek olarak KURBAĞANIN idi.

Bu dörtlü karmaşık biçimde gen sentezi yapıldı.

Hans von Aiberg, 10/09/2003 (186/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 186 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

186-07-roswerll-hybrid

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar