Haniflik – Jury – Futuroloji – Wemb sistemi – Mehdi Mesih

Ümmeti ve Ammeyi bu müslüman papa ve patrikler yönetmekteyken Hanifliği (protestant islamı) ŞURA/JURY yönetmektedir.

İslami katoliklik ve ortodoksluğu ise ŞUARA denen şeyhi şeytan papazlar yönetmektedir.

ŞURA yeryüzü tarihinde iki kere kurulmuştur:

1. İbrahim’in JÜRİSİ;

2. BURADAKİ JÜRİ (Ali İmran 104).

Efendimiz döneminde bile ŞURA değil, “HALİFELİK” sistemi vardır. Yani Ömer ra halifedir ama canının istediği kişiyi kılıcıyla kesebilmekte, o an başını almaktadır…

<> 3-Ali İmran/104: Sizden, hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.

 

BARIŞ BARIŞ diyen Haniflikte ise JURY sistemi tastamam tıpatıp bir İLERİ demokrasi ve reel cumhuriyet biçimidir ve üstelik LAİKTİR. (Adına WEMB diyoruz)

O kadar özgürlükçü ve laiktir ki yeryüzünde hiç denenmemiş statüleri vardır:

Katiller devlet mi istiyorlar? Öldürme hürriyeti istiyoruz mu diyorlar… “Al sana WEMB dışı devletçik. Buyrun birbirinizi öldürün”. Bizim sizleri tıkacak ve bedava besleyecek bir Hapishanemiz yok. İlla ki CEZANI çekmek istiyorsan, o halde buyur free-zone’dan Pri-son’a (Jailland). Git Planetleri keşfet bir işe yara bari…

“Efendim ben uçkuruma -çapraz veya değil- düşkünüm ve uyuşturucu istiyorum”. Buyrun size devlet… Gidin ne yaparsanız yapın. Uyuşturucu ekin biçin hasat edin işleyin ve zıkkımlanın; istediğiniz sapıklık alemini de yapın! Size WEMB karışmayacak, dünya karışmayacak… Ama siz de WEMB içine artık gelemeyeceksiniz. AİDS ve gelecekteki türleri olan bu pisliği (ki Allah yağdırır) MAJESTİK düzene bulaştıramayacaksınız.

Bundan ala hürriyet olur mu? WEMB budur işte… HANİF yaşayacaksın.

“Ben Hanif manif olmak istemiyorum.” Buyrun Freeland’a (Freiland Alm)

“Ben kadın dominantım.” Buyrun size Frauland… Ama WEMB’e ancak yarı üye olabilirsiniz… (İlkinden daha iyi).

“Ben tembelim hep tatil istiyorum.” İyi buyrun İntournational (Blue)Campark-camPicknick devletlere. Artık toplayıcılık mı yaparsınız, kendi ekmeğinizi kendiniz mi üretirsiniz buğday ekip… Kümes hayvanı mı beslersiniz? İsterseniz mağara yaşamını fantazi ediniz.

WEMB kısıtlamaz, ammaaaaaaa izole eder. Kanserli tümörü veya kangren olmuş bacağı siz kesmez misiniz? WEMB’e bulaşmayın da, ne halt ederseniz edin, buyrun dilediğiniz kadar hürriyet.

“Ben çalmak istiyorum: Kleptomanım” Buyrun size “Bir illegal devlet… Buyrun çalıp birbirinizden…” Ammaaaa WEMB’den polis, gardiyan falan istemeyin… Size sonsuz özgürlük…

Ve bir gün gelecek ki özgürlük bağımlıları: “Ben özgür olmak istemiyorum” diye bağıracaklar ve siz hayret edeceksiniz.

-Geleceğe mesaj sonu-.

Bir çay alıp geliyorum… Hüüpss. Hmm.

<> yani hanifland tam bir özgürlük ülkesi olacaksa bu ülkenin güvenliği nasıl sağlanacak

Hanifland diye bir şey yok. Mighty sonra Messiah’ın desteklediği WEMB düzeni var.

<> 56-Vakıa/10: (Hayırda) önde olanlar, (ecirde de) öndedirler.

<> 56-Vakıa/11: İşte bunlar, (Allah’a) en yakın olanlardır,

<> 56-Vakıa/12: Naim cennetlerinde.

<> 56-Vakıa/13: (Onların) çoğu önceki ümmetlerden,

<> 56-Vakıa/14: Birazı da sonrakilerdendir.

<> 56-Vakıa/15: Cevherlerle işlenmiş tahtlar üzerindedirler

 

WEMB düzenine (AB’ye girer gibi) siz başvurursunuz. Candaş bu anlaşıldı mı?

<> kısmen anlaşıldı dr.

Tamam o halde ayrıntılı sorunuz ltf. Somut bir örnek veriniz -mesela-. OK.

<> “Al sana WEMB dışı devletçik. buyrun birbirinizi öldürün” demiştiniz

 

WEMB dışı devletçik.

WEMB dışı devletçik.

WEMB dışı devletçik.

(WembLockage -içinde Cage kelimesi de barındırıyor-. WEMB kilidi ve Kafesi uygulanan REZERV ve illegal devletçikler.)

<> ama hanif olmuş gibi görünen fakat gerçekte hanif olmayan birisi, haniflerin ülkesine girerek onların canına kastetmek isterse o zaman güvenlik nasıl sağlanacak?

O risk hep var. O yüzden de daima asayiş kuvvetleri, adliye ve Hapishaneler ve gardiyanlar vardır. Bunu şöyle somutlaştıralım -kötü bir örnek-: FB, GS ve BJK’lılar ayrı birer devlet istiyor gibi. Ama elbette ve daima sinsi bir Hooligan çıkacaktır. O zaman da klasik önlemler uygulanır.

Ve unutulmaması gereken şu: 3 asır sonraki teknoloji İNANILMAZ’dır. Bu ayrıntılara girmeyeceğim ama, bu ileri teknolojik nimetlerin getireceği önlemler KLASİK diye adlandırılamaz. Eğer -mesela zamanda geriye gidiliyorsa-, suikastler gibi şeyler de timeTraffiCops tarafından önleniyor.

Bir de spiritual Hypnotic Criminal şubeler var ki. Onlar WEMB mahkeme kararıyla hipnoz eder. Mesela katil sorgulanmaz, ipnoz altında suç teşkil eden silahı nereye sakladığı veya cesedi veya veya… bilinçaltı sorgulamada itiraf eder. O kanıtlar mahkemeye sunulur. Bu durumda hiçbir Lawyer/Advocat müekkilini kurtaramaz.

Yani olaya böyle somut örneklerle bakınız.

WEMB’e 300 yıl sonra üye olmayan ülkeler var:

İsrail

Armenia

Hellas

Ethiyopia

OUTBLOCK kendini tecrit/izole etmiştir. Keyf onundur. Nasıl isterse öyle yaşar. Bu saydığım ülkeler FANATİK (dindar) ülkelerdir. Hepsinin ALFABESİ değişiktir. O da onların özgürlüğü… Kim ne karışır? Hepsi ŞERİA devleti… şeriat yani…

<> hellas?

<> yunanistan

Evet Makarios gibi piskoposların kilise devletleri. Pierre Lermit gibi, EŞŞEK üzerinde gezen papazların, cennet tapusu satan papazların peşinden gidenlerin devleti… Ne yaparsın özgür irade…

Satanistler var: bunlar da şeytana tapıyorlar. Sayıları az değil (gelecekte). Buyrun tapın, ama WEMB kurallarında değil. WEMB içinde değil. İsterseniz Ay’da koloni, Güyana’da plato devlet verelim. Şeytana tapın, birbirinizi kurban edin. Ama WEMB içinde değil!

WEMB için bir tek hürriyet yoktur: “Ben Wemb içinde birini öldürmek, soymak, şeytana kurban etmek, şeyetmek istiyorum…” derse sadece buna hürriyet yok! Bu maddenin değişmesi bile teklif edilemez…

Söz halen candaşın. Mutmain olana kadar sorgulamaya devam için hazırım.

<> çok teşekkür ederim ;))) gayet yeterli oldu.

🙂 İşte en inanılmaz şu ki: Bunu şu anda BİZ belirliyoruz. 3M+2 ise uyguluyorlar. OVERWRİTE eden  B İ Z L E R İ Z  . Yani mucidi biziz. Onlar alıp uyguluyorlar. Adı Mehdizm olsun, Messiahizm olsun, O kişileri YÖNLENDİREN biziz!

Hans von Aiberg, 30/05/2004 (234/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 234 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

234-02-pri-zone

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar